ama bu bütün gün yediklerim başka bişey yemedimklava: klava:evettttttttt 1 poğaça ve bir keke göz yumabilirdim ama bu çok olmuş Ayşecim..
ama bu bütün gün yediklerim başka bişey yemedim
Şeniz biraz olsun rahatladım zaten bütün gün yediklerim bunlardı sadece bugün koşuşturmacayla geçti yemek yapamadım mecburen böyle doyurdum karnımı zaten seviyorum da açken ne güzek kokuyo sıcak sıcakcokacimcoookarada böyle kaçamaklar olur ama bana hiç abartılmış gibi gelmiyor afiyet olsun canım benim ama kilo yapmasın olumunekankayizsmile
bugün öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik sabah ancak kek poğaca yaptım gelince mercimekli köfte yaptım zaten 7 de geldiler yemek yapamadım akşam yemeğimiz de bunlar oldu anlayacağın tatlımöyle de canım keşke misafirlerin gelmeden normal yemeğini yiyip onlar gelince de sadece ucundan alsaydın..kalorisi çok ya ondna dedim..neyse afiyet olsun tatlım ıskandım da ondna diyorm ben hasretim ya onlarazemuszemus
benim de önümüzdeki haftasonu misafirlerim gelecek diğerlerini geçtim de tiramisuya nasıl dayancam bilmiyorumlaelaelaelaelae
regl dönemnde 500gr vermişsn daa ne olsun tbrk ederima.s.günaydın kılzar. regl oldum dün çook şişim malesef. 82,6 yım. hayal kırıklığına uğradım. :çok üzgünüm:
kızlar 67 kiloyum boshayallersmile
regl dönemnde 500gr vermişsn daa ne olsun tbrk ederima.s.
sabitmsn ortimolumunekankayizsmile
regl dönemnde 500gr vermişsn daa ne olsun tbrk ederima.s.
sabitmsn ortimolumunekankayizsmile
tmm azracım bende 500 gr vermişim :bbo:kızlar bize az sonra misafr gelcek
online olamayabilirim
ayşecim kardeş takım liste kontrolü isterse yapıver cnm sana zahmet
bnde gelince bilrimi yaparım
bi ara uğrarrım
engeç 5 e kadar bildirim biter
yada öğlen yaparım kızlar bitrrse
sen bzm takımn listesini de yapı ver cnm
bn çok feci sancılnaıyorum
kilomu söleyim 121 :kedi:
özür dilerim ama şişim
koly gelsin cnmmopuyorumnanaktan ohaoldumsmile:çok üzgünüm:günaydınnnn fıstıklarrrr
79,9 geldim kızlarrr.......ahh azram ahhhhh......nediyim ben sanaaaa alsanaalsanasmile
kızlar çok yoğunumm yarında izin alacağım taşınma işi varrr o yüzden bugünn fullerin en fulüyümmm
öptüm sizi kocmannnn
Hayırlı Cuma'lar.. ınşaAllah dularımızın kabul ve makbul olması duasıyla;Allah c.c dert ve sıkıntılardan uzak eylesin affedilmiş kullar olan cennetlikler arasında adımız yazılsın (Amiinnn)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?