kızlar kaç kilosunuz bi yazar mısnız? merak ettim
kaydirigubbakcemile:roflol::roflol::roflol:hiç güleceğim yoktu be gülüm...sen çok yaşa e mi..
bilmiyorumkismile çoğu hafta ya artı yada sabit çıkıyorum ve takımdaki arkadaşlarında motivesini düşürdüğüme inanıyorum kendime çeki düzen verip dönücem
takımdan gidince aksine herşeyi boşluyor insan. tabi kararına saygı duyarız ama burda kalmak kilo kontrolü açısından daha iyi emin olabilirsin.
anlayışın için teşekkür ederim azracım gerçekten kendimi toparlamam lazım
sana söz eksi dönücem olumunekankayizsmile
hepinizi çok seviyorum inş. hedeflerimize kısa sürede ulaşırız olumunekankayizsmile
kızlar kaç kilosunuz bi yazar mısnız? merak ettim
SEHER YILDIZI güldürdün beni yav :) valla benimde canım neler istiyor da yapmıorum inan evde olunca daha zormuş insan çalışınca iş güç dalıyor aklına bile gelmez yemek :) yani ben 10 seneye yakın çalıştım son zamanlarda aktif ful çalışıordum 12 saati geçiodu çalışmam ne günlerdi ya şimdi acı tatlı o günlerimi özledimmmmm((senağlama
ya seher sen de matrak hatunsun ya:)ben adını da unuttum iyi mi..
buldun bizim gibi ince hatunları ondan kendini motive ediyin dimi. üzülme canım sende bi gün bizim kimin tığ kimin olarsın.valla ben takılıorum buraya :) amma takıldım kaldım hap napiimmm bir ortam olsun dedim sizlerde güler yüzlüsünüz kaldım burda..benim içinde iyi oluyor en azından kilo kontrolum için :))
elimphia boyun kaç?
kızlar ben gider iftara hazırlanmam lazım öpüorum sizler bye bye
valla ben takılıorum buraya :) amma takıldım kaldım hap napiimmm bir ortam olsun dedim sizlerde güler yüzlüsünüz kaldım burda..benim içinde iyi oluyor en azından kilo kontrolum için :))
elimphia boyun kaç?
asucum ayrılmak ne demek ya sensiz buranın tadı olmaz
nihalcim tarif kk dan sütlü gayfenin hamur işleri bölümünde pastane poğaçası yazıyor canım
ben bugün diyet falan unuttum yaaa neyse ne zamandır yemiyordum ama
bugün
sabah öğlen akşam toplamı yazıyorum
5 tane pogaca
2 dilim kek
mercimekli köfte
bütün günkü mönüm buydu çok mu abartmışım
ben bugün diyet falan unuttum yaaa neyse ne zamandır yemiyordum ama
bugün
sabah öğlen akşam toplamı yazıyorum
5 tane pogaca
2 dilim kek
mercimekli köfte
bütün günkü mönüm buydu çok mu abartmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?