Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlarrr...

diet colayı yazın bende çok tükettim ama hep dedikleri gibi gereksiz aslında ve bilmeden kötü sonuçlar doğurabilir.eşim çok içer o içince beim de canım istiyor bende kendime diet olanından aldırıyorum ama artık şuan karar verdim eve sokmayacağım..

bu sabah yine aynı tempoyla başladım yürüyüşümü yaptım geldim şimdi form çayı+yeşil çayımı yudumluyorum..

Cuma günü çok yakın bir arkadaşımın oğlunun sünneti var oraya gideceğiz bu soğumuş ank. gecelerinde ne giyeceğimi bilemedim bir yandan kıyafet aranıyorum bir yandan da bana sardıkdıkları çocukların düğün slaytını hazırlamaya çalışıyorum bugün işim çok anlayacağınız..

Dün menümü yazmamıştım hemen yazıyım

sabah mantarlı omlet,peynir,domates,1 dilim çok tahıllı ekmek

öğlen sabahtan kalan omlet ve 1 dilim ekmek

akşamüzeri 1 porsiyon türlü,yarım porsiyon makarna ve yoğurt

günaydın kızlar
bugün günüm var arkadaşımda
maximum düzeyde önlem alarak az yicem
yıllarca yedimde ne oldu sanki

bu arada yine kabızlık çekmeye başladım(((
birde kola vb asitli ve bol şekerli içecekelre 1 ağustos itibariyle elveda dedim
2 aydır ağzıma değmiyor
yalan demeyim arasıra cnm meyveli soda çekiyor
sadece çektiği ile kalıyor

günaydın arkadaşlar
güldenciğim o günler değilmi kilo almaya neden. bence ülke çapında yasaklanmalı. niye dersin gereksiz şeker, yağ, karbonhidrat alımına neden oluyor. obeziteye kansere. kalp damar hastalıklarına davetiye çıkarıyor.bende annemin yanında ilçede otururken kilom 58 falandı. ısparta merkeze geldim. 10 dk. komşu giriyosun hemen bi çay yanında pasta börek. bide derin dondurucuya atıyorlar hazırda buluncakmış. ne yapıyom ne bulunduruyorum. gelenede meyve koyuyorum artık.
salata türünü ye kalk arkadaşım sen.

bugün sabah 8 de oğlum ve ben yeni arbımızla arabamızda bu minikbaby | Sunny Baby Ultima Alminyum Puset hızlı bir yürüyüş yaptık.sonra komşumuz Nazmiye teyz kahvaltıya çağırdı
1 yumurta
1 dlm ekmek
1dom.
1 kaşık bal
1 haşlanmış patates
1 bk çay

yedim

öğleden sonraki öğünümde

barbunya yemeği
yoğurt
1 dlm ekmek

akşam

üzüm

herkes benim gibi yoğunmuş bugün topik boş kalmış.öğlen eşimi gönderdim,sonra kızımla uyuduk kalkıncada temzilik yemek derken bu saati bulduk.
tam anlamıyla nasıl başlayacağım bu diyete bilemiyorum iş beyinde bitiyo bunu biliyorum sanırım hazır değilim daha ahh tatil tatil mahvettin beni beynime hükmettin...

ah ah o tatiller yok mu :82: sil baştan başlatıyor herşeyi insana
olsun ama mutlaka dur diyeceğin bir zaman vardır. bu zaman yakında olur umarım:93:

düzenime döndüm bugün şükürler olsunnnnnn. menüm şöyle

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
domates,salatalık,yeşil biber
yağsız peynir
yeşil çay

öğle
1 simit
peynir
çay

akşam
salata
yarım porsiyon barbunya
2 kaşık bulgur pilavı

gün içinde 2 defa form çay ve bol miktarda da su içtim

bugünki menüm
KAHVALTI:
2yumurta ile omlet
domates
salatalık
fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
küçük bir porsiyon pilav
AKŞAM YEMEĞİ:
mercimek çorbası
yoğurt
iyi geceleeeer:93::93::93::93:

sizler neler yaptınız bakalım bugün

hayirli olsun cizelgen cok güzl olmus
ayrica emegine saglik koladan uzak durun kizlar

en iyisini yapmisin canim ayrica gecmis olsun kabizlik cok zor ya

selam canlar bugün herkes yogun herhalde
bende sabah beri yeni oturdum calissam bukadar yorulmam herhalde ya:))
menülernizde süper aynen devam

menümüde paylasim hemen

sabah

1 tane közlenmis biber
1 kepek ekmegi
1 cay
1 yumurta
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

2 kasik pilav
2 kasik kuru fasülye
1 kase yogurt

aksam

1 kase mercimek corbasi
bol yesil salata

3 litre su
1 saat yürüyüs
yarim saat pilates

hehehhe aldım mesajı :):):)

canııım çok teşekkür ederim sende benim gibi enerjiksin belli

bu arada dikiş makinesi hakkında söylediklerine katılıyorum ama marka ve modeline karar veremiyorum :)))

bence sende en kısa zamanda edinmelisin

bu arada kızlar sınıf annesi oldum
bnm deyişimle sınıf anası

hayırlı olsun demek ki sorumluluk sahibi olduğunu görmüşler sende süpersin :):):)

selam canlar bugün herkes yogun herhalde
bende sabah beri yeni oturdum calissam bukadar yorulmam herhalde ya:))
menülernizde süper aynen devam

aynen bi de doğum günüm üstüne gelince telefonlarım dahi susmadı bi de en az 15 dk konuştum

offf çok yoruldum bugün ama çok güzeldi kendimi prenses gibi hissettim ama yarın eski hayatıma geri dönücem :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…