az yelmaz:
evet evet:lepi:
kızlarzemuszemus
mersinin süper bir sahili varbayanssulusmile
kilometrelerceboshayallersmile
ve belediye süper işlemiş orayı:lepi:
nese yengemn evi yakın öğlen gezmeye gittik
ordada kocamn park var büyük boruları vareyvahedigeldismile
walla bnm kızı bahne ettimkaydirigubbakcemile3
onla birlkte nasıl kaydımsositososito
hatta yengem bnden küçük teyzem bnle dalga geçiyoor işte sığmazsın felan diee alsanaalsanasmile
ama kaç kere kaydıım :sm_cool:
süperdi yaniihihoyyyt
dünyada çocuk olmak varmış beehihoyyythihoyyythihoyyyt
yarında kahvaltı dışında karnıbahar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla onu yiyeceğim bütün gün..
ayın 18 günüm var herkes çok çabuk zayıfladın diye şaşırıyo iyice şaşırsınlaraklinialirimsmile:jeyyar:
inşallah bitanem ALLAH ım nasip ederse neden olmasın
yav ben çok zaman önce bir bisiklet almıştım evde öyle duruyor kıyafetlerimizi asıyoruz ona kaydirigubbakcemile3 kullanmadım nayadır bari onu kullanayımda bir yararı olsun
KESTANENİN FAYDALARI aklinialirimsmile
Soğuk kış gecelerinin harika lezzeti kestane tam bir sağlık iksiri. Potasyum, fosfor, magnezyum, kalsiyum, demir ve sodyum mineralleri ile C, B1 ve B2 vitaminleri içeren kestane; kış aylarının kötü şartlarına, fiziksel ve zihinsel yorgunluklara hayli iyi geliyor.
Şeker, protein ve yağ açısından zengin olan kestanenin diğer özelikleri ise şöyle:
* Kandaki yüksek kolesterolü düşürür.
* Kalp ve kas sistemini uyarıp organizmanın su dengesini düzenler.
* Kan şekeri düzeyini kontrol altında tutar.
* Potasyum eksikliğinden yakınanlar için etkili bir ilaçtır.
* Kan dolaşımını hızlandırıp varis ve basurların gelişimini önler.
* Çok önemli bir enerji kaynağıdır.
* Kansere karşı koruyucu olduğu da düşünülüyor.
Haber Kaynağı: ALINTIDIR
ye anacım ye
tşkler canım bu güzel bilgi için kestaneyi severim ama öyle doğru düzgün yediğim birşey değildir bende birde b vitamini eksikliği var aslında yersem tam süper olur
yaa ölemiMERSİN süper bi şehir canım yaa eşim mersinli benim de mersin geliniyim ben senede 2 kez filan gidiyoruz izmirle yarışıyor diyebilirim sahili
bn izlemi çok sevdimtabi az yedin azracım listemin dışına çıkmadım ama saati pek geç oldu yaaa
ohhhh kaptanım ne güzel yapmışsın hihoyyythihoyyyt çocukluk gibisi varmı
ayşecim maşallah süper gidiyosun canım
:roflol::roflol: spor aletleri spordan başka işlerede yarıyo
izlemcim paylaşımın çok güzel canım opuyorumnanaktan
kolay gelsin selmamkaydirigubbakcemile5ben geldımnasılsınız kızlar benım oglan bu gün ps ıcını dışına cıkarmıştı bozmuştu şimdı yenı yaptı cok yaramaz ya ne yapacam bu cocukla bır sürü ışım var yarın mısafır gelecek ben halen bıtıredmedım ışlerı akannehireyvahedigeldismile:hulya:
kızlar ben bu arada spor yapıyım
döncem ben size olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5paylaşımları da aslında ben okuyorum merak ediyorum okuduğum yararlı şeyleri de paylaşıyorum canım bi faydam oluyorsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
turkbayragiturkbayragiturkbayragi:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:asuuuuuuuuuuu azraaaaaaaaaaaaaaaaa izlemmmmmmmmmmmmmmm
ALLAH ım nasip ederse evet bitanem gideceğiz ama nasıl ne zaman bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3
öğlen nerde bakiiiim:1ninca:
azracım pek yazmaya nıyetım yoktu ama emır buyük yerden
sabah ıkı yumurtadan yapılmış melemen ıkı dılım köy ekmegı
öglen yem
akşamda bır tabak sulu köfte salata bır ardak kola bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile:kedi: su spor yokkkkkkkkkkkkbilmiyorumkismilemafoldumbenalsanaalsanasmile
bu aşk ve ceza dizisi çok güzel ya vallahi ezelden daha güzel sardı bizi :jeyyar:
kızlar bıraz cıkayım pogaca yapacagım yıne buralardayım
selamm kızlarrrrrrrr
ya ben hiç dizi izlemez kişi aşk ve cezaya takıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?