Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohh valla hoşgeldinnn ben bu akşam annemlerde oturdum yemek yedim diziyi izledim evime geçtimmm oturdum yine birazdan duş alıcam bugünki kazalarımı kılıp yatacammmm. canım hiç bişi istemiyooooo bugün çok yoruldummmmmm((((((((((((((8

çıktım ben kızlarrr

bugünde herkesss ben geldimm gittii...şansımaaa neyseee iyi gecelerrrr....

valla yoklarrrrr

cancağazlarımmmm ben çıkım daha duş alıcam anammmm benn kçatımmmmmmmmmmmmm

hoşçakalınnnnnnnn

neyse bari ortim gelmiyo bende bugünki menümü yazıyım
sabah 1bardak nescafe 1kesme şeker attım içine
öğlen 1 dilim salam 1 küçük kase yoğurt
akşam kaynanamlardaydık hiçbişey yemedim karnım tok die meyve yerine 1 küçük şekerpare yedim
kaynanama isveç diyeti yaptığımı demedim kızıyo çünki sağlığından olucan die mecburen o şekerpareyi yedim eve elincede salata ve 200gram bifteğimi yaptım yedim

1şişe soda 1ltsu içtim
spor olarakda 1 saat yürüyüş 5dk karın egzersizi

ablacım yorgunluk ve uykusuzluktan gözlerim kapanıyoben yatıyım sana iyigeceler opuyorumnanaktan
bu arara kızlar bugün bazı arkadaşlar menü ve spor bildirimini tam yapmadı lütfen buna dikkat edelim

ablacım yorgunluk ve uykusuzluktan gözlerim kapanıyoben yatıyım sana iyigeceler opuyorumnanaktan
bu arara kızlar bugün bazı arkadaşlar menü ve spor bildirimini tam yapmadı lütfen buna dikkat edelim

tmm canım dınlen guzelım sanada ıyı gecelerrrrrrrrrr opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

wallahi asucum ben bugün yürüyüşe çıkıcaktım hava yağmurluydu spor yapmakta istemedi canım açtım mezdekeyi kıvıra kıvıra oynadım zemuszemus

hayırlı sabahlar canlarım bugün yine oruçluyum hayırlısıyla biter inşallah ama yarın tutamicam göze gidecem nerdeyse 2 hafta önce gözden lazele ameliyat oldum yarın kontrole gidecem yarın oruç tutmayacam herkese kolay gelsin opuyorumnanaktan​

bi nevi toprağız desene a.s.
10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit. (alıntıdır)

bunuda eklemek istedim wallahi nette böyle yazıyor sağlıklı deyipte bi kase kestaneyi hüplemeyelim die :kedi: ama ben çok seviyorum ya çiğ çiğ olucak ama
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

selamm kızlarrrrrrrr

ya ben hiç dizi izlemez kişi aşk ve cezaya takıldımmmm
ortim yaaa dün bnm netim koptuu
bn geldim sen yoktunbilmiyorumkismile
bn gittim sen gelmişsiin:a015:

nasılsınızzzz

ay bennn çok kötüyümmmm yemek az yedim amaaa annem aşure yapmış kek yapmuşşşş yedimmm ama az yedimmmmmmm((((((((((((((((((((( adet olacamm çok tatlı istedi canımdaa.............
ohaoldumsmile
klava:

çıktım ben kızlarrr

bugünde herkesss ben geldimm gittii...şansımaaa neyseee iyi gecelerrrr....
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

wallahi asucum ben bugün yürüyüşe çıkıcaktım hava yağmurluydu spor yapmakta istemedi canım açtım mezdekeyi kıvıra kıvıra oynadım zemuszemus
mezdeke en büyük spor her gün düzenli yapsan
hm sters atar hmde zayıflamaya yardımcı olur:teytey:

günaydın şekerlerrrr

günaydın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…