Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar
dünkü menümü akşam yazamamadım
1 kepekli beyaz peynirli tost
sekersiz kahve

elma

tavuk dürüm
ayran

kahve

1 paket çubuk kraker
süt
3 kuru kayısı

Heyooooooooo!

Artık yazabiliyorum ne mutlu bana
kaç gündür bir mail aktivasyonu diye tutturdu site bi düzeltemedim(mail adresim aktifti halbuki) nihayet bugün çözüldü.ohhhh!

Eee nasıl gidiyor kızlar menülere baktım herkes süper gidiyor kıskanmadım desem yalan olacak çünkü ben bu hafta biraz kaçırdım ee yazamayınca ve uzak olunca beklenen son! ama kilom sabit artıda değilim neyseki..

Kaç gündür yürüyüş yapamadım hastane işlerim vardı ancak bugün yürüyebildim. kan verdim bakalım sonuçlar nasıl tiroid falan var mı acep merak ediyorum..

Güldencim hayırlı olsun ne güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım..

ellerine sağlık canım teşekkür ederim, ayrıca ilk geldiğin günden beri takımı sahiplenip güzel paylaşımlarda bulunuyorsun örnek takım arkadaşısın vesselam...

Cok tesekkürler aysecim cok mutlu oldum güzel sözlerinle, cok seviyorum hepinizi :)
menümü veriyorum

sabah 1 köfte(öğleye yakındı)

ara 1 muz

öğle akşam bir
çeyrek tavuk budu (ızgara) 4 mantar 1 çatal makarna salata

ufukcum bak sna özendim

iyi akşamlar kızlar
mutluyum nedenise

5 ay önce kardeşim evlenmişti

bugün hamile olduğunu öğrendik

kısacası teyze oluyoruuuuum

güldencimm menüler süperrr bu arada bebişinizzz için gözünüzaydıınn sağlıkla dünyaya gözlerini açsın inşallh canım :)

günaydın kızlar

bu sabah 7 li rakamı gördüm

hosgeldin deryaaa

kızlar bu arada dün gece yazamadım ama akşam yemeği olarak sadece 4 adet form bisküvi yedim ve sade türk kahvesi içtim bu kadar

bugün; 1 büyük bardak su
Yarım Greyfurt
İki Dilim Kepekli Ekmek ( 70 kal) - tost olarak
1 dilim jambon ( 35 kal )
yarım bardak ice tea ( 30 kal :)

ara öğün; 7 otlu bitki çayı - bitki çaylarını normalde içemiyorum ama bol limon kullanınca idare ediyor, tavsiyedir :)

öğle yemeğimi de 12.30 gibi yiyeceğim.

güldenim gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağına alır inş.

bu hafta yine kötü gitti diyet acısından ama en azında kafamda bitirdim bişeyleri artık hazırım diyet spor moduna bugün son günüm yarın tam gaz başlıyorum inş.

canım süpersin cuma sana iyi gelsin o zamn :)
bu arada bir anda jilet gibi kesmek yerine kendine terkedeceğin birkaç seyin listesini yapabilirsin. ben baslarken, direkt diyete girmiyorum sadece çikolatayı şeker ve tuzu bırakmakla baslayacağım gibi listeler yapmıstım. en kötü alıskanlıklarını bıraktıktan iki gün sonra falan beslenme zaten düzene giriyor. ah şu tatlılar bizi mahveden yani :)

bugün;1 büyük bardak su
Yarım Greyfurt
İki Dilim Kepekli Ekmek ( 70 kal) - tost olarak
1 dilim jambon ( 35 kal )
yarım bardak ice tea ( 30 kal :)

ara öğün; 7 otlu bitki çayı

öğle; 1 kase süzme mercimek çorbası

ben montiye başlayacağım cnm inş. yarın hafta cuma da iyi bir sonuçla geleceğin inş.

yarın kg bildirimde bulunamayacak olanlar bugünden bildirim yapsınlar,aramıza yeni katılan arkadaşlar gecen cumaki kgsunu ve hedef kglarını da yazacaklar ve yarın en geç 10.30 da bildirim işi bitmiş olsun arkadaşlar lütfen geç kalmayalım...

bende yeniyim yarınmı kilomu ve yediklerimi yazıcam:26:

Son düzenleme:
merhaba vale_14 :)

takım yöneticimiz ayseCeylin, o internete girdiğinde sana gerekli bilgileri vericektir. takıma nasıl alınıyor ekleniyor yöneticimiz karar veriyor
aysemiz katılımını okeylerse, her gün menünü mutlaka sayfamıza yazıyorsun ve her cuma kilo bildirimleri yapılıyor. birbirmizi gün içinde de olabildiğince sık iletişimle destekleyerek mutlu mutlu kilo veriyoruz yani :)

bende yeniyim yarınmı kilomu ve yediklerimi yazıcam:26:

hoşgeldin vale önce takıma bir arkadaşımız mı çağırdı seni yoksa kendin mi keşfedip geldin ...takıma girmek için 2 hafta deneme süresi bulunuyor bol bol paylaşımda bulunmak gerekiyor sen kendini tanıtmaya paylaşımda bulunmaya devam et bakalım kişi sayımıza göre haftaya listeye girebilirsin.. bir ara sana kurallarımızın hepsini yazarız cnm

heartattack34
musize
profit

kızlar canlarım, paylaşımlarınız çok çok az günde en az 5 msj diyoruz ama 5 msjınız bile yok çoğu zaman az önce kontrol ettim herkesi, sizin az paylaşımda bulunmanız çok göze batıyor bazı günler yoksunuz bile diye bilirim günde 1 msj la olmaz bu iş lütfen dikkat kızlar paylaşım takım en önemli kuralı biraz daha paylaşım lütfen....
handerya da bir kaç gün yoktu onun siteden kaynaklanan bir sorunu vardı şimdi düzeldi deryacım senden de çokca paylaşım bekliyoruz....

canım ismim gaye

kızlar aksam yemeği için az kalorili hafif birseyler yemek istiyorum karar veremedim, tavsiyeleriniz neler acaba ?

AYŞECİĞİM ben mazeretimi beyan ederek birkaçgün olmayacağımı bildirmiştim sanırım mesajımı okumamışsın bu ihtarı hak ettiğimi düşünmüyorum

AYŞECİĞİM ben mazeretimi beyan ederek birkaçgün olmayacağımı bildirmiştim sanırım mesajımı okumamışsın bu ihtarı hak ettiğimi düşünmüyorum

gayecim sadece bu son bir kaç günü kasderek yazmadım bunu zaten, başlangıçtan itibaren genelde sadece menünü yazıyorsun takım içinde sohbetlere pek dahil değilsin uyarmak benim görevim sadece kendi menülerimizi değil birbirimizin menülerini değerlendirelim fikir alış verişi yapalım vs. görmediğim bunlar bunları kasdediyorum canım oldu mu...

tatlılarım kalori hesabı yaptım ben sabahtan beri sadece 460-500 arası kalori almısım o da maksimum ne yesem aksam yemegi kiiii, kimse bana akıl vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…