Asuman gireceğin zaman beni çaldır olur mu?
bnde çaldırımmı :jeyyar:
siz bni çaldırııın olurmuolumunekankayizsmile
yazdıklarım gelmemişinş. yine gitmez netim offff
asucum hem üzüldüm toparlanmana da çok sevindim...
seheryıldızı hoşgeldin aramıza
selmay tebrik ederim 1. liğini...
bu arada hedef kilom 59 azracım hadi bakalım hayırlısı..
hepinizi çok özledim aklım hep sizde kaldı
inş. canım olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanortim misafirlerimi yeni yolcu ettim hemen pcyi açtım nevar ne yok bakıyım die evi bi görsen harp çıkmış gibi 4 kişi geldiler ama hepsinin çifter çcuğu vardı talan ettiler evi kafamçokkarıştı selmay ablam siz nezaman toplanırsanız benide çaldırın ortalığı toplıcam mutfağı filan zaten yarın temizlik günüm geri kalanı yarın yaparım
olumunekankayizsmile
ayşeeeeeemmmm hoşgeldin canım Şeniz sensiz olmuyo canım ya inş. bidaha gitmez olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kızı öldürcen sen saadet
delikafaduldenakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir 45' Mİ azra doğru söylüyor öldürecek misin kız benidoğruopuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:haydi selmayım söle hedefini yoksa saadet hızını alamyıcak 35 dicek
asuş da gelmiş
asu sen söle 1 aylık hedefini
Kızlar 2 saat sonra 2 saat spor yapacağım çok mu oldu ne?bayanssulusmileCADIARZU
rukİye ablam bİr tek sen kaldın hedef kİlo sÖlemeyen sana zahmet sÖleyİ ver
hedefım 97 tatlım tatlımmmmm opuyorumnanaktan
İyi akşamlar kızlar sabahtan beri hiç oturmadım çok ama çoook yorgunum acayip derecede uykum var. Yarında temizlik yapacağım .
aşkım geliyomuş masayı hazırlayayım yemeğimi yiyeyim uğrarım byyy
hoşbulduk canım inş. yaşamam ayrı kalmak kötüArkadaşlar merhaba!
Ayşe canım hoşgeldin inşallah nette bir daha sorun yaşamazsın.
Kızlar tebriklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben cee demiş olacağım ama şimdilik çıkıyorum çünkü 1-2 saat spor yapmam lazım yoksa spor işi bugün yatacak gibi duruyor.Saat 22:30' da burda olacağım inşallah İçimden spor yapmakta gelmiyor ama ortağıma verilmiş sözüm var mecburum.Hadi çıktım ben görüşürüz by.
her zamanki gibi güzel gidiyosun annemmmmopuyorumnanaktanslm sabah beşibır arada cay 5 tane altın başak biskuvı kk peynır 2 fıncan şekersız cay öğlen beşibır arada cay bırtane tavuk döner akşam beşibır arada cay 2 kaşik makarna bol salata toplam 2 lt su belkı acıkırsam meyva yerımmm opuyorumnanaktan
geldim bugünkü mönümü yazayım hemen
sabah 1 elma
öğlen 5 tane kepekli bisküvi omlet domates salatalık
arada 1 kase yoğurt
akşam 2 dilim ekmek köfte salata
slm sabah beşibır arada cay 5 tane altın başak biskuvı kk peynır 2 fıncan şekersız cay öğlen beşibır arada cay bırtane tavuk döner akşam beşibır arada cay 2 kaşik makarna bol salata toplam 2 lt su belkı acıkırsam meyva yerımmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?