Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşem günaydın cnmmm nasılsın ceylin nasıl oldu daha iyidir inşallah bugün

bu arada rukiye ablam nasıl kilo durumu nasıl

bugün iyi uyandı canım

annem ahhh annem bıraktı geri aldı kg ları malesef başlayacak tekrar olmadı zorla takıma alıcam tekrar

Arkdaslar Merhaba
Bu yaziyi yazip yazmama konusunda epey bir tereddudum vardi,bugun yazilanlari okuyunca kararimi verdim,TAKIMDAN MALESEF AYRILIYORUM...
Hepinizle guzel vakitler gecirdik,cok sagolun.Insallah herkes ideal kilosuna ulasir.Ben takima girmeden once iki hafta heyecanla beklemistim ama sonucta kurallarin ilk takima alinirken dikkate alindigini farkettim,tabi bu benim gorusum.Mesele sadece ugramama degil ayrica gonul alma da olmaliydi..bu yuzden bir cok arkadas ayrildi burdan.Ben cok sabrettigime inaniyorum,zaten sabirli oldugumu arkadaslarim da soyler.Benim bu isi isi yani kilo verme isini cok surundurmeye niyetim yok,bu baslanmali ve bitmeli ,uzadikca uzuyor..Tabi bazi arkadaslarin vermesi gereken kilo cok olmayinca isin sadece eglence kismi kaliyor.Disiplin olmadan hal hatir ayaklarina bunlar olmaz.Insan kendine guvenmeli elestiri noktasinda,ozguveni olmali.Ben acikca duygularimi ifade ettim.Herkese basarilar canlar..

tekrar hatırlatayım dedim yeni bir arkadaşı çağırdım gelirse,
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

deryacım tatil dönemlerin tüm takımlar böyle oluyor malesef ama artık toparlanır tam toparlacağımız dönem ayrılıyorsun.
bugün yazılanlarda seni rahatsız eden nedir anlamadım doğrusuburda her sadece diyet günlüğümüzü değil hayatımızı paylaşıyoruz dostluklar kazanıyoruz.disiplin oldukça fazlaydı tatil dönemine kadar hatta cezalar vardı bundan sonra yine böyle olacak,tabi karar senin

Son düzenleme:

ayşeciğim bence derya nın mesajına hiç atıf yapmamışsın ondan böyle darıldı. sanki sen onu takmamış cevap bile vermemiş gibi olmuşsunda ondan. tabi ben maydonoz olmak istemiyorum ama derya takımın iyi bi üyesi onu kaybetmek kendi şahsım adına istemem. sanırım diğer arkadaşlarda istemeyecektir.

bn kendime dişli bir rakip arıyorum açıkcası
hıı burda ufuk başta olmak üzere batuhanı da görüyorum bu yarışta
eeee ayşede geldi muhakakki yeni gelenlerde olacak

eee hadi start verildi hedefimize son gaz koşalım diyorum

tabii hep birlikte bu uzun ve sanclı yolda

bn açıkcası startı verilmiş yarış atı gibi hissediyorum kendimi

güzel geçti cnm hiç gelmek istemedim ama yine geldik hapishanemize 9 ayımız kaldı sabır....

yeni kişiler davet edeceğim canım.azracım takımımızın eski kaptanı beni takıma ilk o almıştı

hayır cnm ben deryanın msjna cvp yazdım bak yukarıda da alıntı yaptım yazdığım msjı,görmemişsiniz herhalde bir önceki sayfada

bugün ne yedim

sabah bir galeta hamburger ekmğine yapılmış yarım tost

ara bir bar m.suyu

öğle 2 kase tutmaç çorbası

ara sabhki yarım kalan tostum

akşam bir kase nohut yahnisi

selam kızlar diyet yapmaya başlayalı bir hafta oldu bugun itibariylede sekizinci grupda yer alamya başladım
sabah:elma sirkesi +limon+ su karaışımım
1 bardak süt+capilex

öğlen : küççük bir un kurabiyesi+ su böreği

ara: 1 elma

akşam : 2 kaşık sehriye pilavı
3 kaşık kıymalı yeşil fasiülye
3 buglama hamsi
4 buglama patates
1çatal (1/4oranında)profiteeröl

emzirdiğim için 13 bardak su benden bukadar bakalım ne olucak

merhaba arkadaşım öncelikle takımımıza hoşgeldin
biraz kendinden bahsedermsn kaç yaşındasın kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun

ne kadar süredir fazlalıkların var

bellki birde bebeşin var allah analı babalı büyütsün
azcık menün fazl onuda emzikli olmana veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…