ya benim alttaki ifadelerim yokyoksa sana bol bi alkış atacaktım. aynen katılıyorum sana kötü söz sahibine aittir.
bu arada ben yarın taşınıyorum. izinli sayacaktın beni çok teşekkür ederim. neti bağlatmak biraz problem olacak galibaorda hat yokmuş, adsl bağlatmam gerekiyormuş onun içinde tel bağlatmalıyım falan filan. en kısa sürede inşallah yine aranızda olacağım. cuma günü telden girip kilomu yazmaya çalışsacağım ama bi aksilik olursa bu sabah 79,1 dim. istersen sabit de geçebilirsin .
kendinize iyi bakın, yani fiziki olarak yeme içme olarak değil.
selam kizlar kusura kalmayin bu saat oldu ama burdayim iste :)))
iki gündür feci bel agrisi cekiyorum zaten ameliyatliyim bilenleriniz bilir simdide tekrarlamasindan cok korkuyorum
havalar buz gibi cocuklar hasta öyle böyle iste size gün muhabbeti yapmak istemem :)))))))))))))))))))))))))
canım kösedendi baklava pek te tazeydikösedenmiyidi baklava
canım eşim önce iyi bir kızdım sen benim diyette oldugumu bile bile getiriyon oturup pastanede yeseydin diyesümeyyecim evde olupta kendini tutmak 1 taneyle kurtarmak zor gerçekten tebrik ederim seni ben olsam en az 2-3 tane yerdim
canım yaparsın cok tanımasamda seni inanıyorum sana hemen pes etmem bende öyleydim ama zayıfladıgımı gördükce azimleniyorumSağol canım desteğin için aynen dediğin gibi oldu bugün hem tartı artıyı göstermedi hem de ben daha frenliyim..:) o diyet çikolata yada pikolata tarzı şeyler hep bulundururdum aslında acil durumlar için ama kalmamış..neyse geçti,gitti..
bugün herşeyden az azla başladım öyle de gidicek..bakalm akşam salata ve haşlama ile geçiştireceğim canım..ben tv li odadan çok oğluma da yemek yedirirsem aynı anda ne yediğimi anlamıyorum ve yavaş ve soğumuş tadı kaçmış bir yemek yiyorum sonuçta..artık hep aynı anda yiyelim bari..:)
canım ben burdur gölhisarda oturuyorum 4yıl oldu bu sene tayinciyiz üzülüyorum ama burdan gideceğimizemaşallah ne yazmışınız yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum malesef dün giremedim. annem vardı annemle hastaneye falan gittik. güldenciğim dilekacığım geçmiş olsun çocuklarda inşallh bişey yoktur. dilekacığım kendi evinemi taşınıyon kirayamı bide neresine taşınıyon antalyanın. sümeyyeciğim burdurun neresindesin sen benim annem burdurlu ben ısparta merkezdeyim. o gittiğin doktor pek meşhur duyuyorum adını. sevindim sorunun ne olduğu bulunduğuna göre.
gülşahcığım bence sende
yanında nesfit falan bulundur hemen yiyiver. bide kuru kayısı badem bunlarda insanı tok tutuyor. bende çalışırken ekmek yemiyodum ve çok güzel zayıflıyodum 54 kiloydum:)
dünkü menüm
sabah
1 dom
1dlm ekmek
1yum
öğle
1 tabak mantı
annem olunca yapıverdi sağolsun
ara
1 bardak yeşilçay
akşam
1 tabak bamya yemeği
bugünkü menüm
sabah
1elma
1 dlm ek
1 dom
1 yum
5 ceviz
1 kaşık bal
1kk peynir
öğle
1 tabak bulgur pilavı
1 haşlanmış tavuk budu tabiki derisz
akşam
yoğurtlu ıspanak
mutlumel gülşahcığım iyi vermişin 300 milyonu yani çok pahalı. valla zayıflasan o paraya ne güzel kıyafeler alınır. dilekciğim reyhancığım unutmadım sizide eskiden az kişi olunca çok sohbtimiz oluyodu demi
kızlar ben bugün arkadasıma gidicem ögleden sonra yokum haberiniz olsun
buarada gülşahcım kahveyi hiç sevmem ama aklımda bulunsun önemli bi not[/QUOTE
iyi gezmeler tatlımm :)
canım zayıflamaktan öte saglıklı beslenmeyi bir öğreniyim bakalım diye gitmiştim de bir aydan sonra vazgectim kendi uyguladıklarım daha saglıklıydı :)
bu arada simdi de cok sohbetimiz oluyor tatlım yenileri de sevv :)
tesekkürler canım gülden dah gelmemiş umarım iyi haberlerle gelirkızlar ben bugün arkadasıma gidicem ögleden sonra yokum haberiniz olsun
buarada gülşahcım kahveyi hiç sevmem ama aklımda bulunsun önemli bi not[/QUOTE
iyi gezmeler tatlımm :)
aaa yanlış anlamışın tatlım bi önceki mailimi dikkatle okumadın sanırım sizlere bişeyler dedim ama reyhan ve dileğe bişey demedim hallerini hatırlarını soruyom yoksa herkes çok iyi ve sevilmeye layık insanlar kısaca seviyorum takımımı. bu arada nişan elbisenle çok güzel olacağından eminim
sümeyye benim annemde ordan armutlu mah.demn. canım eşin ne iş yapıyo senin
yaaa eşim jandarmada uzman cavuş biliyorum armutlu mah. bende belediye civarında oturuyorum
annen kimlerden sevindim birden sen ne iş yapıyosun ıspartada
kızlar bugünkü menümü şöyle bir özetliyeyim;
sabah( 10.30) - 1 bardak greyfurt suyu
kepekli ekmeğe yagsız ve beyaz peynirli tost
ara (12.30) - kahve - azıcık süt tozu ( süt kalmadığından)
öğle( 15.30) - domates çorbası
1 ince dilim kepekli ekmek ( acıkmıstım da :)
3 mercimek köfte
ofisteyken öğle yemeği secenekleri hep sağlıksız oluyor ya cok az yemek zorunda kalıyorum ya da mutlaka saglıksız birseyler kacıyor. umarım mercimek köfte cok saglıksız değildir, ekmekle uyum saglamadı ama affedin beni :)
bu arada saat 5'te nişan elbisem için ilk provam var sans dileyin kızlar :)
tesekkürler canım gülden dah gelmemiş umarım iyi haberlerle gelir
yaaa eşim jandarmada uzman cavuş biliyorum armutlu mah. bende belediye civarında oturuyorum
annen kimlerden sevindim birden sen ne iş yapıyosun ıspartada
canım benim teyzem vardı ipçi dükkanı vardı kapattı. nursabah adı.
ben ıspartalıyım
babam ıspartalı
ve eşim reprezant
bende yüksek su ürünleri mühendisiyim ve doktora yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?