bugün günüm vardı
seçeneğim yoktu pek
bir tek akşam azcık protein almış oldum
yatmadan da olmazsa bir bar süt içerim
anladım canım beğen butonu kalkmış ne güzeldi oysaki.
tahmini 63-63.5 arasındayım canım reglim bitsin o zaman tartılcam bakalım.
kaç kiloyla gitmiştin ayşem
bu arada ceylinm nasıl
ankara fotolarınada bayıldım
yalnız şuana kadar bir çok saç rengi gördüm sende
şunu demeden geçemeyeceğiim
sana en çok yakışan renk bnce sarı hepsi çok yakışıyor ama ki bn sana sarıyı daha çok yakıştırıyorum
ceylin hasta canım kusuyo midesini üşütmüş
sacım altın karameldi canım o resimlerde şimdi kumrala boyadım 2 gün önce canım.tamamen sarıyı mı kastadiyorsun canım,sapsarı yapmam bir daha sacımı sanırım doğal renkleri daha çok seviyorum tamamen sarı çok büyük gösteriyor.
güldencim bayıldım bundan sonra yememeye çalışacağım!
ama biz çalışan bayanlar çok alıştı hazır yemeğe umarım bundan sonra ev yemekleri yaparız :)))
bugünde benden hayır yok..
ayşecim hoşgeldin bu arada ben bi kilo aldım ki sorma :/ işe başlamamla yeme düzenim altüst oldu..
ne güzel senle plates yapıyordum :)
hoşgeldin cnmmm
plates mi yapıyordunuz oh oh ne güzel
dilekcim haftaya başlayalım yine platese canım sen kaç kg sun suan
azracım sağolasın canım inş.çabucak atlatır
hoşbuldukkk :))
evetttt baya incelmiştik ama ben eski halime dönmek üzereyim :/
geçmiş olsun canım..
evet hemmen başlayalım şaka gibi ama 60 kiloyum(((
sağol cnm vermek için o kdar uğraşıyoruz ama ne kadar kolay alıyoruz değil mi.nasıl işinden memnun musun
maşallah çeneniz düşmüş. bu senden olsa gerek Ayşe. güldenciğim verdiğin bilgilere teşekkürler dilekciğim sen 58 değilmiydin naptın öyle.
aynen dediğin gibi yazın ne ter atmıştım spor yaparken şimdi ohhh hemen geri geldiler :))
alıştım ama 6 da kalkmam ve günde 3 saatimin yolda geçmesi çok yoruyor.
evet ya((
offf yol çok uzun sürüyormuş yakınlara taşınma ihtimalin yok mu canım
teşekkürler reyhan gitmediğin için unutma zayıflayınca görcem ben seni daha. faceye koycan ya fotonu. deryayada söyle diyet günlüğünü kopyalayıp burayada yapıştırsın. oda kimse girmiyo iye kızmış.
anca bu saatlerde gelebiliyorum off çok yoruluyorum siz bir iki çocukla ben 10 tanesiyle uğraşıyorum :)))))
bugün kendimi kaybettim yine bi ton cips dahil abur cubur yedim(
nolcak benim bu halim ya..
hiç diyet modunda değilim.bir tek su içmeye başladım o kadar..
sabah 6 da kalkınca canım bişey istemiyor o yüzden tok tutsun diye kakaolu süt içiyorum öğlen 1 gibide yemek yiyorum akşam yemek yemezsem duramıyorum.
o yüzden biir düzenim yok..
günaydın kızlar
bugün tekrardan 111 gördüm sevndm diyecem ama ki halen regl olmadım
offfff şu bayanların şu günleri vucut düzenini alt üst ediyor resmen
şişlik ağrı hormonelve ruhsal değişiklikler
erken olsan bir dert geç olsan 2 dert
bn hep geç oluyorum maalesef
slm kızlar tatil bitti evimedeyim dün akşam üstü geldik.artık buralardayım
önemli değil bizde yeni arkadaşlar davet ederiz canım.
artık tatil bitti neredeyse 2 aydır diyet falan yok hayatımda abartılı herşeyi yedim bu haftadan sonra toparlanmam lazım şuan regliyim,hafta tartlacağım bakalım neler olmuş.
Hosgeldin Aysecim,nasil gecti uzun tatilin?simdi bir de kurban bayrami geliyor..:) Takimi ben takip ediyorum ama sayi az olunca benim de moralim bozuldu,takima yeni arkadaslar davet edecegimize eskileri bulsak daha iyi olmaz mi sence? Bence takim kurallarini tekrar gozden gecirelim,boyle olmaz
Ben de dahil takima ugramayan arkadaslari askiya alalim kizlar.Mesela UFUK,PAPATYA,BATUHAN Bu arkadaslari gonulden tebrik ediyorum hic birakmadilar.AZRA da sonradan geldi ama isi iyi kaptirdi,bol paylasimda bulundu..Eger tekrar canim tatil dusunuyorsan alinmani istemem ama yerine birini sec,cunku bir degil iki degil,uzuun bir zamandir yoksun.Ayrica yeni arkadas davet ederiz demen de biraz abes olmus.Kizin hasta olmus,gecmis olsun canim.
Hosgeldin Aysecim,nasil gecti uzun tatilin?simdi bir de kurban bayrami geliyor..:) Takimi ben takip ediyorum ama sayi az olunca benim de moralim bozuldu,takima yeni arkadaslar davet edecegimize eskileri bulsak daha iyi olmaz mi sence? Bence takim kurallarini tekrar gozden gecirelim,boyle olmaz
Ben de dahil takima ugramayan arkadaslari askiya alalim kizlar.Mesela UFUK,PAPATYA,BATUHAN Bu arkadaslari gonulden tebrik ediyorum hic birakmadilar.AZRA da sonradan geldi ama isi iyi kaptirdi,bol paylasimda bulundu..Eger tekrar canim tatil dusunuyorsan alinmani istemem ama yerine birini sec,cunku bir degil iki degil,uzuun bir zamandir yoksun.Ayrica yeni arkadas davet ederiz demen de biraz abes olmus.Kizin hasta olmus,gecmis olsun canim.
güzel geçti cnm hiç gelmek istemedim ama yine geldik hapishanemize 9 ayımız kaldı sabır....
yeni kişiler davet edeceğim canım.azracım takımımızın eski kaptanı beni takıma ilk o almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?