Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar akşm için özür dilerim
net bağlantım koptu denedim olmadı giremedim yani tkrar
bugün yokum annemlerle mersine gidiyoruz
akşama gelirim haydin çok öptüüüm

hayırlı sabahlar canlarım bende bugun oruçluyum 7 gün borcum var bakalım neler olacak ALLAH ım yardımcımız olsun opuyorumnanaktan​

kıskançalsanaalsanasmile

allah kabul etsin cnm:Saruboceq: açarken bni unutma vereliniortak

aslında bn şuan oruçmuyum değilmiyim onuda bilmiyorumbilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan

akşam için kus. bakmayın kızlarr misafir geldi geç gitti giremedimm.. gittikleri gibide yattım..(( saat 00.00 geçmişti....zaten yokluğumda hisseden olmamışş....((((((((mafoldumben

bugünde zaten yorgunluktan yıkılıyorummm.....akannehir feci yorgunummm uykusuzummm....kendimi çok rüküş hissediyorummm akşam eve gidip duş alıp yatmak uyumak istiyorummmm.....

rukiye ablammm selma ablam geçmiş olsunnnn.....

kızlar aklınızda olsun su torbasını ayaklarınızın altından başka bir yere koymayın kardeşim su torbasını beline ve karnına koymuştu bir kere ve apandisi patladı zor yetiştirdik hastaneye...çok sıcak organlara zarar verirmiş o yüzden ayağın altını sıcak tutmak yeterliymiş...

evettt dün yedikleime gelelim...

sabah
kepek ekmeği arası byz peynir+zeytin ezmesi + dımatesli sandiviç çok küçük bir parça idi + 1 bardak çay

öğle
ezogelin çorbası + az nohut + 2 küçücük dilim kepk. ekmeği

ara
beyaz leblebi miğdem ağrıyordu iyi gelmesi için yedim.. miğde özsütünü yumuşatıyor...

akşam
2 parça et yemeğinini etinden + kereviz salatası

misafirlerle beraber bir tane bisküvi yedimmm (dayanamadımmmm :1ninca: ) kötükedihüso

ama sabah tartılmıştımmm veriyorummm...:))))))))

ben spor yapamıyorummm şuanda tabii ama eve gelince yemekten önce kazalarımı kıldığım için o bile bana yetiyorrr.....taşınımda evimde yaparım artık sporumuuu zaten halam mekik aleti verecekmişş onu yapsam yeter banaa.....

çıktım ben kızlarrr sonra müsait olursam gelirim çok işim varrrrr....(((((((((((((((( işten korkmuyorumda çok angarya ile uğraşıyorumm birde dün falan çok stresliydi burasıı herkesde bir suratt(((((((((((

günaydın kızlar..benim evimde pc yok o yüzden hafta sonlarları giremiyorum internete. dünde çok yoğundu o yüzden giremedim kusura bakmayın. normalde bu kadar yoğunluk olmaz.
neyse kilomu bildirmiştim zati.
akşam biraz pilavla bezelye yedim.
sabahta iki bisküvi ve çay .

bu akşam gel olurmu ortin yalnız kaldı

neslihan tebrik edrim :lepi:

hayırlı sabahlar canlarım bende bugun oruçluyum 7 gün borcum var bakalım neler olacak ALLAH ım yardımcımız olsun opuyorumnanaktan​
allah kabul etsın nılberacam
kızlar akşm için özür dilerim
net bağlantım koptu denedim olmadı giremedim yani tkrar
bugün yokum annemlerle mersine gidiyoruz
akşama gelirim haydin çok öptüüüm
ıyı gezmeler azra
günaydın herkese....
azracım güle güle canımmmm
günaydın ayşecım
teşekkürler neslışşşş
gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın rükiye abla
günaydınlar kaçamaksız güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

günaydın canım

asuuuuuuuuuu sanada günaydınnnnnnnnnnnn nasıl gectı gece ısvec dıyetı

hoşgeldin ablam Şeniz çok şükür 0 kaçamakla kapattım günü :lepi:

halen agrıyor ama akşamkı gıbı degıl bıraz ıyı işın kötüsü yarın aşura yapacagım ve yıne belım tuttu bır sürü mısafırım gelecek

halen agrıyor ama akşamkı gıbı degıl bıraz ıyı işın kötüsü yarın aşura yapacagım ve yıne belım tuttu bır sürü mısafırım gelecek

takımımızda bi aşure ustası var galiba :jeyyar::jeyyar: aman ablam son aşuren olsun bu aşureler mahvetti seni dimi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…