Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlılarım kalori hesabı yaptım ben sabahtan beri sadece 460-500 arası kalori almısım o da maksimum ne yesem aksam yemegi kiiii, kimse bana akıl vermiyor

protein yemeni öneririm cnm
et,tavuk,balık ızgara yoksa 2-3 yumurtadan omlet yanında salata,yoğurt yada ayran süper bir öğün olur.
bide tavsiyem kalori sayını çok aşağılara çekme metobolizman alışırsa hep az yemek zorunda ve aç kalırsın.karbonhirattan uzak dur bolca protein al yeterlidir

haklısın canım, ofiste yemek yerken ipin ucunu kacırmamak için iyice az oldu sanırım, birazdan yemek siparişi vericem birkaç saat daha ofisteyim de, soyalı diyet tavuk ve salata iyi olur o zaman değil mi ?

haklısın canım, ofiste yemek yerken ipin ucunu kacırmamak için iyice az oldu sanırım, birazdan yemek siparişi vericem birkaç saat daha ofisteyim de, soyalı diyet tavuk ve salata iyi olur o zaman değil mi ?

yanında da ayran içersen süper olur cnm

günaydın kızlar

bu sabah 7 li rakamı gördüm

tebrik ederim canim seni insallah yarinda böyle cikar kilon gayet iyi gidiyorsun valla

canim insallah kan sonuc larin gzel cikar ayrica sorun hallolmus sevindim hosgeldin tekrardan

hadi bakalim haftaya iyi bir sonuc bekliyoruz

selam canlar nasilsiniz bakim ??
ben bugün bolca gezdim cocuklar gezdirdim derken yeni girdim eve
kizlar menüleriniz gayet iyi umarim böyle devam ederiz gerci bende yyaklasik 1 haftadir menü felan kalmadi ama yapacak bisey yok
corba yemekten icim disim corba oldu :))))

aysecim kilom 78.5 canim yarin olur ya gec kalirim felan simdiden yazmak istedim :))))

ayrica menümü azda olsa verim yinede

sabah

bir bardak cay ve 3 tane yulafli biskui yedim

öglen disardaydim

ton balikli salata yedim

aksamda

tavuk corbasi ictim

3 litre su
2 saat yürüyüs yaptim masallah bana :)))))))

tesekkür ederim arkadasım desteğin için
daha öncede bi süreliğine bu takıma dahil olmustum
ama yinede ne yapmam gerektiğini bilemedim tesekkür ederim tekrardan
sanırım kaptanımız sizsiniz tesekkür ederim acıklamanız için
daha önce yani 1sene önce kadar bu takıma dahil olmustum ama
hamile kaldıgım için daha sonrasındada düşük oldugu için devam edememiştim
baska yerleri arastırmadan önce tekrardan bu topiği arastırdım
ve istikrarlı oldugunuzu görünce burda dah cok verimli olabileceğime inandım
sorunlu gebelikler yasadığım ve beraberinde kilo aldıgım için zayıflamak istiyorum
ve bunu tek basıma yapamıyorum idare konusunda bi haylice zayıfım acıkcası
cok cabuk pes edebiliyorum ama kendimi şartlar ve sizleride gördükçe hırslanırsam
belki verebilirim dedim umarım basarılı olabilirim tabi önce irademi terbiye etmem lazım
3 gündür ekmek sekerli vs seyleri kestim mümkün oldugunca az ama sık yemeye calısıyorum
ne yapmam nası zayıflamam gerek önce neyden baslamam gerek bilmediğim için bocalıyorum
2 gündürde platese basladım cok kararlıyım 10 kilo vericem allahın izniyle

Son düzenleme:
artık hep beraber toparlansak iyi olacak tatil bitti okullar açıldı aslında yapmaya çalıştığımız yaşam tarzımızı değiştirmek kolayda olmuyor onun için hepimiz buradayız hep destek tam destek

iyi akşamlar kızlar
mutluyum nedenise

5 ay önce kardeşim evlenmişti

bugün hamile olduğunu öğrendik

kısacası teyze oluyoruuuuum

yuppiiii hayırlı olsun canım bende çok isterdim teyze olmayı ama maalesef kız kardeşim yok tekim :))

günaydın kızlar

bu sabah 7 li rakamı gördüm

süpersinnnn ya maşallah

hayırdır canım? umarım hasta falan değilsindir.
gayet azimliydin devamı gelsin lütfen :))))

bencede maşallah

öncelikle hoşgeldin.
üzüldüm gerçekten ama hayırlısı olsun.
biz bir takım değil gerçekten birer dosttuz zamanla tanıyınca anlarsın.
umarım o 10 kilo da en kısa zamanda uçar gider ve bir daha gelmez

merhaba kızlar,
menüm şöyleydi:)
1 kepekli ekmek üzeri reçel
1 kahve

elma

zeytinyağlı fasulye 1 kepekli ekmek

çok ince 1 dilim kek
yarım börek

peynir domatesli sandwich
çay

bugünkü menüm:

[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] CEVİZ 3 adet 81
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[4] Kıymalı Ispanak 1 PORSİYON 276
[5] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[6] Armut 1 ADET 70
[7] Erik 5 ADET 40
[8] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[9] Patates Kızartması, Küçük 0.50 ADET 103
[10] Nugget 5 ADET 220
[11] Mercimek Çorbası 0.50 KASE 135
[12] Çay 1 ADET 5
[13] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70

Toplam : 1271 kal.

ayşecim merhaba, aslında ben olabildiğince yazmaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan ancak bu kadar oluyor...daha fazla yorum yapmaya çalışırım

bebeğin için üzüldüm cnm inş. llah doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder.şuanda kararlı görünüyorsun önce kendin inanıyorsan gerisi gelir zaten hep beraber amacımaza ulaşacağız inş.sana protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim kahvaltı dışında ekmeği kes kahvaltıda da beyaz olmasın ekmeğin.tatlı ihtiyacını meyveler karşılamaya çalış,öğünlerinin yanında süt grubu ve salata da bulunursa çok rahat şekilde kg verirsin cnm

kızartma olmasaymış harikaymış menün dilekcim

ayşecim merhaba, aslında ben olabildiğince yazmaya çalışıyorum ama iş yoğunluğundan ancak bu kadar oluyor...daha fazla yorum yapmaya çalışırım

tmm cnm bekliyoruz...

3 gündür ekmeği kesdim gibi bişey ve bugün öğlen resmen şerbetli tatlıya hayır dedim...

evet evet!!! bende gerçekten bir değişim söz konusu

reyhancım maşallah cnm çok istikrarlısın...

3 gündür ekmeği kesdim gibi bişey ve bugün öğlen resmen şerbetli tatlıya hayır dedim...

evet evet!!! bende gerçekten bir değişim söz konusu

hakikaten değişim söz konusu tatlıya hayır dediğine göre dilekcim :)

offf o da olmasa aç kalıyordum öğlen ya.. bizim iş yerinde hep aynı yemekler çıkıyo mecbur yiyorum :/ yoksa akşam 1.5 saatlik yolu çekemem :))))

anladım canım çalışınca da diyet zorlaşıyor...

hakikaten değişim söz konusu tatlıya hayır dediğine göre dilekcim :)

anladım canım çalışınca da diyet zorlaşıyor...

tatlıya abur cubura şekere ekmeğe karşıyım artık

efet bi de konu çocuk bakma olunca daha da bi zorlaşıyor

senide artık yarından itibaren kararlı görmek istiyorum.. yoksa günler çabuk geçiyo bayrama kadar fıstık olalımmm lütfennn :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…