Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bunuda paylaşayım ve gideyim.

Göbeğe karşı armut

En tatlısı ve sulusu dahi olsa bir armut lif açısından zengin ve kalori açısından oldukça fakirdir. Kahvaltıdan, öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden önce 1 armut yiyebilirsiniz. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde genellikle karın bölgesinde depolanan hayvansal yağların yakımını hızlandırır.

Patlamış mısır bile zayıflatıyor!

Tatlandırılmamış ve tuzlanmamış olmak kaydıyla garip görünse de mısır patlağı da zayıflamaya yardımcıdır. Tam tahıl gibi maddeler içerdiği için genel Sağlık için önemlidir.

Soğuk patates

Patates salatasında kullanılan soğumuş haşlanmış patatesler mayonez kullanmadığınız takdirde sıcak olanlara oranla daha az glisemik içeriğe sahiptir. Bu besin soğuduğunda içindeki lifler yapı değiştirir ve kolayca çözünebilir hale gelir.

Yemişler ve çekirdekler

Fındık ve kuruyemişlerin yarısı yağ olmasına rağmen bu yağlar doymamış olduğu için kilo yapıcı özellik göstermez. Aksine obeziteyi engeller ve aşırı kiloların depolanmasını önler.

Çay da zayıflatıyor

Çay, zayıflatıcı etkisi bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış bir içecektir. Beyaz Çin çayı, yağ hücrelerinin kapasitelerinin %70'i kadar daha az yağ depolamasını sağlar.

Elma sirkesi yağları yakıyor

Elma sirkesi yağları yakma konusundaki popüler ürünlerden biridir. Ancak aşırı keskin olması nedeniyle fazla tüketimi mide için zararlı olabilir. Salata soslarında kullanmak önerilmektedir. Asetik asit yağları yakar ve depolanmasını önler.

kaynak:Kilo verdiren 7 mucize yiyecek - Milliyet.com.tr

günaydın bayanlar
az sonra kızımı dr a götürcem inş birşey çıkmaz

sonrada günüm var
kısacası size bugün hastane ve gün muhabbeti yapacam

akşama görüşürüz

dilekacım kolay gelsin tatlım.adsl bugün başvursan yarın gelip bağlıyorlar telefonuda netide.hemen başvuru yapın siz fazla uzak kalma buralardan

geçmiş olsun reyhancım tekrarlamaz inş. kendini korumaya çalış cnm dikkat et...

güldencim bişey çıkmayacak inş. yaz mutlaka sonucu gelince..

günaydın bu arada kızlar eşim evde bugün ben de fazla girip gün muhabbeti yapamayacağım sizinle

maşallah ne yazmışınız yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum malesef dün giremedim. annem vardı annemle hastaneye falan gittik. güldenciğim dilekacığım geçmiş olsun çocuklarda inşallh bişey yoktur. dilekacığım kendi evinemi taşınıyon kirayamı bide neresine taşınıyon antalyanın. sümeyyeciğim burdurun neresindesin sen benim annem burdurlu ben ısparta merkezdeyim. o gittiğin doktor pek meşhur duyuyorum adını. sevindim sorunun ne olduğu bulunduğuna göre.

gülşahcığım bence sende
yanında nesfit falan bulundur hemen yiyiver. bide kuru kayısı badem bunlarda insanı tok tutuyor. bende çalışırken ekmek yemiyodum ve çok güzel zayıflıyodum 54 kiloydum:)
dünkü menüm
sabah
1 dom
1dlm ekmek
1yum

öğle
1 tabak mantı
annem olunca yapıverdi sağolsun

ara
1 bardak yeşilçay

akşam
1 tabak bamya yemeği

bugünkü menüm

sabah
1elma
1 dlm ek
1 dom
1 yum
5 ceviz
1 kaşık bal
1kk peynir

öğle
1 tabak bulgur pilavı
1 haşlanmış tavuk budu tabiki derisz

akşam
yoğurtlu ıspanak

günaydın kızlar :)

öncelikle sabah menüm; 1 bardak greyfurt suyu ve beyaz peynirle yapılmıs yagsız kepekli tost ( kasar ve salamı cıkarttım :)

sonrasında da su gün muhabbeti arkadasımız için birkaç gün muhabbeti yapayım :) ben buraya katıldığımda 5 gündür kendi kendime sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya baslamıstım zaten ama gercekten motivasyona ve diyetin devamında desteğe ihtiyacım vardı. simdi neredeyse 15-20 gündür gayet devam eden bir beslenme programının içindeyim. arada kacamaklarım var tabii ki ama burada sizinle olmasaydım sürekli kacamak yapıyor arada saglıklı besleniyor olacaktım. ayrıca birçok arkadasımdan burada hergğn yeni birsey ögreniyorum beslenmeyle ilgili. hatta bir ara bagdat caddesinde her hafta seansına 300TL vererek gittiğim basma kalıp diyetisyenden bile daha cok gercekten!

buraya katılmak için mesaj attıktan sonra ayse bana kuralları gönderdiğinde erkek arkadasım yanımdaydı ve ona birkaç kuralı söyledim süper birsey bu, eğer kurallara uymazsak yaptırımları da var bu benim diyeti daha ciddiye almama ve daha fazla katılımda bulunmama yardımcı olur diye ve o da bana emin misin bütün gün yoğunsun nasıl günde 5 mj atıcaksın dedi. ben bunu düşündüm ve isteyerek bilerek kabul ettim. sabahtan aksama kadar adliye-ofis-toplantılar arası mekik dokuyorum ama illa insanın iki dakika su siteye girip de mesaj yazmaya vakti oluyor tabii ki. ayrıca ev hanımı olan arkadaslarımın işi iki kat daha zor zaten, bunu kadın olan gayet iyi bilir.kendinden bilmiyorsa annelerinden bilir yine bilir !

su gün muhabbeti nilgün arkadasa gelince, yazısını okudugumda söyle kocaman bir gülümsedim. yaptıklarının aynısını ben de yapıyorum santiyede değil adliyede, yaptıklarının aynısını siz de yapıyorsunuz santiyede adliyede değil ama evde cok daha kosusturmalı bir sekilde. ve bu arkadas öyle bir konusmus ki,' aman tanrım ben dünyanın en yogun en degerli insanıyım ama aranıza tesrif ettim siz benim kıymetimi bilmiyorsunuz zaten zordan duruyordum ben de giderim hıh'gibi bir yazı olmus :) 1- buraya girerken kurallar belli, girerken bes mesaj atması gerektiğini kabul edip sonradan mızmızlığın anlamı yok 2- kimse kimseyi zorla tutmuyor ve kimse kimse için burada durmuyor. önemli olan kendi iradeni koruma, arkadaslarının dogru bildiklerinle yönlendirmek ve karsılıklı destek ile amaca ulasmak
3- gün muhabbetiyse neden katıldın arkadasım zorla mı cagrıldın :)

ben tüm bu yazılarının arkasında ama ben şöyleyim böyleyim kompleksi görüyorum ve hiçbir haklı sebep yok. zaman kaybı olarak varsayalım. sizi seviyorum kızlar. bu tatlı sohbetlerimiz 'gün muhabbeti'yse eger bırakın öyle kalsın, ben gayet mutluyum :)

kösedenmiyidi baklava
canım kösedendi baklava pek te tazeydi
sümeyyecim evde olupta kendini tutmak 1 taneyle kurtarmak zor gerçekten tebrik ederim seni ben olsam en az 2-3 tane yerdim
canım eşim önce iyi bir kızdım sen benim diyette oldugumu bile bile getiriyon oturup pastanede yeseydin diye
sonra gözümün önünde yeme dedim kaldırdım baklavayıda görmeyeceğim biryere adamcağız gizli gizli yiyo
ama ne yapayım bi kere kacamak yaparsam arkası gelir nefsimi köreltmek için bi tane attım agzıma
bende kendimi tebrik ediyorum çikolata ve tatlı hastası olarak müthiş bi irade varmıs bende beee
canım yaparsın cok tanımasamda seni inanıyorum sana hemen pes etmem bende öyleydim ama zayıfladıgımı gördükce azimleniyorum

mutlumel gülşahcığım iyi vermişin 300 milyonu yani çok pahalı. valla zayıflasan o paraya ne güzel kıyafeler alınır. dilekciğim reyhancığım unutmadım sizide eskiden az kişi olunca çok sohbtimiz oluyodu demi

canım ben burdur gölhisarda oturuyorum 4yıl oldu bu sene tayinciyiz üzülüyorum ama burdan gideceğimize
burda artık biçok kişiyi tanıyorum zor olucak ayrılmak

kızlar arkadasın lafı hiç takmayalım bile bende ev hanımıyım gün yapıyorum geziyorum tozuyorumda
benim burdaki derdim sadece zayıflamak değil aynı zamanda iyi birer arkadasa olabilmek
ben burda su ana kadar zayıflamay calışmak ugruna bi çokşeyi yanlış yaptıgımı ögrendim
ve burda oturup gün muhabbeti yapmaktanda gurur duyuyorummmmmmmmmmm

kızlar ara öğünüm kahve , azıcık süt tozu attım sütüm kalmamıs

bu arada günde bir fincan türk kahvesi vücuttan toksinleri atmaya yardımcı oluyormus haberimiz olsun :)

canım zayıflamaktan öte saglıklı beslenmeyi bir öğreniyim bakalım diye gitmiştim de bir aydan sonra vazgectim kendi uyguladıklarım daha saglıklıydı :)
bu arada simdi de cok sohbetimiz oluyor tatlım yenileri de sevv :)

kızlar ben bugün arkadasıma gidicem ögleden sonra yokum haberiniz olsun
buarada gülşahcım kahveyi hiç sevmem ama aklımda bulunsun önemli bi not

kızlar bugünkü menümü şöyle bir özetliyeyim;

sabah( 10.30) - 1 bardak greyfurt suyu
kepekli ekmeğe yagsız ve beyaz peynirli tost

ara (12.30) - kahve - azıcık süt tozu ( süt kalmadığından)

öğle( 15.30) - domates çorbası
1 ince dilim kepekli ekmek ( acıkmıstım da :)
3 mercimek köfte

ofisteyken öğle yemeği secenekleri hep sağlıksız oluyor ya cok az yemek zorunda kalıyorum ya da mutlaka saglıksız birseyler kacıyor. umarım mercimek köfte cok saglıksız değildir, ekmekle uyum saglamadı ama affedin beni :)

bu arada saat 5'te nişan elbisem için ilk provam var sans dileyin kızlar :)

aaa yanlış anlamışın tatlım bi önceki mailimi dikkatle okumadın sanırım sizlere bişeyler dedim ama reyhan ve dileğe bişey demedim hallerini hatırlarını soruyom yoksa herkes çok iyi ve sevilmeye layık insanlar kısaca seviyorum takımımı. bu arada nişan elbisenle çok güzel olacağından eminim

sümeyye benim annemde ordan armutlu mah.demn. canım eşin ne iş yapıyo senin

çok mutlu ol canım cok yakısacagından eminim nişan fotoları bakarız belki:)

bugün yediklerim şöyle kızlar
SABAH
yagsız krem peynir
3 tane zeytin
yeşil biber
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak ada çayı

ÖĞLE
4 kasık menemen
3 dilim ekmek

İKİNDİ
1 tane ay börek(küçük ve ıspanaklı)
ceviz büyüklüğünde tatlı
domates salatalık
2 bardak sekersiz cay

AKŞAM
tatlı yediğim için kendime ceza verdim
sadece 1 kase çorba içicem

akşamda şekersiz 1 bardak çay içiyorum yatmada öncede armut veya elma yerim ılık su elma sirke bal karısımınıda sabah yapıyorum yatmadanda içiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…