Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ama bu bütün gün yediklerim başka bişey yemedim

öyle de canım keşke misafirlerin gelmeden normal yemeğini yiyip onlar gelince de sadece ucundan alsaydın..kalorisi çok ya ondna dedim..neyse afiyet olsun tatlım ıskandım da ondna diyorm ben hasretim ya onlarazemuszemus
benim de önümüzdeki haftasonu misafirlerim gelecek diğerlerini geçtim de tiramisuya nasıl dayancam bilmiyorumlaelaelaelaelae

arada böyle kaçamaklar olur ama bana hiç abartılmış gibi gelmiyor afiyet olsun canım benim ama kilo yapmasın olumunekankayizsmile
Şeniz biraz olsun rahatladım zaten bütün gün yediklerim bunlardı sadece bugün koşuşturmacayla geçti yemek yapamadım mecburen böyle doyurdum karnımı zaten seviyorum da açken ne güzek kokuyo sıcak sıcakcokacimcoook
biraz önce platesimi de yaptım çok yorgunum aslında ama aşkatmıyorum çünkü çok faydasını gördümzemuszemuskaydirigubbakcemile2

bugün öğlen arkadaşa bebek görmeye gittik sabah ancak kek poğaca yaptım gelince mercimekli köfte yaptım zaten 7 de geldiler yemek yapamadım akşam yemeğimiz de bunlar oldu anlayacağın tatlım
sende küçük 1 dilim yersin o kadar da hakkın a.s

günaydın kılzar. regl oldum dün çook şişim malesef. 82,6 yım. hayal kırıklığına uğradım. :çok üzgünüm:

regl dönemnde 500gr vermişsn daa ne olsun tbrk ederima.s.

sabitmsn ortimolumunekankayizsmile

geçen sene çok daha güzel kilo veriyordum. 2 ay gibi bir sürede 10 12 kilo kadar vermiştim. acaba emziriyordum ondanmı o kadar hızlı gitti.
nese geç olsun güç olmasın. az azda olsa verelimde almayalım. ama bu kadar az verirsem yaza yine istediğim gibi olamayacağım. nese olsun bakalım

kızlar bize az sonra misafr gelcek
online olamayabilirim

ayşecim kardeş takım liste kontrolü isterse yapıver cnm sana zahmet
bnde gelince bilrimi yaparım
bi ara uğrarrım
engeç 5 e kadar bildirim biter
yada öğlen yaparım kızlar bitrrse
sen bzm takımn listesini de yapı ver cnm

bn çok feci sancılnaıyorum
kilomu söleyim 121 :kedi:
özür dilerim ama şişim

kızlar günaydın ..87.2 çıktım sabah..tüm çabalarıma rağmen wc ye çıkamadım maalesef..bu sefer böyle oldu 400 gr cık vermişim bu hafta ..

tmm azracım bende 500 gr vermişim :bbo:
buda sana azracımklava:kötükedihüsoalsanaalsanasmile

günaydınnnn fıstıklarrrr

79,9 geldim kızlarrr.......ahh azram ahhhhh......nediyim ben sanaaaa alsanaalsanasmile

kızlar çok yoğunumm yarında izin alacağım taşınma işi varrr o yüzden bugünn fullerin en fulüyümmm

öptüm sizi kocmannnn

Hayırlı Cuma'lar.. ınşaAllah dularımızın kabul ve makbul olması duasıyla;Allah c.c dert ve sıkıntılardan uzak eylesin affedilmiş kullar olan cennetlikler arasında adımız yazılsın (Amiinnn)..

koly gelsin cnmmopuyorumnanaktan ohaoldumsmile:çok üzgünüm:

Hayırlı Cuma'lar.. ınşaAllah dularımızın kabul ve makbul olması duasıyla;Allah c.c dert ve sıkıntılardan uzak eylesin affedilmiş kullar olan cennetlikler arasında adımız yazılsın (Amiinnn)..

amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…