leslie ile ilk defa yürüdüm bende süper ya eğlenceliymiş sonrasında sıkılırmıyım bilmiyorum da şimdilik iyi ben 15şer dakikalık 2part olanı yaptım 2mil filan diyor bu ama doğrumudur ohaoldumsmile
hoş geldim güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsın bitanemmmmenn deldimmmmmm
menn deldimmmmmm
olumunekankayizsmilemenn deldimmmmmm
olumunekankayizsmilehoş geldim güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsın bitanemmm
hoşdeldinnnolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
ilteeeeeeeeeeeer hoşgeldiiiin
nezmn geliyorsun takımaaaaaklinialirimsmile
asuşumŞeniz
azracımm yeşillenmişsin nolduki ,niye yeşillendinki bilmiyorumkismile merak ettim şimdi
azraaammm Şeniz uzun zamandır denk gelemiyoduk
hoşbulduk bitanem ben geliyorum arada bakıyorum takıma geçmişi okuyorum kimse olmadığı için çıkıyorum haftaya cuma günü unutmazsam gelecem tatlım cuma alışkanlığını evde olunca unutur oldumda biraz öğlen aklıma geliyor zaten yataktan kalkmamda öğleni buluyor biraz :kedi:olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
ilteeeeeeeeeeeer hoşgeldiiiin
nezmn geliyorsun takımaaaaaklinialirimsmile
asuşumŞeniz
mod oldum:lepi:
daha öncede yeşildimeyvahedigeldismile
ama atıldım:kedi:
şimdi kazen tekrr aldısositososito
ilterimmm asummmmm nasılsınızzzzz.......
ilterimm artık takıma bekliyoruz senniii özledikkkkkkkkkkkk
bu gün gelecektim ama unuttum cuma olduğunu haftaya inşallah bitanem opuyorumnanaktanilterimmm asummmmm nasılsınızzzzz.......
ilterimm artık takıma bekliyoruz senniii özledikkkkkkkkkkkk
tartılmıyorum bitanem ama almadım sanırım çok fazla alsam kıyafetlerimden anlardım kocişim devamlı dırdır yaptığı için kilo alma şansım olmuyor çok fazla vermiyorumda tabiii laelaelaelaelaeoyy oyyy iltercimmmm ee napıyorsun nasıl gidiyorr...
ben işyerinde artık msn açamıyorum herkese yasaklandıdaa...buryada arada kaçamak yapabiliyorummm.....
kilo durumun nasıl merak ettimmm
evet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:
bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile
asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?