Hayırlı Cuma'lar.. İnşaAllah dularımızın kabul ve makbul olması duasıyla;Allah c.c dert ve sıkıntılardan uzak eylesin affedilmiş kullar olan cennetlikler arasında adımız yazılsın (Amiinnn)..
Hayırlı Cuma'lar.. İnşaAllah dularımızın kabul ve makbul olması duasıyla;Allah c.c dert ve sıkıntılardan uzak eylesin affedilmiş kullar olan cennetlikler arasında adımız yazılsın (Amiinnn)..
günaydın ablam a.s.
kaç kilosun:jeyyar:
gunaydınnn azracımÇok üzgünüm çoook sabıtım 96 azracımmmopuyorumnanaktan
gunaydınnn azracımÇok üzgünüm çoook sabıtım 96 azracımmmopuyorumnanaktan
geçen hafta sen de 2 kg verdin ya ondna ablacım bak ben de 400 gr cık vermişim..haftaya görsünler bizi di mikötükedihüso
a.s.:Saruboceq: tatlım evet haftaya görsünler bızı kaydirigubbakcemile5
kızlar bize az sonra misafr gelcek
online olamayabilirim
ayşecim kardeş takım liste kontrolü isterse yapıver cnm sana zahmet
bnde gelince bilrimi yaparım
bi ara uğrarrım
engeç 5 e kadar bildirim biter
yada öğlen yaparım kızlar bitrrse
sen bzm takımn listesini de yapı ver cnm
bn çok feci sancılnaıyorum
kilomu söleyim 121 :kedi:
özür dilerim ama şişim
yarışınıza benide alırmısınız...
ben sauna şort almak istiyorum. sirke ve 5 bir yerde kullanmak istiyorum ama hiç bir yorum diğerini tutmuyor. iyice umutlanıpta hayal kırıklığı yaşamakta var
haaaa bide kıslar benim evimde baskülüm yok almak istiyorum en iyisi yuani kolay koly şaşmayan bi marka söleyebilirmisiniz. hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizGünaydın kardeş takım başarılar dilerimmmm bugünnnn için, kilo veren arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim, mavişşşş çok çok öptüm seni, azracığım hastamısın öyle okudum sanki ?
Günaydın kardeş takım başarılar dilerimmmm bugünnnn için, kilo veren arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim, mavişşşş çok çok öptüm seni, azracığım hastamısın öyle okudum sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?