Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aşk olsun kızlar hiçbirinizde arabamıza hayırlı olsun dememişiniz. darıldım size yada görmediniz mesajımı yarın görüşürüz kızlar

ohhh bugün pasta yedim ne güzel dimiii

ayşecimmmmm biri bizi tokatlasın kendimize gelelim yedikçe yisesim geliyor beynim benimle oyun oynuyo resmen :):):)

artık protein ağırlıklı beslenelim peki neler bunlar ona göre alışveriş yapayım..

ay ne güzel bir duygudur 1 gün de olsa prenses yerine konmak

aşk olsun kızlar hiçbirinizde arabamıza hayırlı olsun dememişiniz. darıldım size yada görmediniz mesajımı yarın görüşürüz kızlar

hayirli olsun canim kacirmisim bu yazini kusura kalma kazasiz belasiz kullanin insallah

afiyet olsun canimmmm
valla protein konusunda aysecim yardimci olacaktir sana :)))

teşekkür ederiz teyzeleri papatya dilek arabamız çocuk arabası tabi yinede kaza olabilir haklısın bu dileğinde. oğlum Bilgehan 7 aylık ve emziriyorum. bu ayrıntıyı kaçırmayın. menümü değerlendirirken yani.

markası ne? hayırlı olsun güle güle eskitin inşallah :))

evetttt gerçekten çok güzel her dediğin oluyo özel bi gün işte ama her güzel şey gibi o da bitti

sormasi ayip nekadara aldin canim cok güzelmis ordada pahalimi arabalar??

pahalıda canım arabalar ama bu biraz uygun nedense 350 tl ye aldım ama qunny diye buna benzer arabalar var. 1000 lira üzernde canım.

dilekciğim yakınmışız senle canım bende ıspatadayım görüşürüz belki. ne okudun canım sen

evet iyi arabalar cok pahali quinny dedigin burdada cok pahali
bende kizima almistim 500 euroya iyi para iyi mal gercekten süper zevkli kullanmasi :)))

günaydın kızlar..
ufukcum güzelmiş arabanız güle güle kullanın canım bende dün plasmacar siparişi verdim kızıma netten evde sürsün çok sıkılıyo

dilekcim ne olacak bizim halimiz ya,protein et,tavuk,balık,yumurta ve süt grubu canım.

formasyona başvurdum kızlar komşu ilimizdeki üniversitede.dersler haftasonu ama benim gitmem pek mümkün değil güvenlik açısından her haftasonu sadece sınavlara gitsem süper olacak hayırlısı artık...

günaydın kızlaR
araba alanlar ünv ye başlayanlar hepinize kolay gelsin

bugün nedense çok yorgunm geçde kalktım

hmn dünkü menümü vereyim
azcık kötü ama olsun yazım bn yinede

sabah 1 dilim karpuz bir çatal sucuk

ara 1 bar süt

öğle 1 kaşık tavuklu mantar 1 kaşık pilav 1 kaşık salata

ara (poğaça kek yememek için) 1 kaşık tekrr tavuklu mantar

akşam 4 nugget ( 1 bar şalgam

ara 1 dilim karpuz

menün güzel azracım az yemişsin.tavuklu mantardan 1 tabak yeseydin cnm bol pro almış olurdun.bende yorgun hissediyorum kendimi bu günlerde hiç halim yok.ceylin uyusada bende uyusam diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…