ayşem günaydın cnmmm nasılsın ceylin nasıl oldu daha iyidir inşallah bugün
bu arada rukiye ablam nasıl kilo durumu nasıl
bugün iyi uyandı canım
annem ahhh annem bıraktı geri aldı kg ları malesef başlayacak tekrar olmadı zorla takıma alıcam tekrar
sevindim fısıtğın iyi olmasına
he ya gtr rukiye ablamı onda ki azim kimsede yok maşallah
bir başlasa devamı gelir eminim
evt bir başlasa devamı gelir bir an önce başlaması lazım
ayşecim bu arada avatarına nasılda bnziyorsun
yalnız sen daha güzel daha bebek yüzlüsün
seni görmek ne güzel deryacım
menün
sabah tarhana çorbası
1 dlim ekmek
öğle artı akşam
kısır
Arkdaslar Merhaba
Bu yaziyi yazip yazmama konusunda epey bir tereddudum vardi,bugun yazilanlari okuyunca kararimi verdim,TAKIMDAN MALESEF AYRILIYORUM...Hepinizle guzel vakitler gecirdik,cok sagolun.Insallah herkes ideal kilosuna ulasir.Ben takima girmeden once iki hafta heyecanla beklemistim ama sonucta kurallarin ilk takima alinirken dikkate alindigini farkettim,tabi bu benim gorusum.Mesele sadece ugramama degil ayrica gonul alma da olmaliydi..bu yuzden bir cok arkadas ayrildi burdan.Ben cok sabrettigime inaniyorum,zaten sabirli oldugumu arkadaslarim da soyler.Benim bu isi isi yani kilo verme isini cok surundurmeye niyetim yok,bu baslanmali ve bitmeli ,uzadikca uzuyor..Tabi bazi arkadaslarin vermesi gereken kilo cok olmayinca isin sadece eglence kismi kaliyor.Disiplin olmadan hal hatir ayaklarina bunlar olmaz.Insan kendine guvenmeli elestiri noktasinda,ozguveni olmali.Ben acikca duygularimi ifade ettim.Herkese basarilar canlar..
deryacım tatil dönemlerin tüm takımlar böyle oluyor malesef ama artık toparlanır tam toparlacağımız dönem ayrılıyorsun.
bugün yazılanlarda seni rahatsız eden nedir anlamadım doğrusuburda her sadece diyet günlüğümüzü değil hayatımızı paylaşıyoruz dostluklar kazanıyoruz.disiplin oldukça fazlaydı tatil dönemine kadar hatta cezalar vardı bundan sonra yine böyle olacak,tabi karar senin
Arkdaslar Merhaba
Bu yaziyi yazip yazmama konusunda epey bir tereddudum vardi,bugun yazilanlari okuyunca kararimi verdim,TAKIMDAN MALESEF AYRILIYORUM...
Hepinizle guzel vakitler gecirdik,cok sagolun.Insallah herkes ideal kilosuna ulasir.Ben takima girmeden once iki hafta heyecanla beklemistim ama sonucta kurallarin ilk takima alinirken dikkate alindigini farkettim,tabi bu benim gorusum.Mesele sadece ugramama degil ayrica gonul alma da olmaliydi..bu yuzden bir cok arkadas ayrildi burdan.Ben cok sabrettigime inaniyorum,zaten sabirli oldugumu arkadaslarim da soyler.Benim bu isi isi yani kilo verme isini cok surundurmeye niyetim yok,bu baslanmali ve bitmeli ,uzadikca uzuyor..Tabi bazi arkadaslarin vermesi gereken kilo cok olmayinca isin sadece eglence kismi kaliyor.Disiplin olmadan hal hatir ayaklarina bunlar olmaz.Insan kendine guvenmeli elestiri noktasinda,ozguveni olmali.Ben acikca duygularimi ifade ettim.Herkese basarilar canlar..
güzel geçti cnm hiç gelmek istemedim ama yine geldik hapishanemize 9 ayımız kaldı sabır....
yeni kişiler davet edeceğim canım.azracım takımımızın eski kaptanı beni takıma ilk o almıştı
ayşeciğim bence derya nın mesajına hiç atıf yapmamışsın ondan böyle darıldı. sanki sen onu takmamış cevap bile vermemiş gibi olmuşsunda ondan. tabi ben maydonoz olmak istemiyorum ama derya takımın iyi bi üyesi onu kaybetmek kendi şahsım adına istemem. sanırım diğer arkadaşlarda istemeyecektir.
dip bucak temizlik yaptım çok yoruldum bugünlük sporum
selam kızlar diyet yapmaya başlayalı bir hafta oldu bugun itibariylede sekizinci grupda yer alamya başladım
sabah:elma sirkesi +limon+ su karaışımım
1 bardak süt+capilex
öğlen : küççük bir un kurabiyesi+ su böreği
ara: 1 elma
akşam : 2 kaşık sehriye pilavı
3 kaşık kıymalı yeşil fasiülye
3 buglama hamsi
4 buglama patates
1çatal (1/4oranında)profiteeröl
emzirdiğim için 13 bardak su benden bukadar bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?