Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inş. vericez nesliş

Mavişim (ortim) hoşgeldin canım nasılsın?

kaydirigubbakcemile3 biraz soğuk algınlığı var ablam iyiyim ama

Kaptanım yaaaaaaaa ben nihalle ilterin aramızda olmasını istiyorum en yakın zamanda takıma al olur mu?(cidden şaka yapmıyorum onları çooook ama çooook özledim.)
bnde ilterin gelmesiin çook istiyorum şükür nihal döndü darısı iltere:Saruboceq:
canım benim tşkler..ben takımda olmasam da hep burda olcam merak etme sen canım..

nihaaaaaaaaal yaz artık yaaaazbayanssulusmile
takımdasıııın:lepi:

selma ablam kızlar kusuruma bakmayın nolur ben çıkıyım oğlum çok ağlıyo üstümü başımı çekiştiriyo buraya oturunca dişleri rahatsız ediyo galiba hepsi çıksada bi rahatlasak

selma ablam kızlar kusuruma bakmayın nolur ben çıkıyım oğlum çok ağlıyo üstümü başımı çekiştiriyo buraya oturunca dişleri rahatsız ediyo galiba hepsi çıksada bi rahatlasak

Tamam fıstık sen ufaklığı ihmal etme şu anda sana çok ihtiyacı var .Taha yı öp benim yerime.

Kaptanım ciddi misin ? O L E E E E E E EY NİHALCİĞİM HOŞGELDİN .:teyteylepi:

bnde ilterin gelmesiin çook istiyorum şükür nihal döndü darısı iltere:Saruboceq:

nihaaaaaaaaal yaz artık yaaaazbayanssulusmile
takımdasıııın:lepi:

kaptanım canım benim tşk ederim de ben çok kilo aldım ya sizi kötü etkilemeyim diyorum..

Selam kızlar. ğlenden beri dışardaydım şimdik geldim. öğlen çay ve çeyrek gözleme yedim. Sıcak yemek olmayıncada böle uyduruk şeylwerle hiç oymuyorum. Haaa çok gözlemeyi çok severimde adam akıllı yerdem severim. Iki lokma yersem değil.
Kaptan allah kabul eylesin orucunu. Bizim için dua et bugün herşeyin hayırlısı için dua et olur mu.
Kıslar akşam oldu benim çıkış saati yaklaştı. Hepinize iyi akşamlar canlarım. Yarın görüşürüz.

slm ben geldimmmmmmmm
babah öğlene kadar elektirik yoktu öğleden sonra da günüm vardı giremmedimmmm

merhaba kızlarr ya 2 gündür giremiyorum valahi özledim burayı yaaa :kedi:

dün akşam ablamlara yemeğe gittik bayaa bi döktürmüş az az yedik ama normalden az yedimiz halde bi şişkinlik bir şişkinlik eşimle bayaa rahatsız olduk midemiz küçülmüşş heralde zemuszemus

ayyy cumaya ben şampiyon olsam azra-sıladan alsam birinciliği ne güzel olur :jeyyar: hihoyyyt

kaptanım canım benim tşk ederim de ben çok kilo aldım ya sizi kötü etkilemeyim diyorum..
lmaz:
o ne demek öle lafmı olur

genel bi dua ettim ama yarın akşam özellikle ederim
sizlerde bana ediin:Saruboceq:

bende çıktımmmm iyi akşamlarrrrr olumunekankayizsmile
:gitme::gitme:

yokluğun bellli cnmm
inşallah sen birinci olursun:lepi:
çoook sevnrm:hooray:

nihalcim hoşgeldinnn canımmm
ayşem sen nerdesn cnm yaaa
msn de yoksunbilmiyorumkismile

kızlar selma12 mesaj çekmiş pc bozuk 2 3 hafta giremm sen bni geri dönmek üzere ayrıldı yaz dedi
kısacası geçici bi süre yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…