Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok üzgünüm çoook azracımm sabıtım şişlik var bıde menapoz poreblem var senağlama klo veremedım sabıtım yınede sabah tartılacam bakalım mafoldumben

ha gayret az kaldı bana yetişmene ablammm boshayallersmile
]

İşte arkadaşlar işte bu zayıf arkadaş... Her gördüğünde biraz daha hırslanacağın zayıf bir arkadaşının olması , tabi bu arkadaş sizinle dalga geçmeyecek hırslandıracak şeker bi arkadaş. ALLAH HERKESE SAADET GİBİ BİRİNİ NASİP ETSİN ONA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM İYİKİ VARSIN BE KARDEŞİM.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bugünden itibaren yeni bir sayfa açıyoruz veeeeeeee haftaya biz birinciyiz eveeeeet açtım sayfayı............
8 TAKIM AFETLERı GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM VE AYRI AYRI ÖPÜYORUUUUUUM.

Arkadaşlar bazen asumandaki gibi (çırpınıyoruz ama bakın tlf'de olmayınca elimizden üzülmekten ve çırpınmaktan başka birşey gelmiyor) tlf olmadığından çırpınmaktan öteye gidemiyoruz. O yüzden bana telefonunu vermek isteyen arkadaş olursa bildirsin ben ondan önce özeline telefon numaramı yazacağım.
ASUMAN CANIM BU MESAJIMI OKURSAN BANA KULAK VER ÖZELLıKLE BURDAN ÖNCE SENıNLE TELEFONDA GÖRÜŞMEK ıSTıYORUM. ıSTER ıNAN ıSTER ıNANMA BUGÜN BENı UYKU TUTMADI KEŞKE TELEFONU BENDE OLSAYDI KONUŞURDUM DıYE...
EVET ARKADAŞLAR TEKRAR EDıYORUM "BıZıM BAŞKALARINDAN NEYıMıZ EKSıK" BıZLER TAKIM RUHU BıRLıK VE BERABERLıK ıÇıNDE HAREKET ETTıĞıMıZ SÜRECE BAŞARAMAYACAĞIMIZ HıÇ AMA HıÇBıRŞEY YOK.BENıMLE VAR MISINIZ ARKADAŞLAR SIKI DOSTLAR ARKADAŞLARINI YARI YOLDA BIRAKMAZLAR. EVET BENDE VARIM DEDıĞıNıZı DUYAR GıBıYıM.

Şimdilik çıkıyorum sizleride çok ama çoooooooooooook seviyorum.(işte şimdi uykudan gözlerim yanmaya başladı acayipte uykum geldi 1 saat kadar şekerleme yapayım)

aaaa ablamm utandırdın beniii
sende iiki varsınn, iiki komşumsun(geçen bi tas çorba vermesende), iiki ablamsın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…