hehehhe aldım mesajı :):):)
canııım çok teşekkür ederim sende benim gibi enerjiksin belli
bu arada dikiş makinesi hakkında söylediklerine katılıyorum ama marka ve modeline karar veremiyorum :)))
bence sende en kısa zamanda edinmelisin
hayırlı olsun demek ki sorumluluk sahibi olduğunu görmüşler sende süpersin :):):)
aynen bi de doğum günüm üstüne gelince telefonlarım dahi susmadı bi de en az 15 dk konuştum
offf çok yoruldum bugün ama çok güzeldi kendimi prenses gibi hissettim ama yarın eski hayatıma geri dönücem :)))))))
aşk olsun kızlar hiçbirinizde arabamıza hayırlı olsun dememişiniz. darıldım size yada görmediniz mesajımı yarın görüşürüz kızlar
ohhh bugün pasta yedim ne güzel dimiii
ayşecimmmmm biri bizi tokatlasın kendimize gelelim yedikçe yisesim geliyor beynim benimle oyun oynuyo resmen :):):)
artık protein ağırlıklı beslenelim peki neler bunlar ona göre alışveriş yapayım..
aşk olsun kızlar hiçbirinizde arabamıza hayırlı olsun dememişiniz. darıldım size yada görmediniz mesajımı yarın görüşürüz kızlar
teşekkür ederiz teyzeleri papatya dilek arabamız çocuk arabası tabi yinede kaza olabilir haklısın bu dileğinde. oğlum Bilgehan 7 aylık ve emziriyorum. bu ayrıntıyı kaçırmayın. menümü değerlendirirken yani.
ay ne güzel bir duygudur 1 gün de olsa prenses yerine konmak
hayirli olsun canim kacirmisim bu yazini kusura kalma kazasiz belasiz kullanin insallah
afiyet olsun canimmmm
valla protein konusunda aysecim yardimci olacaktir sana :)))
Allah bağışlasın benim oğlum da 10 aylık bende emziriyorum
ya maşallah o zamn onada. sen nerdeydin dilekciğim. bide üniversite okumuymuştun sen. öyle bişey hatırlıyom. oğlun 2011 doğumlumu
sormasi ayip nekadara aldin canim cok güzelmis ordada pahalimi arabalar??
pahalıda canım arabalar ama bu biraz uygun nedense 350 tl ye aldım ama qunny diye buna benzer arabalar var. 1000 lira üzernde canım.
dilekciğim yakınmışız senle canım bende ıspatadayım görüşürüz belki. ne okudun canım sen
canlarım benim uykum geldi öpüyorum hepinizi iyi geceler
kg:89.400
boyum:148
İDEAL kilom:şimdilik 80
günaydın kızlaR
araba alanlar ünv ye başlayanlar hepinize kolay gelsin
bugün nedense çok yorgunm geçde kalktım
hmn dünkü menümü vereyim
azcık kötü ama olsun yazım bn yinede
sabah 1 dilim karpuz bir çatal sucuk
ara 1 bar süt
öğle 1 kaşık tavuklu mantar 1 kaşık pilav 1 kaşık salata
ara (poğaça kek yememek için) 1 kaşık tekrr tavuklu mantar
akşam 4 nugget( 1 bar şalgam
ara 1 dilim karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?