Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar diyetisyen isimlerine bakıyorum ben de ama aklım bayağı bir karıştı...çoğunun fiyatları da çok tuzlu ama ben de bu kısır döngüden çok sıkıldım artık..belli bu iş sadece benle bitmiyor ..arkadaşlarım çok ısrar ediyor bir verip iki alıyorsun ne bu halin diye..ne gerek var para bayılmaya ben hallederim diyorum ama ne bileyim ya kararsız kaldım..iyi bir gözetmen eşliğinde kg vermek de mantıklı aslında..Siz ne diyorsunuz kızlar??

bu günkü mönüm
sabah
2dilim kepek ekmeği biraz sucuklu yumurta peynir
öğlen
3 tane küçük biber dolması yogurt
arada
meyve
akşam
3 küçük tavuk sarma yogurt 1 şekersiz nescafe biraz çikolata şeker yerine

tebrik ederim bende başvurayımda kırmızı olayım bari yavvvvv
hayırlı olsunnnn nilbera nerden sorumluuuuu :)

ol olbayanssulusmile

nilbera zaten en eski modlardan yerimseniben
o evlilik hazırlı kısmından sorumluboshayallersmile
tam onluk yaniiikaydirigubbakcemile3

biricik ülkemin her güzel köşesinden kk nın 8. takımında toplanan bütün güzel bayanlarına günaydınlar olsunnn.
dışarda lapa lapa kar ,evde yanan soba, üzerinde kaynayan su ve sıcacık içerisi ohhhh. sen ne yapacaksın bu durumda kedi gibi kıvrılıp yatacaksın. ahhhhhhh ah sabah sabah ne hayalperestim beeeee
geçmişi okuyum geliyom

bunlar güzel telaşlar canım benim. taşınmanın zorluğunu iyi bilirim. iki haftada iki kere ev taşımıştım hemde arada oğlum hastalanmıtı. gece hastanede gündüz işte akşam ev arayarak gecen 15 gün. seninki çok zor olmakla birlikte çokta güzel. hiç olmazsa yerleştiğinde heerşeyin mis gibi olacak uzun süre rahat edersin. allahım olmayan herkese nasip etsin inşş.

ankaralıyım canım. eşim ıspartalı ama onuda aldım kaçırdım ankaralara...

benim yüzümden:gitme::gitme::gitme::gitme:

tabi senin yüzünden. cık cık. hayır benim gibi takımdan ayrıldıktan sonra dikkat edip tığ gibi kalsaydın hiç kilo almadan bu takım bu halde olmasdı çok kısdım çokk:kedi:

sen kırmızı olursunda ben olamammı sankim

genel olarak film odacığı
hani diziler kısmı varya oralar işte:)

benimde filmimi çekermisin azraa. tombulum neyim emme çok sert aşkı memnu rolü oynarım haaa. bambıl bambıl zemuszemus:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…