Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar yarın sabah en geç 7:30 gibi kilomu yazmış olurum . çünkü kızımı okula göndereceğim. ordan kahvaltıya davetliyim
eve gelmem öğleden sonrayı bulur . 7:30 çok mu erken :44:

birde geçen cuma sabahı 83.8 dim(2 gün tıka basa yedim.. diete başlayacağım diye ) genelde 82 lerde seyrederim

ancak pzt sabahı 82 idim . hangisini yazayım

geçen cumayı yaz

birde 7:30 da yazablrsn tabiii

tabiki yazabilirsin çok iyi olur hemde erken yazman cnm.cuma günü olan kg geçerli cnm bide hedef kg yazmayı unutma çok önemli kaç kg olunca mezun olmak istiyorsun takımdan.

Eki Görüntüle 265137

dilekciğim arabamız bu. pek görgüsüz oldumdemi

güzelmiş güle güle kullansın ufaklık :)))

offf offf diyorum :))

108 i gördümazönce
ağlayacağııım amma velakin mutluluktan

vay be süpersin tebrik ederim

bnm adım dilek :)) memnun oldum dileka

ayşecim şöyle yapalım ben eski kiloma inene kadar listede izinli sayılayım yada çıkayım indikten sonra tekrar geleyim yoksa bu şekilde bir kaç hafta takıma zarar vericem :/

zaten yediklerime dikkat edemiyorum bir de enerjim gitti bi anda mevsim değişikliğinden galiba..

bu arada kilom 59 :/

neden kimse yok ya pfff

mutfak bulaşıktan gözükmüyo elime aldım cifi savaşıyorum :):):)

yok cnm sen listede kal yoksa kglar alıp başını gider hem az kişiyiz takımda zaten.bide geçen hafta 60 tın 1 vermisinsin

merhaba arkadaşlar

aranıza yeni katıldım. 8. gruba yarışma için katılabileceğim yazılmış. ne yapmam gerektiğini bana anlatacak yardım edebilecek bir arkadaş var mı acaba????:2:

hosgeldin canim güzel paylasimlar diliyorum

108 i gördümazönce
ağlayacağııım amma velakin mutluluktan

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neden kimse yok ya pfff

mutfak bulaşıktan gözükmüyo elime aldım cifi savaşıyorum :):):)

kolay gele canim hic sevmem bulasik olayini :)))))))

selam kizlar baya aktif burasi sükür allahima eski günlere dönüyoruz

ben iki yasemini cok merak ediyorum ya haberi olan varmi ???
birde lammanin hamileligi nasil gidiyor acep ???
birde elifi geri getirelim ya (

he birde kötü haberim var ben 80 ciktim bu hafta takimi baya zararim dokunacak sanirim
sabah tartilmistim öyle o rakami görünce hic bisey yemedim (( acim ama yemiyecem

aysecim yarin yetisemeyebilirim 80 yazarsin beni canim

Güldencim süperrrrrrrsinnnn tek kelimeyle..seni hiç bu kadar azimli görmemiştim sen bu gazla hepimizi sollayıp ilk mezun olacaksın sanırım.vallahi kendim vermiş kadar sevindim canım umarım geri gelmez hep gider kilolar...

Ayşecim beni yarın listeye almayacakmısın canım! verilmiş taze taze 1,5 kilom var hemde :))

bugün 70 kiloydum ama sabah ne gösterir bilemem bugün azıcık kaçtı da..

günaydın kızlar
hayırlı cumalar ayşecim bn 109 çktım
ama bnm öğleden.sonraki kilo fark ediyor eskisi gibi değil
sen yinede 109 u kayıt et

ok Ayşecim bugün itibarıyla 69.8kg çıktım..umarım bi an önce ayrıldığım kiloma dönerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…