tatlılarım kalori hesabı yaptım ben sabahtan beri sadece 460-500 arası kalori almısım o da maksimumne yesem aksam yemegi kiiii, kimse bana akıl vermiyor
protein yemeni öneririm cnm
et,tavuk,balık ızgara yoksa 2-3 yumurtadan omlet yanında salata,yoğurt yada ayran süper bir öğün olur.
bide tavsiyem kalori sayını çok aşağılara çekme metobolizman alışırsa hep az yemek zorunda ve aç kalırsın.karbonhirattan uzak dur bolca protein al yeterlidir
haklısın canım, ofiste yemek yerken ipin ucunu kacırmamak için iyice az oldu sanırım, birazdan yemek siparişi vericem birkaç saat daha ofisteyim de, soyalı diyet tavuk ve salata iyi olur o zaman değil mi ?
günaydın kızlar
bu sabah 7 li rakamı gördüm
Heyooooooooo!
Artık yazabiliyorum ne mutlu bana
kaç gündür bir mail aktivasyonu diye tutturdu site bi düzeltemedim(mail adresim aktifti halbuki) nihayet bugün çözüldü.ohhhh!
Eee nasıl gidiyor kızlar menülere baktım herkes süper gidiyor kıskanmadım desem yalan olacak çünkü ben bu hafta biraz kaçırdım ee yazamayınca ve uzak olunca beklenen son!ama kilom sabit artıda değilim neyseki..
Kaç gündür yürüyüş yapamadım hastane işlerim vardı ancak bugün yürüyebildim. kan verdim bakalım sonuçlar nasıl tiroid falan var mı acep merak ediyorum..
Güldencim hayırlı olsun ne güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım..
güldenim gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağına alır inş.
bu hafta yine kötü gitti diyet acısından ama en azında kafamda bitirdim bişeyleri artık hazırım diyet spor moduna bugün son günüm yarın tam gaz başlıyorum inş.
tesekkür ederim arkadasım desteğin içinmerhaba vale_14 :)
takım yöneticimiz ayseCeylin, o internete girdiğinde sana gerekli bilgileri vericektir. takıma nasıl alınıyor ekleniyor yöneticimiz karar veriyor
aysemiz katılımını okeylerse, her gün menünü mutlaka sayfamıza yazıyorsun ve her cuma kilo bildirimleri yapılıyor. birbirmizi gün içinde de olabildiğince sık iletişimle destekleyerek mutlu mutlu kilo veriyoruz yani :)
sanırım kaptanımız sizsiniz tesekkür ederim acıklamanız içinhoşgeldin vale önce takıma bir arkadaşımız mı çağırdı seni yoksa kendin mi keşfedip geldin ...takıma girmek için 2 hafta deneme süresi bulunuyor bol bol paylaşımda bulunmak gerekiyor sen kendini tanıtmaya paylaşımda bulunmaya devam et bakalım kişi sayımıza göre haftaya listeye girebilirsin.. bir ara sana kurallarımızın hepsini yazarız cnm
artık hep beraber toparlansak iyi olacak tatil bitti okullar açıldı aslında yapmaya çalıştığımız yaşam tarzımızı değiştirmek kolayda olmuyor onun için hepimiz buradayız hep destek tam destekselam canlar nasilsiniz bakim ??
ben bugün bolca gezdim cocuklar gezdirdim derken yeni girdim eve
kizlar menüleriniz gayet iyi umarim böyle devam ederiz gerci bende yyaklasik 1 haftadir menü felan kalmadi ama yapacak bisey yok
corba yemekten icim disim corba oldu :))))
iyi akşamlar kızlar
mutluyum nedenise
5 ay önce kardeşim evlenmişti
bugün hamile olduğunu öğrendik
kısacası teyze oluyoruuuuum
günaydın kızlar
bu sabah 7 li rakamı gördüm
Heyooooooooo!
Artık yazabiliyorum ne mutlu bana
kaç gündür bir mail aktivasyonu diye tutturdu site bi düzeltemedim(mail adresim aktifti halbuki) nihayet bugün çözüldü.ohhhh!
Eee nasıl gidiyor kızlar menülere baktım herkes süper gidiyor kıskanmadım desem yalan olacak çünkü ben bu hafta biraz kaçırdım ee yazamayınca ve uzak olunca beklenen son!ama kilom sabit artıda değilim neyseki..
Kaç gündür yürüyüş yapamadım hastane işlerim vardı ancak bugün yürüyebildim. kan verdim bakalım sonuçlar nasıl tiroid falan var mı acep merak ediyorum..
Güldencim hayırlı olsun ne güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım..
aysecim kilom 78.5canim yarin olur ya gec kalirim felan simdiden yazmak istedim :))))
ayrica menümü azda olsa verim yinede
sabah
bir bardak cay ve 3 tane yulafli biskui yedim
öglen disardaydim
ton balikli salata yedim
aksamda
tavuk corbasi ictim
3 litre su
2 saat yürüyüs yaptim masallah bana :)))))))
tesekkür ederim arkadasım desteğin için
daha öncede bi süreliğine bu takıma dahil olmustum
ama yinede ne yapmam gerektiğini bilemedim tesekkür ederim tekrardan
sanırım kaptanımız sizsiniz tesekkür ederim acıklamanız için
daha önce yani 1sene önce kadar bu takıma dahil olmustum ama
hamile kaldıgım için daha sonrasındada düşük oldugu için devam edememiştim
baska yerleri arastırmadan önce tekrardan bu topiği arastırdım
ve istikrarlı oldugunuzu görünce burda dah cok verimli olabileceğime inandım
sorunlu gebelikler yasadığım ve beraberinde kilo aldıgım için zayıflamak istiyorum
ve bunu tek basıma yapamıyorum idare konusunda bi haylice zayıfım acıkcası
cok cabuk pes edebiliyorum ama kendimi şartlar ve sizleride gördükçe hırslanırsam
belki verebilirim dedim umarım basarılı olabilirim tabi önce irademi terbiye etmem lazım
3 gündür ekmek sekerli vs seyleri kestim mümkün oldugunca az ama sık yemeye calısıyorum
ne yapmam nası zayıflamam gerek önce neyden baslamam gerek bilmediğim için bocalıyorum
2 gündürde platese basladım cok kararlıyım 10 kilo vericem allahın izniyle
heartattack34
musize
profit
kızlar canlarım, paylaşımlarınız çok çok az günde en az 5 msj diyoruz ama 5 msjınız bile yok çoğu zaman az önce kontrol ettim herkesi, sizin az paylaşımda bulunmanız çok göze batıyor bazı günler yoksunuz bile diye bilirim günde 1 msj la olmaz bu iş lütfen dikkat kızlar paylaşım takım en önemli kuralı biraz daha paylaşım lütfen....
handerya da bir kaç gün yoktu onun siteden kaynaklanan bir sorunu vardı şimdi düzeldi deryacım senden de çokca paylaşım bekliyoruz....
tesekkür ederim arkadasım desteğin için
daha öncede bi süreliğine bu takıma dahil olmustum
ama yinede ne yapmam gerektiğini bilemedim tesekkür ederim tekrardan
sanırım kaptanımız sizsiniz tesekkür ederim acıklamanız için
daha önce yani 1sene önce kadar bu takıma dahil olmustum ama
hamile kaldıgım için daha sonrasındada düşük oldugu için devam edememiştim
baska yerleri arastırmadan önce tekrardan bu topiği arastırdım
ve istikrarlı oldugunuzu görünce burda dah cok verimli olabileceğime inandım
sorunlu gebelikler yasadığım ve beraberinde kilo aldıgım için zayıflamak istiyorum
ve bunu tek basıma yapamıyorum idare konusunda bi haylice zayıfım acıkcası
cok cabuk pes edebiliyorum ama kendimi şartlar ve sizleride gördükçe hırslanırsam
belki verebilirim dedim umarım basarılı olabilirim tabi önce irademi terbiye etmem lazım
3 gündür ekmek sekerli vs seyleri kestim mümkün oldugunca az ama sık yemeye calısıyorum
ne yapmam nası zayıflamam gerek önce neyden baslamam gerek bilmediğim için bocalıyorum
2 gündürde platese basladım cok kararlıyım 10 kilo vericem allahın izniyle
bugünkü menüm:
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] CEVİZ 3 adet 81
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[4] Kıymalı Ispanak 1 PORSİYON 276
[5] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[6] Armut 1 ADET 70
[7] Erik 5 ADET 40
[8] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[9] Patates Kızartması, Küçük 0.50 ADET 103
[10] Nugget 5 ADET 220
[11] Mercimek Çorbası 0.50 KASE 135
[12] Çay 1 ADET 5
[13] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
Toplam : 1271 kal.
ayşecim merhaba, aslında ben olabildiğince yazmaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan ancak bu kadar oluyor...daha fazla yorum yapmaya çalışırım
kızartma olmasaymış harikaymış menün dilekcim
aysecim kilom 78.5canim yarin olur ya gec kalirim felan simdiden yazmak istedim :))))
ayrica menümü azda olsa verim yinede
sabah
bir bardak cay ve 3 tane yulafli biskui yedim
öglen disardaydim
ton balikli salata yedim
aksamda
tavuk corbasi ictim
3 litre su
2 saat yürüyüs yaptim masallah bana :)))))))
3 gündür ekmeği kesdim gibi bişey ve bugün öğlen resmen şerbetli tatlıya hayır dedim...
evet evet!!! bende gerçekten bir değişim söz konusu
offf o da olmasa aç kalıyordum öğlen ya.. bizim iş yerinde hep aynı yemekler çıkıyo mecbur yiyorum :/ yoksa akşam 1.5 saatlik yolu çekemem :))))
hakikaten değişim söz konusu tatlıya hayır dediğine göre dilekcim :)
anladım canım çalışınca da diyet zorlaşıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?