Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnmmm bunlarda kurallarımız oku

karbonhidrat fazla olmuş menünde cnm ama mezirirken insanı canı herşeyi istiyo dur demek zor oluyo ama azıcık karbonhidratı azaltırsan emzirdiğin sürece çok kolay kg verirsin.

tekrar hoşgeldin kendini ayıntılı tanıtır mısın hedef kg kaç bu arada cnm,kurallarımızı da oku lütfen

nolduki canim ya tam takim toparlanmaya baslamisti seni kizdiran yazilar ne canim ??? ben gitmeni istemiyorum ama yinede sen bilirsin eger huzurlu hissetmiyorsun kendini bilemiyorum ama eger sadece yazilan biseyler varsa ki ben acikcasi bisey göremedim ama bence gitme canim bizim verecek daha cok kilomuz varrrr

dip bucak temizlik yaptım çok yoruldum bugünlük sporum

reyhannnnnnnnnnnnnnn

ellerine saglik canimmmm
ayrica sanirim ilk girdigimde yaptin bana bu cagriyi :)))
nettimde sorun var girdigim gibi dondu ekran bir sürede giremedim birdaha canim

hosgeldin canim bebegini saglikla büyüt insallah
ama sadece menü yazip cikma canim kendinde bahset birazcik

selam canlar takim yavas yavas kendine geliyor cok seviniyorum cokkkkkkkkkkk
ben bugün biraz diyetten uzak kaldim
bi kahvalti yaptim

birde öglen disarda salata yedim okadar migdem agriyo hic bisey yiyemiyorum ;((((

selam canlar takim yavas yavas kendine geliyor cok seviniyorum cokkkkkkkkkkk
ben bugün biraz diyetten uzak kaldim
bi kahvalti yaptim

birde öglen disarda salata yedim okadar migdem agriyo hic bisey yiyemiyorum ;((((

geçmiş olsun reyhancım.bundan sonra hareketli olacak takımımız cnm yeni üyelerde çağıracağız moral motivasyon tavan yapacak

tatlışlarım ben geldimmmmm :)))

reyhanım sorma yoğun yoğun geçiyor günlerim bu arada takımda bir kıpırtı var ama yorum yapmak istemiyorum :/

kendime bembeyaz bir önlük aldım şimdi kendimi öğretmen gibi hissettim ve gerçekten çok sewiyorum çocuklarımıııı :):):)

bu arada ayşecim benim durum malüm günde 1 mesaj yazarım ama emin ol günün totelini yaparım yani uzun uzun yazarım ne yedim ne yaptım diye olur mu?

güldencim dişli rakip olmak isterim sana :)))))))))))

yine kıyafetler dar geliyooo :/

benim boyumda olan öğretmen arkadaşım 48 kilo şaka gibi ya ben onun yanında şişko kalıyorum o yüzden acilen kilo vermem lazım

bu bile beni gaza getiriyor :):):)

dilekcim allah kolaylık versin canım.fırsat buldukça gelirsin sen biliyorum.hadi bakalım artık mezun olalım kızlar

hoşgeldin bende 7aylık bebeğimi emziriyorum seninki ne kadar.

bende katılabilirim.uygunsa.3 gün oldu diyete başlayalı.dukan diyeti yapıyorum.o bölümdeyim arkadaşlarla diyet yapıyoruz.burda olmakda takımda olmakda bani daha hırslandırır diye düşünüyorum

bende katılabilirim.uygunsa.3 gün oldu diyete başlayalı.dukan diyeti yapıyorum.o bölümdeyim arkadaşlarla diyet yapıyoruz.burda olmakda takımda olmakda bani daha hırslandırır diye düşünüyorum

waay bnm gibi bir twilightçı gelmişde almazmıyız onu takıma

Son düzenleme:
[SUB][/SUB]
valla senmi benmi manyak hastasıyım edwardın .eşim bile kabullendi yani:))))))))))bende bugüne kadar kimsede görmemiştim bir sende gördüm .

amaniiin olmadı işte şimdi bu
edward bnmmm bnm oooo:84:
sen jacob emmet carlie charlie hatta jasper bile senn olabilir
ama ki edfırtım bnmmmm

[SUB][/SUB]

amaniiin olmadı işte şimdi bu
edward bnmmm bnm oooo:84:
sen jacob emmet carlie charlie hatta jasper bile senn olabilir
ama ki edfırtım bnmmmm

yok bacım jakobcu deilim onu hiç sevmem fırsatçının teki.neyse senin olsun diyemde ama pcmde de onun resmi var duvarkagıdı olarak.acayip hayranıyım ..allaha şükür benim çocuklarda filim tüm karekterlerine hasta oldugundan filimde haftada izliyoruz..

artı biribeni ısırdıyı izledinmi hiç.izlemediysen şidetle tavsiye ederim

izledim güldüm geçtim
gelsin 18 kasım diyorum

nese sende dukancısın demek bn o diyetten pek anlamıyorum
kendinden bahset bizlere kaç kilosun kaç yaşındasın hedefin kaç

bunu oku cnmm
kurallarımız

geçmiş olsun reyhancım.bundan sonra hareketli olacak takımımız cnm yeni üyelerde çağıracağız moral motivasyon tavan yapacak

insallah canim

sana cocuklarinla mutluluklar :))) bende cok istemisimdir ana okul ögretmeni olmak ama olmadim :)))))
simdi düsünüyorumda iki cocuk bana zor geliyor okadar cocukla napardim bilmem
gerci iki hafta staj görmüstüm baya hosuma gitmisti ama olmadi sonradan :))

hosgeldin canim umarim aramizda güzel vakit gecirirsin
kendinden bahssedersen seviniriz

bu arada ben kendimi tanitim
29 yasindayim
avusturyada yasiyorum
1 oglum var (4 yasinda)
1 kizim (18 aylik )
ismimde reyhan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…