Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende aynen ama hiç kaçırmadan izlediğim kavak yelleri var gencim ya ondan . Öyle demeyin(dediklerinizi duyar gibiyim) kızlar daha liseliyim beeeenlülülülülülü:jeyyar:

sositosositosositosositosositososito tabi selma ablam hihoyyyt gençsin

her akşam menümüzü mü yazıyoruz kızlar bilmiyorumkismile

evet canım ogün içinde neler yediğini nekadar spor yaptığını yazarsın yarından itibaren yerimseniben

E canım bugünlükte oluversin okadar yarın dikkat edersin .

sabah= 1 tane kepekle(bana özel )yapılmış poğaça
öğlen= y. ç. bardağı cappuccıno
akşam = 2 dolma +1 büyük demet maydanoz+ 2 turp
1 lt. su+1 s.b. (hayret ben hiç çay içmem ama) çay.

ortim menün çok güzel sporda yap yatmadan tamammı bak yarım saat 20dk olsada yap emi ortim

OR="purple"]dur asum yavaşyasakkelime
bi listeye girmeyi hak etrsinler baaklımkaydirigubbakcemile
sen kaç hafta bekledin takıma girmek için bi düşüüünyerimseniben
[/COLOR][/QUOTE]

:kedi: 2 haftaydı galiba :kedi:

E hadi 20 dk yapayım seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi çokta uykum var ama tamam tamam sözzzzzzzzz

selmacım ınsanın dogum yaşı önemlı degıl nemlı olan ruh yaşı mesela ben 70 yaşındakı bır ınsanın ruhunu taşıyorumm

azracım börekler çok ince ve inan çok küçücüktü gün içinde ekmek türüne ait yediğim tek şey
kurabiyede sekersiz pekmezle yapılmıştı
kaçamağım sadece antepten gelen oda 2 tane yedim.
ceylinle yapışık geziyoruz ne yediyse emdi emdi eritti zaten :))

Madem söz verdim ortişim ben spor yapmaya gideyim ozaman yada bel kemerini mi taksam(titreşimli)yada bel bantları yürümeye acayip derecede üşeniyorum.

selmacım ınsanın dogum yaşı önemlı degıl nemlı olan ruh yaşı mesela ben 70 yaşındakı bır ınsanın ruhunu taşıyorumm

hiç olurmu öle şey selma ablam ne diosun yaaa lmaz:

Madem söz verdim ortişim ben spor yapmaya gideyim ozaman yada bel kemerini mi taksam(titreşimli)yada bel bantları yürümeye acayip derecede üşeniyorum.

kemerini tak ozaman canım üşeniyosan oda bi nevi spor işte olumunekankayizsmile

Ortim bişey demedin yürümem şart mı gı (gı dediğime bakbayım bu benim konuşma tarzım değil benimkisi muziplik olsun işte

asucum ismim izlem 26 yaşındayım

bu arada liste kiloların takip edildiği çizelge olsa gerek ee ne yaparak hakedicem mesela ohaoldumsmile

Tamam ortak anlaştık.
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.
Ortak bana diyeceğin birşey var mı?

E hadi 20 dk yapayım seni kıracağıma kafamı kırarım daha iyi çokta uykum var ama tamam tamam sözzzzzzzzz

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
eğer bi bün bende böle yorgun olursam sende bana zorla spor yaptırıcan tamammı ortim
ölemek var dönmek yok :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…