108 i gördümazönce
ağlayacağııım amma velakin mutluluktan
azram süpersin maşallah bu hafta derece yaparsın sen tatlım
kurallarımız
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...
teşekkürler bilgiler için.
bende yarından itibaren burada kilo bildirimi yapacağım. ve bütün yediklerimi yazacağım.
inşallah bende başarılı olurum.
ben bir ürün aldım . iki öğün bu mamayı tüketeceğim 1 öğün 650 kalorilik serbest öğünüm var.
bu diyeti uygulayacağım.
sorun olmaz sanırım dimi?
bende yarından itibaren burada kilo bildirimi yapacağım. ve bütün yediklerimi yazacağım.
ben bir ürün aldım . iki öğün bu mamayı tüketeceğim 1 öğün 650 kalorilik serbest öğünüm var.
bu diyeti uygulayacağım.
hoşgeldiniz
herbalıfemı bu ürün
sorun olmaz cnm inş. iyi sonuçlar alırsın.yarın kg bildirimini yap eğer düzenli paylaşım yaparsan haftaya listedesin sende.
arkadaşlar yarın listeye girecekler artıkdurdemeli ve profit kızlar yarın 11.30dan önce bildirimini yapın başlangıç kgnuzu ve yarınki kg yazıyorsunuz birde hedef kg kaç onuda yazmayı unutmayın.
dilekcim sen bugünden bildirimini yap gecen cuma gibi olmasın.
azram süpersin maşallah bu hafta derece yaparsın sen tatlım
selam kızlar , sabahtan giremedim. ev işi, çocuklar, yemek vs derken baya yoğundumbugün kü menümü akşam yazacağım..
ps: sanırım bu topikte 2 dilek var... dileklerin karışmaması ve dağdan gelip bağdakini kovdu muhabbeti olmaması için( ben önce olsam o muhabbeti yapardım) bana dileka diyebilirsiniz. 2 adım olsaydı o olurdu ama yok
108 i gördümazönce
wooooooowwww süpersin
bu diyeti uygulayacağım.
108 i gördümazönce
sağol canım hoşbuldum
prenet ürünün adı. ilk 2 gün 5 öğün sadece mama vardı. şimdi 2 öğün mama 1 öğün serbest. 1 ay deneyeceğim.bakalım ne olacak.
wooooooowwww süpersin
neden böyle oluyor anlamadım azraya göndermiştim.. bunu
güldenciğim seni tebrik ediyorum azminden dolayı maşallah. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.temizlik gibisi yok reyhancığım haklısın
ilkkezduydum türkiyede varmı herbalife gibi birşey sanırım
teşekkür ederim diLEKA
saol ufukcum am aki daha yolun ortasına bile gelmedim
son 33 kilo ve tabii sonrası sabitlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?