ellerine sağlık canım teşekkür ederim, ayrıca ilk geldiğin günden beri takımı sahiplenip güzel paylaşımlarda bulunuyorsun örnek takım arkadaşısın vesselam...
menümü veriyorum
sabah 1 köfte(öğleye yakındı)
ara 1 muz
öğle akşam bir
çeyrek tavuk budu (ızgara) 4 mantar 1 çatal makarna salata
ufukcum bak sna özendim
iyi akşamlar kızlar
mutluyum nedenise
5 ay önce kardeşim evlenmişti
bugün hamile olduğunu öğrendik
kısacası teyze oluyoruuuuum
günaydın kızlar
bu sabah 7 li rakamı gördüm
Heyooooooooo!
Artık yazabiliyorum ne mutlu bana
kaç gündür bir mail aktivasyonu diye tutturdu site bi düzeltemedim(mail adresim aktifti halbuki) nihayet bugün çözüldü.ohhhh!
Eee nasıl gidiyor kızlar menülere baktım herkes süper gidiyor kıskanmadım desem yalan olacak çünkü ben bu hafta biraz kaçırdım ee yazamayınca ve uzak olunca beklenen son!ama kilom sabit artıda değilim neyseki..
Kaç gündür yürüyüş yapamadım hastane işlerim vardı ancak bugün yürüyebildim. kan verdim bakalım sonuçlar nasıl tiroid falan var mı acep merak ediyorum..
Güldencim hayırlı olsun ne güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım..
güldenim gözünüz aydın canım sağlıcakla kucağına alır inş.
bu hafta yine kötü gitti diyet acısından ama en azında kafamda bitirdim bişeyleri artık hazırım diyet spor moduna bugün son günüm yarın tam gaz başlıyorum inş.
canım süpersin cuma sana iyi gelsin o zamn :)
bu arada bir anda jilet gibi kesmek yerine kendine terkedeceğin birkaç seyin listesini yapabilirsin. ben baslarken, direkt diyete girmiyorum sadece çikolatayı şeker ve tuzu bırakmakla baslayacağım gibi listeler yapmıstım. en kötü alıskanlıklarını bıraktıktan iki gün sonra falan beslenme zaten düzene giriyor. ah şu tatlılar bizi mahveden yani :)
bende yeniyim yarınmı kilomu ve yediklerimi yazıcam:26:
canım ismim gayekızlarr ben bir isim listesi yaptım , yanlısım varsa el birliğiyle düzeltelim lütfen :)
Batuhanım- reyhan
artıkdurdemeli- dileka
azrasılam- gülden
ayseceylin- aysemiz :)
ufocan- ufuk
heartattack34- nilgün
musize- sibel
handerya- derya
papatya89- dilek
gerbera1987- derya
profitcim senin adını bilmiorum sanırm:)
heartattack34
musize
profit
kızlar canlarım, paylaşımlarınız çok çok az günde en az 5 msj diyoruz ama 5 msjınız bile yok çoğu zaman az önce kontrol ettim herkesi, sizin az paylaşımda bulunmanız çok göze batıyor bazı günler yoksunuz bile diye bilirim günde 1 msj la olmaz bu iş lütfen dikkat kızlar paylaşım takım en önemli kuralı biraz daha paylaşım lütfen....
handerya da bir kaç gün yoktu onun siteden kaynaklanan bir sorunu vardı şimdi düzeldi deryacım senden de çokca paylaşım bekliyoruz....
AYŞECİĞİM ben mazeretimi beyan ederek birkaçgün olmayacağımı bildirmiştim sanırım mesajımı okumamışsın bu ihtarı hak ettiğimi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?