Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

insallah allahim gönlüne göre verir canim

afiyet olsun canim gayet iyi menün mantarli tavugu bencede fazla yiyebilirdin
ayrica bende kendimi bu ara yorgun ve halsis hissediyorum nedense insallah yakin zamanda düzeliriz ya

menün güzel azracım az yemişsin.tavuklu mantardan 1 tabak yeseydin cnm bol pro almış olurdun.bende yorgun hissediyorum kendimi bu günlerde hiç halim yok.ceylin uyusada bende uyusam diye bakıyorum

insallah allahim gönlüne göre verir canim

afiyet olsun canim gayet iyi menün mantarli tavugu bencede fazla yiyebilirdin
ayrica bende kendimi bu ara yorgun ve halsis hissediyorum nedense insallah yakin zamanda düzeliriz ya

ozmn havalardan öyle kızlar
çok yorgum hissediyorum kendimii,

hı dün bu arada 20 dk yürüyüş yaptım
birde bol bol su içtim onları unuttum yazmaya

Slm kızlarrr...
dünden beri o bahsettiğim arkadaşımın slaytı ile uğraşıyorum ohhh nihayet bitirdim ama 4 saatlik uykuyla duruyorum ve bugün sabah yürüyüşe gidemedim sırf bitirebilmek için..arkadaş hatrı:))

Ufukcum yeni arabanızla güzel yürüyüşler diliyorum bol bol yürüyün emi..
Ayşecim o plasmacardan bende almayı düşünüyorum nasıl evde kullanışı rahat oluyor mu acaba? halıda falan düz zemin mi lazım?

bugün ev temizliğine gireyim bari spor hakkımı bu şekilde kullanıyım.. zaten birazdan gidip oğluşumu alcam azıcık yürümüş olurum

Kızlar Merhaba,
ben bugün ekmek yememeye başladım diyetin yanı sıra ...cuma yarışmalarına buradan mı kilo bildirimi yapacağız ? beni bilgilendirebilirmisiniz.?

videolarını izledim cnm çok beğendim çokta hevesli ceylin, kayudan kaykay falan görünce arabalarını üstüne biniyo oda bizim kız bebeklere değil araba ve bu tür oyuncaklara meraklı.halıda gitmiyo canım düz zemin gerekli.şimdiki evim baya büyük özellikle giriş kısmı halıyı toplayacağım gönlünce sürsün oynasın biri gelince sererim artık

azaracım mevsim geçisinden kaynaklanıyo sanırım hiç bişey yapasım yok öyle yatmak istiyorum vallahi.ceylinin kışlıkları yerleşecek odası savaş alanına dönmüş toplanacak hiç canım istemiyo toplayacağım şimdi 1 saat geçmeden aynısı olacak

7 dakika icinde ikki kere selam vermisim degerinizi bilin :))))
benim net kafayi yedi valla

benim kizda araba meraklisi ya nerde araba görse direk daliyo :))

neyse ben cikim daha cok isim var esimi ise yolla sonra oglani krese götür gel yemek hazirla tekrar oglani almaya git
ay yazarken bile yoruldum :)))) hadi görüsmek üzere

teşekkürler azracım ellerine sağlık

merhabalar
bugün iyi bir temizlik yaptım arkadaşlar
daha yeni oturuyom netin başına
menüm
sabah 1kk peynir
5 fora diyet zeytin
1 dlm ekmek
1 yum

öğle
1 sütlaç
ara yeşil çay
akşam
barbunya salatası

günaydın kızlar

selam canim

ohhhhhhh mis gibi olmustur heryer temizlik gibisi varmi ya
menünde gayet iyi afiyet olsun canim

merhaba arkadaşlar

aranıza yeni katıldım. 8. gruba yarışma için katılabileceğim yazılmış. ne yapmam gerektiğini bana anlatacak yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba????:2:

merhaba arkadaşlar

aranıza yeni katıldım. 8. gruba yarışma için katılabileceğim yazılmış. ne yapmam gerektiğini bana anlatacak yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba????:2:

hoşgeldin canım bize kendini tanıtır mısın bende kurallarımı ekliyorum hemen..

kurallarımız
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…