kızlar yarın sabah en geç 7:30 gibi kilomu yazmış olurum . çünkü kızımı okula göndereceğim. ordan kahvaltıya davetliyim
eve gelmem öğleden sonrayı bulur . 7:30 çok mu erken :44:
birde geçen cuma sabahı 83.8 dim(2 gün tıka basa yedim.. diete başlayacağım diye ) genelde 82 lerde seyrederim
ancak pzt sabahı 82 idim . hangisini yazayım
kızlar yarın sabah en geç 7:30 gibi kilomu yazmış olurum . çünkü kızımı okula göndereceğim. ordan kahvaltıya davetliyim
eve gelmem öğleden sonrayı bulur . 7:30 çok mu erken :44:
birde geçen cuma sabahı 83.8 dim(2 gün tıka basa yedim.. diete başlayacağım diye ) genelde 82 lerde seyrederim
ancak pzt sabahı 82 idim . hangisini yazayım
günaydın kızlar..
ufukcum güzelmiş arabanız güle güle kullanın canım bende dün plasmacar siparişi verdim kızıma netten evde sürsün çok sıkılıyo
dilekcim ne olacak bizim halimiz ya,protein et,tavuk,balık,yumurta ve süt grubu canım.
formasyona başvurdum kızlar komşu ilimizdeki üniversitede.dersler haftasonu ama benim gitmem pek mümkün değil güvenlik açısından her haftasonu sadece sınavlara gitsem süper olacak hayırlısı artık...
108 i gördümazönce
ağlayacağııım amma velakin mutluluktan
selam kızlar , sabahtan giremedim. ev işi, çocuklar, yemek vs derken baya yoğundumbugün kü menümü akşam yazacağım..
ps: sanırım bu topikte 2 dilek var... dileklerin karışmaması ve dağdan gelip bağdakini kovdu muhabbeti olmaması için( ben önce olsam o muhabbeti yapardım) bana dileka diyebilirsiniz. 2 adım olsaydı o olurdu ama yok
ayşecim şöyle yapalım ben eski kiloma inene kadar listede izinli sayılayım yada çıkayım indikten sonra tekrar geleyim yoksa bu şekilde bir kaç hafta takıma zarar vericem :/
zaten yediklerime dikkat edemiyorum bir de enerjim gitti bi anda mevsim değişikliğinden galiba..
bu arada kilom 59 :/
neden kimse yok ya pfff
mutfak bulaşıktan gözükmüyo elime aldım cifi savaşıyorum :):):)
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. 8. gruba yarışma için katılabileceğim yazılmış. ne yapmam gerektiğini bana anlatacak yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba????:2:
108 i gördümazönce
ağlayacağııım amma velakin mutluluktan
neden kimse yok ya pfff
mutfak bulaşıktan gözükmüyo elime aldım cifi savaşıyorum :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?