bilmionmu ciddenakannehirazracımmmm mod ne demek....aklinialirimsmile
ahh bilseydim keşkeehoşbulduk bitanem ben geliyorum arada bakıyorum takıma geçmişi okuyorum kimse olmadığı için çıkıyorum haftaya cuma günü unutmazsam gelecem tatlım cuma alışkanlığını evde olunca unutur oldumda biraz öğlen aklıma geliyor zaten yataktan kalkmamda öğleni buluyor biraz :kedi:
güle güle kullankaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafadulden bomba gibiyim nesliş dişlerim takıldı süper oldum
o da olcak:CüvCüv::ecrin_bebek:evet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:
bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile
asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile
inşallah kısa zamanda taşınırsınız canım havalarda çok soğuk gerçekten çok zor vallahi ben duramıyorum soguktaevet ilterim aldık evimizide daha taşınamadık maalesefff.....eksikler bitmiyor daha evi bitiremedilerrr....o değilde bu buz gibi havalarda soğuk soğuk oturuyorum şimdi ona yanıyorumm....:sinifsinif:
bebek te artık hayırlısına bıraktık be güselimmm olmuyor zorlamaya gerek yokk...ne zmn sa ozmn inşş....bilmiyorumkismile
asucumm çok sevindim güle güle kullan dişlerinniii.........bendede 2 tana çürük var çekilecek 1 tanede dolgu gitmeye korkuorummm..bilmiyorumkismile
olsunnn hayırlısı olsun sehercimmm....bu arada ev işinde ben 3 yıldır bakıyorummm ama bu evi bizde biranda karar verdikk bilmiyorum hayırlısı buymuş demekki basiretimiz bağlandı resmenn nasıl aldık bitti bende anlamadımm ama inan çok stresli bir işş herşeyi ii düşünün birde gözünü karartmadan olmuyor ev işi....
cnmmevettttt inşşşşş.....oda gelirr hayırlısı ileeee....bu arada benim oğlum olucak....beni herkes öyle görüyor kendim dahilll.....
azroşşş cidden mod ney yaffff.f.....çok cahil kaldımmmm.(((((((((((( ohaoldumsmile
kızlar ben çıkıyorum benim kociş gelecek birazdan yarın ugrarım yine öptüm hepinizi
bi nevi de böleyerimsenibenneslişim ortim bizim ev işi yattı canım yaa. kimse beğenmedi. olumsuz çok şey söleyince bizimde hevesimiz kalmadı evde. vazgeçtik ordan. iki günde bulunan ev anca öyle oluyor heralde. bizde acele etmeden bakmaya karar verdik. bakalım noolcek.
bu arada emin olmamakla birlkre yeşillenmek isminin yeşil olması yani terfi etmiş oluyo azra yani modaratör olmuş oluyo herhal. yanlışsa kusura bakma ben böyle anladım. hoş onuda şimdi çözdüm zati.
cnm f5 e bas klavyedenkıslar bende bişiy sormak istiyom size. şimdi ben bi mesaj yazdım gönderdim ya rkasındansizin ne yazdığınızı görmem için siteden çıkıp tekrar giriyorum. sizdemi böle yapıyonuss:kedi:
çok mu cahilim nee.
çıktımm bennnn olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?