günaydın kızlar..
ufukcum güzelmiş arabanız güle güle kullanın canım bende dün plasmacar siparişi verdim kızıma netten evde sürsün çok sıkılıyo
dilekcim ne olacak bizim halimiz ya,protein et,tavuk,balık,yumurta ve süt grubu canım.
formasyona başvurdum kızlar komşu ilimizdeki üniversitede.dersler haftasonu ama benim gitmem pek mümkün değil güvenlik açısından her haftasonu sadece sınavlara gitsem süper olacak hayırlısı artık...
günaydın kızlaR
araba alanlar ünv ye başlayanlar hepinize kolay gelsin
bugün nedense çok yorgunm geçde kalktım
hmn dünkü menümü vereyim
azcık kötü ama olsun yazım bn yinede
sabah 1 dilim karpuz bir çatal sucuk
ara 1 bar süt
öğle 1 kaşık tavuklu mantar 1 kaşık pilav 1 kaşık salata
ara (poğaça kek yememek için) 1 kaşık tekrr tavuklu mantar
akşam 4 nugget( 1 bar şalgam
ara 1 dilim karpuz
menün güzel azracım az yemişsin.tavuklu mantardan 1 tabak yeseydin cnm bol pro almış olurdun.bende yorgun hissediyorum kendimi bu günlerde hiç halim yok.ceylin uyusada bende uyusam diye bakıyorum
insallah allahim gönlüne göre verir canim
afiyet olsun canim gayet iyi menün mantarli tavugu bencede fazla yiyebilirdin
ayrica bende kendimi bu ara yorgun ve halsis hissediyorum nedense insallah yakin zamanda düzeliriz ya
Slm kızlarrr...
dünden beri o bahsettiğim arkadaşımın slaytı ile uğraşıyorum ohhh nihayet bitirdim ama 4 saatlik uykuyla duruyorum ve bugün sabah yürüyüşe gidemedim sırf bitirebilmek için..arkadaş hatrı:))
Ufukcum yeni arabanızla güzel yürüyüşler diliyorum bol bol yürüyün emi..
Ayşecim o plasmacardan bende almayı düşünüyorum nasıl evde kullanışı rahat oluyor mu acaba? halıda falan düz zemin mi lazım?
bugün ev temizliğine gireyim bari spor hakkımı bu şekilde kullanıyım.. zaten birazdan gidip oğluşumu alcam azıcık yürümüş olurum
videolarını izledim cnm çok beğendim çokta hevesli ceylin, kayudan kaykay falan görünce arabalarını üstüne biniyo odabizim kız bebeklere değil araba ve bu tür oyuncaklara meraklı.halıda gitmiyo canım düz zemin gerekli.şimdiki evim baya büyük özellikle giriş kısmı halıyı toplayacağım gönlünce sürsün oynasın biri gelince sererim artık
azaracım mevsim geçisinden kaynaklanıyo sanırım hiç bişey yapasım yok öyle yatmak istiyorum vallahi.ceylinin kışlıkları yerleşecek odası savaş alanına dönmüş toplanacak hiç canım istemiyo toplayacağım şimdi 1 saat geçmeden aynısı olacak
7 dakika icinde ikki kere selam vermisim degerinizi bilin :))))
benim net kafayi yedi valla
benim kizda araba meraklisi ya nerde araba görse direk daliyo :))
günaydın kızlaR
araba alanlar ünv ye başlayanlar hepinize kolay gelsin
bugün nedense çok yorgunm geçde kalktım
hmn dünkü menümü vereyim
azcık kötü ama olsun yazım bn yinede
sabah 1 dilim karpuz bir çatal sucuk
ara 1 bar süt
öğle 1 kaşık tavuklu mantar 1 kaşık pilav 1 kaşık salata
ara (poğaça kek yememek için) 1 kaşık tekrr tavuklu mantar
akşam 4 nugget( 1 bar şalgam
ara 1 dilim karpuz
günaydın kızlar
merhabalar
bugün iyi bir temizlik yaptım arkadaşlar
daha yeni oturuyom netin başına
menüm
sabah 1kk peynir
5 fora diyet zeytin
1 dlm ekmek
1 yum
öğle
1 sütlaç
ara yeşil çay
akşam
barbunya salatası
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. 8. gruba yarışma için katılabileceğim yazılmış. ne yapmam gerektiğini bana anlatacak yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba????:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?