günaydınnn hayırlı cumalarrrrgünaydın kızlar hayırlı cumalar herkesa
gayecim mutlaka digital al derim benimki sanırım kingti..23 milyona mı ne almıştım..memnunum canım..şaşmıyor..mutlaka baskül edin çok önemli kg kontrolünde
canım teşekkür ederim. peki basküllerin yağ su oranını gösterenden olması şartmı. sölemek istediğim verdiğimiz kilolar sudanmı gidiyor yağdan mı yoksa kas mı. bunun kontrolu sadece çok su içilerek yapılır mı yoksa tartyıda görmek gerekir mi. ünkü bu yağ su oranlarını gösterenler 100 tl nin üzerinde de ondan sordum.
canım benım ıkı tane var bırı yag su kas ölcüyor arzumun öbürüde bımden almıştım cok uygun fıyata ben ondan cok memnunum arzumunkınıde 8 tl almıştım ama hıc önemı yok yanı öyle bırşey almak gereksız normal dıjıtal al bence ucuz olanlarından
canım çok teşekküe ederim. peki memnun olduğunun markasını söyler misin. yağ kas öğrenimini nasıl yapcam. zayıflayıpta hiç yağdan gitmezse nasıl bilcem.ama yediklerimizden biliriz dimi.sonuçta diyet.
sen kaç kg sin selma12 ablamm
BIM kendıne özel gelıba bu marka bıme gelmıştı ordan aldım canım yag oranını zaten kendın farkedersın bence ılk 5 kg sonrası emınım yagdan verıyoruzdur
SMARTI Dıye bır marka bımden aldıgım
Teşekkür ederiiiiimmm hepimiz yakın zamanlarda mezun oluruz umarım takımlardannnn, azim istiyor bu iş, allahım sabrımızı daim kılsın inşallah opuyorumnanaktan
selmay abla girmezse +2 olarak yazacağım geçen girdiğinde öyle yazmıştı
yaprak canım sen kaç kg sin kaçla başladın kaç kg verdin
SEHER YILDIZI naber napıyorsun :) temennilerin için teşekkur ederim ancak gelebildim...
ne dimek yaprakım. şişko kendime baskül arıyom internetten. bide sirke ve 5 i bi yerde içeceğim. bide sauna şort alıyım da tam olsun. sinbo sbs 4414 seçtim gii bi bakarmısın iyi mi bu
yada sunny at 704 bi bak bi hele bunlara
baktım benimkide bunun siyahı 2 ay oldu alalı ama marka farklı alman markası benimki güzel gözüküyor al derim :)
ne kadar canım bunların fıyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?