kızlarr kesin vermem lazımmm
kendii çok zayıfda birde rejim yapıyorr bende dedim bende başladım p.teside daha sıkı yapam kürler falan dedimm de amann nesli senmi der gibi bir hareket yaptıı çok sinir oldummm dalga gçti resmennnn...(((((((((( alsanaalsanasmile :mymeka: klava: :enbuyukkk:
Mavişim (ortim) hoşgeldin canım nasılsın?
Kaptanım yaaaaaaaa ben nihalle ilterin aramızda olmasını istiyorum en yakın zamanda takıma al olur mu?(cidden şaka yapmıyorum onları çooook ama çooook özledim.)
bnde ilterin gelmesiin çook istiyorum şükür nihal döndü darısı iltere:Saruboceq:Kaptanım yaaaaaaaa ben nihalle ilterin aramızda olmasını istiyorum en yakın zamanda takıma al olur mu?(cidden şaka yapmıyorum onları çooook ama çooook özledim.)
canım benim tşkler..ben takımda olmasam da hep burda olcam merak etme sen canım..
bnde ilterin gelmesiin çook istiyorum şükür nihal döndü darısı iltere:Saruboceq:
nihaaaaaaaaal yaz artık yaaaazbayanssulusmile
takımdasıııın:lepi:
selma ablam kızlar kusuruma bakmayın nolur ben çıkıyım oğlum çok ağlıyo üstümü başımı çekiştiriyo buraya oturunca dişleri rahatsız ediyo galiba hepsi çıksada bi rahatlasak
Kaptanım ciddi misin ? O L E E E E E E EY NİHALCİĞİM HOŞGELDİN .:teyteylepi:
bnde ilterin gelmesiin çook istiyorum şükür nihal döndü darısı iltere:Saruboceq:
nihaaaaaaaaal yaz artık yaaaazbayanssulusmile
takımdasıııın:lepi:
Tamam fıstık sen ufaklığı ihmal etme şu anda sana çok ihtiyacı var .Taha yı öp benim yerime.
günaydın Rukiye Ablacım nasılsın??
kaptanım canım benim tşk ederim de ben çok kilo aldım ya sizi kötü etkilemeyim diyorum..
genel bi dua ettim ama yarın akşam özellikle ederimSelam kızlar. ğlenden beri dışardaydım şimdik geldim. öğlen çay ve çeyrek gözleme yedim. Sıcak yemek olmayıncada böle uyduruk şeylwerle hiç oymuyorum. Haaa çok gözlemeyi çok severimde adam akıllı yerdem severim. Iki lokma yersem değil.
Kaptan allah kabul eylesin orucunu. Bizim için dua et bugün herşeyin hayırlısı için dua et olur mu.
Kıslar akşam oldu benim çıkış saati yaklaştı. Hepinize iyi akşamlar canlarım. Yarın görüşürüz.
:gitme::gitme:bende çıktımmmm iyi akşamlarrrrr olumunekankayizsmile
yokluğun bellli cnmmmerhaba kızlarr ya 2 gündür giremiyorum valahi özledim burayı yaaa :kedi:
dün akşam ablamlara yemeğe gittik bayaa bi döktürmüş az az yedik ama normalden az yedimiz halde bi şişkinlik bir şişkinlik eşimle bayaa rahatsız olduk midemiz küçülmüşş heralde zemuszemus
ayyy cumaya ben şampiyon olsam azra-sıladan alsam birinciliği ne güzel olur :jeyyar: hihoyyyt
ayşem sen nerdesn cnm yaaanihalcim hoşgeldinnn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?