yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim.
bu şekilde saygısızca cümleler kuramazsınız hiç birimiz için.kimse gün muhabbeti yapmıyor burda herkesin kendine göre eğitimi ve işi gücü var siz oralara takılmayın
paylaşım yapanlar işsizlikten değil sorumluluk bilincinde olduklarından yapıyorlar.
takıma girerken size kurallar acık ve net şekilde yazılıyor uyarsa girerseniz uymazsa girmezsiniz takıma
kimsenin kimseyi tehdit ettiği yok ama kurallar belli uymayanlarda uyarlır bundan doğal bişey olamaz sanırım
ama yaptığız hiç yakışmadı yazık gerçekten....
hahayyyytttt diyorum :)))))
kim işsiz güçsüz herkesin ya çocuğu var yada çalışıyor yani kimse yan gelip yatmıyor!
ve grubumuz gerçekten kendini geliştiren arkadaşlarla dolu!
böyle kaprisli insanları gerçekten hiç sevmiyorum..
bu arada kızlar annemler bizde 2 gündür o yüzden uğrayamadım ama aklım hep burda :):):)
dilekcim benim msjımı alıntılamışsın yanlışlıkla
bak sinirden ne yapmışım neyse O kendini biliyor :)))))
herkes bir alem ya
sen nasılsın canım? diyet moduna girdin mi? ben anne yemekleri yemeğe alıştım yarın gidecek offf ya :/
Kizlar telefondan. Griyorum belimde muthis bir agri varuyuyorum erkenden. Cok kotu bir haberim var biraz profiterol yedim vallahi buarada arkadasimiz nilgunun yazdiklarina oldukca guldum yarin bilgisayardan girince soylemek istedigim uc bes kelime vargercekten :) bosverin ben sizi seviyorum cok ve sizi tanidigim icin cok mutluyum gercekten. Optum kizlar misildiyorummm a
8. takımın tüüüüm geçmişini okudum doğal olarak kendiminde
ciddi anlamda mücadele vermişim bu kilolarla
ama artık kaçış yok hep hep eksiyi görcek bu tartı
ve ben 75 olp mezun olcam
bitti nokta
hepinize iyi geceler kızlar
bende baslarda lgrenene kadar zorluk cektim canim
takimin faydasi burda ortaya cikiyor zaten neyi neyle yemen gerektigini ögreniyorsun insallah sen yakin zamanda ögreneceksin canim farkina varmadan
tesekkür ederim canim benim ama sen böyle yaz benim cok hosuma gidiyor ya :)))
saolun arkadaslar burdan öğreniyoruz güzel oluyo iyiki katılmışım buraya
canım benim cok azimlisin masallah öyle olmasa aylarca burda bu savası vermezdin
umarım istediğin kiloya cabucak ulasırsın ben inanıyorumki burdan 75 den de az mezun olucaksın
canım kendine hiç ama hiç sıkıntı yapma bende ilk basladıgım sıralar öyle oluyorum
ama sen kendini sıkma sadece yerken ben bugün fazla yemicem de ve yemeklerini küçük tabaklara koyup yersen hem gözün doyuyo hem cok yemiş gibi gözüküyosun ama ölçülü yiyosun ben öyle yapıyorum bide diyete basladığım andan itibaren tv li odada yemek yiyorum yavas yemek için ayrıca üzülme ödemde olabilir ben adet dmneminde 2 kilo fazla cıkarım belki seninde öyledirumarım istediğin kiloya cabucacık ulasırsın
canim benim yazarim tabiki sen yeterki istekli ve azimli ol tatlim
günaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
ateşli sabah dr götrdüm gecede uyuyamadım
dr birde kalbini dinledi hızlı atıyor istersen bir çocuk kardiyolojisine götür dedi
şimdi randevu aldım yarın götürcem inşallah birşey çıkmaz
cok gecmis olsun canim acil sifalar insallah bir sorun cikmaz canim
Ayşecim ben gruptan ayrılıyorum sizlere iyi paylaşımlar diliyorum..
tam neden diyecektimki bir sonraki mesajinida gördüm
acikcasi gün muhabbeti nedir bilmiyorum ama ben zayiflamak icin burdayim ve ne dediginin benim icin hic önemi yok bu dakkikadan itibaren
iyi günler arkadaşlar bir çoğunuz baya dostluğu pekiştirmişsiniz çokhoş inşaalah bende buderece aranıza katılıcam buhafta sonuna kadar
bir programlarımı düzenliyeceğim spora başladım bu arada benim adıma sevineceğinizi düşündüm
harika canım çok faydasını göreceksin eminim..neler yaptınız kızlar biz kızımla uyuduk uyandık iyi geldi gerci tam aılamadım daha ama :)
walla 2 ısırımlıkdıı(reyhanın kulakları çınlasın) resim ekleymmii
8. takımın tüüüüm geçmişini okudum doğal olarak kendiminde
ciddi anlamda mücadele vermişim bu kilolarla
ama artık kaçış yok hep hep eksiyi görcek bu tartı
ve ben 75 olp mezun olcam
bitti nokta
hepinize iyi geceler kızlar
bende baslarda lgrenene kadar zorluk cektim canim
takimin faydasi burda ortaya cikiyor zaten neyi neyle yemen gerektigini ögreniyorsun insallah sen yakin zamanda ögreneceksin canim farkina varmadan
tesekkür ederim canim benim ama sen böyle yaz benim cok hosuma gidiyor ya :)))
saolun arkadaslar burdan öğreniyoruz güzel oluyo iyiki katılmışım buraya
canım benim cok azimlisin masallah öyle olmasa aylarca burda bu savası vermezdin
umarım istediğin kiloya cabucak ulasırsın ben inanıyorumki burdan 75 den de az mezun olucaksın
canım kendine hiç ama hiç sıkıntı yapma bende ilk basladıgım sıralar öyle oluyorum
ama sen kendini sıkma sadece yerken ben bugün fazla yemicem de ve yemeklerini küçük tabaklara koyup yersen hem gözün doyuyo hem cok yemiş gibi gözüküyosun ama ölçülü yiyosun ben öyle yapıyorum bide diyete basladığım andan itibaren tv li odada yemek yiyorum yavas yemek için ayrıca üzülme ödemde olabilir ben adet dmneminde 2 kilo fazla cıkarım belki seninde öyledirumarım istediğin kiloya cabucacık ulasırsın
canim benim yazarim tabiki sen yeterki istekli ve azimli ol tatlim
günaydın kızlar cnm sıkkın sıla cadısı hasta
ateşli sabah dr götrdüm gecede uyuyamadım
dr birde kalbini dinledi hızlı atıyor istersen bir çocuk kardiyolojisine götür dedi
şimdi randevu aldım yarın götürcem inşallah birşey çıkmaz
cok gecmis olsun canim acil sifalar insallah bir sorun cikmaz canim
Ayşecim ben gruptan ayrılıyorum sizlere iyi paylaşımlar diliyorum..
tam neden diyecektimki bir sonraki mesajinida gördüm
acikcasi gün muhabbeti nedir bilmiyorum ama ben zayiflamak icin burdayim ve ne dediginin benim icin hic önemi yok bu dakkikadan itibaren
ayrica iki cocuk annesi bir es sahibi ve evini isini gücnü yapmak zorunda olan esini ise oglunu krese yollayan bir anne olarak sizden bunlari duymak beni sadece güldürdü acikcasi neden bunlari yazdiginizida bilmiyorum ama calismamam bütün gün pc basinda oturdugum anlamina gelmez ama yarim saatimide arkadaslarim icin takim icin degil kendim icin ayirabilme hakkinida kendimde görüyorum acikcasi ayrica takimada ihtiyacim var burdayim senin yokmus yolun acik olsun
iyi günler arkadaşlar bir çoğunuz baya dostluğu pekiştirmişsiniz çokhoş inşaalah bende buderece aranıza katılıcam buhafta sonuna kadar
bir programlarımı düzenliyeceğim spora başladım bu arada benim adıma sevineceğinizi düşündüm
harika canım çok faydasını göreceksin eminim..neler yaptınız kızlar biz kızımla uyuduk uyandık iyi geldi gerci tam aılamadım daha ama :)
sorma ben rahatsizim canim ya cocuklarda öyle yinede hamd olsun ayaktayiz
ama sen keyif yapmisin ne güzel canim
ayrica bende öglen uyudugum zaman aksama kadar kendime gelemiyorum
walla 2 ısırımlıkdıı(reyhanın kulakları çınlasın) resim ekleymmii
ekle canim benim :)))))))))))))))))
aynen öyle canım saygısızlığa hiç gerek yok ama herkes kendine yakışanı yapar diyecek söz yok canım
menün güzel canım karatay diyetinden vazmıgeçtin canım
profitcim spora baslamanada cok sevindim insallah devam edersin canim
offff diyorum ben kk sorunu yasiyorum diye sinirden iki kere göndermisim ne aptalimy a :))))))))
21 kiloyu nekadar zamanda verdin
aynen öyle canım saygısızlığa hiç gerek yok ama herkes kendine yakışanı yapar diyecek söz yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?