- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
benim cimcime emmiyor ama sağarak veriyorum yne anne sütü yanii azracım o yüzden ilaçda içemiyorumm yapabildiğim kadar sıcak bşyler içmeye çalışıyorum amaaa
ah asucum çok sağol canımm
geçen yazdığını okudum kg ile ilgiliii seni rahatlatıcı bşyler yazcaktım sonra çok muhabbetimiz yok diye beni yanlış anlarsın diye yazamadım hatta dün akşam selma ablayada söyledim tamam ben yazarım senin yerinede dedii...
canım hiç takma inanman yeter verirsin tahminim emziriyorsundıurda
veirsin mutlaka ama üzme kendini sakınnn bebeğin hisseder bak sende biliyorsun öptüm miniğinide kaydirigubbakcemile5
bayanssulusmile tmm dır p.tesi başlıyoruzz ozmnnn menüyeeee.....
off offff yok artıkk tmm mıı.....vercezz bu son şansımız olacak herkez mayısın sonunda hedefine gelmiş olmalı ben dahilll...yoksa bir daha asla verememmmmm...... boshayallersmile
bugün kendim son kez istediğim bişi yiyicemm ve noktayı koyacağımmmm....... aklinialirimsmile
ben çıktım kızlar arada gelebildiğimde gelirimmmm
hepinize kucak dolusu sevgilerrrr opuyorumnanaktan
öpüyorummmmmmmmmmmm
şimdiden söyliyim çok gaddar bi ortiyim dir ona göre guclubacismile benim ortim asla kaçamak yapamaz, menü dışına çıkamaz sporunu yapmadan yatamaz ona göre haaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
1600 kalorilik canımm cığımmmmm
Azracığım asuman tam benim aradığım gibi aynı düşüncelere sahibiz asumanı kendime ortak seçebilir miyim? Eğer kendiside kabul ederse
Kızlar ben okula gideceğim çıkmam gerekiyor.Asuman canım anlaştık ozaman her türlü eleştiriye açığım sen beni nekadar çok eleştirirsen ben kendime o kadar çok dikkat ederim.Listemize ben şimdiden 1 saatlik sporu koydum. Dün gece 1'de 70 dk. spor yaptım. 20 dk. yürüyüş, 20 dk. kondisyon, 20 dk.step 10 dk.göbek egzersizi.Hadi öptüm hepinizi hoşçakalın.Telefonumu özeline yazacağım.
ASUCUĞUMMM ÇOK dengesiz besleniyorsun canımmmm....bende aralardada bişiler atıştırrr....
buarada kızlar kaynanamın gününe girdim bugün öğlen oraya gidicem
öle pasta börekler havada uçuşmuyo dışardan tavuk veya et dürüm söylüyolar evsahibide tatlı ve çay yapıyo planım şu tatlının hepsini tahama yediricem dürümünde yarısını yediricem öğleyi yarım dürümle atlatıcam dürüm yiyceğim için kahvaltı yapmadım dengelensin die akşamda bi tabak çorba yoğurt ve salatayla kapatıcam
yürüyüşüde oğlumu yatırdıktan sonra yapmaya karar verdim zaten 8,8.30 gibi yatıyo
olurAzracığım asuman tam benim aradığım gibi aynı düşüncelere sahibiz asumanı kendime ortak seçebilir miyim? Eğer kendiside kabul ederse
ben 88 kİlo İle gİtmİŞtİm geÇen sene dİyetİsyene ve bana bu lİstelerİ vermİŞtİ....ve pko olduĞumu bİlİyooo
:gitme::gitme:KIZLARR GİTTİM BENNNN YİNE GELİRİMMMMMMM
Kızlar ben okula gideceğim çıkmam gerekiyor.Asuman canım anlaştık ozaman her türlü eleştiriye açığım sen beni nekadar çok eleştirirsen ben kendime o kadar çok dikkat ederim.Listemize ben şimdiden 1 saatlik sporu koydum. Dün gece 1'de 70 dk. spor yaptım. 20 dk. yürüyüş, 20 dk. kondisyon, 20 dk.step 10 dk.göbek egzersizi.Hadi öptüm hepinizi hoşçakalın.Telefonumu özeline yazacağım.
ASUCUĞUMMM ÇOK dengesiz besleniyorsun canımmmm....bende aralardada bişiler atıştırrr....
nazcım hiiç bi problem yok
lili ablam sizin takıma geçmiş yolu açık olsun inşallah aldıklarını verir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?