Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

a.s.:Saruboceq: tatlım evet haftaya görsünler bızı kaydirigubbakcemile5

yarışınıza benide alırmısınız...
ben sauna şort almak istiyorum. sirke ve 5 bir yerde kullanmak istiyorum ama hiç bir yorum diğerini tutmuyor. iyice umutlanıpta hayal kırıklığı yaşamakta var

haaaa bide kıslar benim evimde baskülüm yok almak istiyorum en iyisi yuani kolay koly şaşmayan bi marka söleyebilirmisiniz. hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz

:mymeka:klava:klava:

yarışınıza benide alırmısınız...
ben sauna şort almak istiyorum. sirke ve 5 bir yerde kullanmak istiyorum ama hiç bir yorum diğerini tutmuyor. iyice umutlanıpta hayal kırıklığı yaşamakta var

gayecim tabi ki alırız...ayıp ediyon...valla cnm ben 5 i biyerde çayını tüketmiyorum diyetisyenim önermedi..sauna şortla ilgili de yazmıştım memnun kalmayanların sayısı çok olunca vazgeçmiştim yine de sen bilirsin..

haaaa bide kıslar benim evimde baskülüm yok almak istiyorum en iyisi yuani kolay koly şaşmayan bi marka söleyebilirmisiniz. hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz

gayecim mutlaka digital al derim benimki sanırım kingti..23 milyona mı ne almıştım..memnunum canım..şaşmıyor..mutlaka baskül edin çok önemli kg kontrolünde

şişman manifestodan Demet Hanımdan alıntıdır..;
Michael Pollan, youtube’dan seyrettiğim bir seminerinde çok manidar bir örnek rerdi. Masasının üzerinde paketi açılmamış bir twix çikolata olduğundan bahsetti. Twix içinde bisküvi ve karamel olan ve üzeri çikolata kaplı bir tatlı. “Bu twix tam 2 senedir masamın üzerinde ve ben bazen telefonla konuşurken, ya da bir şey düşünürken alıp biraz sıkıp, oynayıp tekrar masanın üzerine bırakyorum, halen ilk aldığım günkü yumuşaklıkta” diyor. Düşünün 2 sene boyunca bozulmayan ve ilk günkü tazeliğini koruyan bir yiyecek bu. “Neden mi?”diye soruyor. Çünkü hiçbir bakteri onu yiyecek yerine koyup yemek için tenezzül etmiyor da ondan. Bizse her gün tonlarcasını tüketiyoruz. Bakteri kadar aklımız yok

Günaydın kardeş takım başarılar dilerimmmm bugünnnn için, kilo veren arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim, mavişşşş çok çok öptüm seni, azracığım hastamısın öyle okudum sanki ?

gunaydın canım senı tebrık ederım tek rakamlara düştünnnnn maşallah benım gıbıalkisalkisalkis

Teşekkür ederiiiiimmm hepimiz yakın zamanlarda mezun oluruz umarım takımlardannnn, azim istiyor bu iş, allahım sabrımızı daim kılsın inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…