Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asucum niye böyle yapıyosun bitanem bak beni de üzdünmafoldumben
ne var böle olucak çok şükür Allaha Allah dermansız dert vermesin canım
hadi toparlan gel bekliyorum yoksa aklinialirimsmile

ben geldım kızlar neler oluyor gercekten size herkes kacıyor moralım bozuk deyıp olmaskı ama aaaaaaa asuukaydirigubbakcemile :gitme: narencım sen nereye kaydirigubbakcemile:gitme:

hepinizi çooook seviyorum Şeniz iyiki sizleri tanımışım iiiki bu takımdayım olumunekankayizsmile bu takımdan ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi :sinifsinif: ben sizsiz naparım yaaaaa:1hug:
düne göre çok daha iyiyim ama çok ağlamaktan başım felaket ağrıyo akşam enson panik atak gibi birşey geçirdim nefesim tıkandı elim ayağım uyuştu eşim çok korktu söz verdi bundan sonra oda bana ayak uydurucak birlikte diyet yapıcaz

asucum bn anlayamdım halen
sen kilolarını mı problem yaptında ağladııın

ay öleyse kıyamam bn sana
sen oturup ağlıyorsan bn bu kiloda ağıt yakmam gerek hmde hergünkaydirigubbakcemile3
onun için bi yere gitmek yokaklinialirimsmile

yine slmsız sabahsız girdim hepinize günaydın a.s.
kilo bildirimi yapıyım hemen 78.5 şimdilik yarım kilo

evet azram 1 senedir kilo vermek istiyorum bu halde olmak beni çok yıpratıyo koskoca 1 senede ancak doğum yaptığım kiloma düşebildim ama olmuyo 1 hafta düzenli diyet yapsam 2 . hafta mutlaka bozuluyodu çoğuda eşimin yüzünden buda onu bildiği için söz verdi artık sebze ağırlıklı beslenicez.

sorun kalktığına görekaydirigubbakcemile
ve eşinden de tam destek aldığına göreguclubacismile
tüm hırsınlan tekrr devam asucum

günaydın cancağazlrımmmmopuyorumnanaktan

nasılsınızzzz....mucukksssssssssssss ay çok özledimm sizinle sohbeti
.boshayallersmile

kaptanımmmmcığımmmmm önce ben kendimi döfüyorummmm çok feci artı gelmişimmmm.....alsanaalsanasmile gerçi geçöen hafta cuma tartılmıştım 79,8 görmüştüm ama bu hafta niye böyle oldu anlamadım hastalancam belkide onun etkisidir....

lüftemmm beniii döfmmeeeeee......
alsanaalsanasmile

asucuğummm geçmişi okuyamadım ama sanırım kilo ile ilgili probleminden bunaldınnn

ayy aynısı bendede var inanırmısınız şuanda kilo verebileceğimi hiçç düşünemiyorummm veremem gibi geliyooo(((((((((((((((((( kızlar bişi yapalımm bir hedef koyalımmm yine yapalımmm

evet neslihancım 1 senedir ancak doğumdan sonraki kiloma düşebildim verenler tıkır tıkır veriyo ben boşuna kürek sallıyomuşum gibi geldi o gün benim patlamam oldu inş. herşey daha güzel ve kolay olucak

evet allhın izniyle nisana kadar gerçekten - 18 olucam kaydirigubbakcemile2
olacaksın cnmm
sana bu gaz yeterde artar bile:lepi:

günaydın cancağazlrımmmmopuyorumnanaktan

nasılsınızzzz....mucukksssssssssssss ay çok özledimm sizinle sohbeti
.boshayallersmile

bnde seni özlediim fıstıkımaklinialirimsmile
nerdesn yaa alsanaalsanasmile

delikafadulden:1shok:

ohaoldumsmile 82,50 geldim sabah.... :1ninca:

hedef ve eşleşme yapalım
geçen hafta demiştiim zaten
şu bildirim işi bitsin herkes yine eşini ve hedef kilosunu yazsın ve yine 2 ay olsun

gunaydın kızlarrrrrrrr
günaydın hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

TMM KAPTANIMMMM AMA BıŞıLER YAPALIMMMM KIZLAR SÖYLEDıNMı BıLMıYORUM AMA EV ıŞı OLDU TAPUYU ALDIK BU AY SONU TAŞINIYORUM O YÜZDEN AKŞAMLARI GıREMıYORUMM GÜN ıÇıNDEDE ıŞTYERıNDE ÇOK YOĞUNUMMM....

AHH ASUCUMM AHHHH BENN SENELERDıR VEREMıYORUMM HEP AYNI HEP AYNI ÜSTELıK HER SENE EN AZ +5KıLO BU BEDENE EKLENEREK YAŞIYORUMM BEN NAPIMMMM
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…