Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sümeyyecim evde olupta kendini tutmak 1 taneyle kurtarmak zor gerçekten tebrik ederim seni ben olsam en az 2-3 tane yerdim

bak sinirden ne yapmışım neyse O kendini biliyor :)))))

herkes bir alem ya

sen nasılsın canım? diyet moduna girdin mi? ben anne yemekleri yemeğe alıştım yarın gidecek offf ya :/

zaten ceza aldı banlandı arkadaş
ben diyet moduna yavaş yavaş giriyorum işte ama az önce puding yedim reglime az kaldı krizlerdeyim.olsun aynı şehirdesiniz nasılsa haftasonu da sen gidersin canım ben ne yapayım aramızda 16 saatlik yol var

Kizlar telefondan. Griyorum belimde muthis bir agri var uyuyorum erkenden. Cok kotu bir haberim var biraz profiterol yedim vallahi buarada arkadasimiz nilgunun yazdiklarina oldukca guldum yarin bilgisayardan girince soylemek istedigim uc bes kelime vargercekten :) bosverin ben sizi seviyorum cok ve sizi tanidigim icin cok mutluyum gercekten. Optum kizlar misildiyorummm a

bende puding yedim cnm malesef.bizde seni seviyoruz iyi geceler cnm

bukadar istekli olmana cooooook sevindim canim valla bende cok uzun zaman gecirmesekte beraber seni ilk defa bukadar istekli görüyorum süpersin canim benim

bukadar istekli olmana cooooook sevindim canim valla bende cok uzun zaman gecirmesekte beraber seni ilk defa bukadar istekli görüyorum süpersin canim benim

selam kizlar kusura kalmayin bu saat oldu ama burdayim iste :)))
iki gündür feci bel agrisi cekiyorum zaten ameliyatliyim bilenleriniz bilir simdide tekrarlamasindan cok korkuyorum
havalar buz gibi cocuklar hasta öyle böyle iste size gün muhabbeti yapmak istemem :)))))))))))))))))))))))))

bende menmü verem hemencik

sabah

domates
salatalik
1 bardak cay
1 kepek ekmegi
1 yumurta

ara

muz

öglen

1 kase mercimek corbasi
1 kepek ekmegi

ara

2 incir kurusu
1 bardak su :))) ne alakaysa :))

aksam

2 tavuk kanat
2 kasik pilav
1 kase yogurt

spor yok malesef
3 litre su

selam kızlar nabersiniz

hasta yavrularımız bir an önce iyileşsin inşallah. benim de ikiside hasta oldu. üşüttüler. şükür şimdi iyiler .
ben yarın taşınıyorum . taşındığım için mutlu ama biraz da hüzünlüyüm.

az önce geçmişi okudum . sinirlerim tavan yaptı. şu saat olmuş ev taşınma dolayısıyla canım çıkmış, 2 çocukla koşturmuşum onların yemeği ilacı vs vs vs vs. sonra kendini bilmenizin biri çıkıp nasıl gün muhabbeti yapıyorsunuz der hey yarabbim. bencil insanlardan nefret ediyorum. nerde akşama kadar bilgisayar başında oturmak ya. nerde yaşıyor bu hanım. hiç mi ev hanımı yok çevresinde. resmen yorgunluktan uykum gelmiyor ya. çok sinirlendim valla hepsini de okumadım. ey allah ım bizi "ben" cilerden koru yarabbim

sinirden menümü yazmayı da unuttum.

sabah

bişi yemedim işim çoktu 1 bardak yeşil çay içtim

öğle

2 dilim kıymalı pide
domates-salatalık

akşam

yarım porsiyon yumurta(tereyağında.... vurun beni)
yarım yufka ekmeği ile
1 bardak çay

aynen öyle canım saygısızlığa hiç gerek yok ama herkes kendine yakışanı yapar diyecek söz yok canım

ya benim alttaki ifadelerim yok yoksa sana bol bi alkış atacaktım. aynen katılıyorum sana kötü söz sahibine aittir.

bu arada ben yarın taşınıyorum. izinli sayacaktın beni çok teşekkür ederim. neti bağlatmak biraz problem olacak galiba orda hat yokmuş, adsl bağlatmam gerekiyormuş onun içinde tel bağlatmalıyım falan filan. en kısa sürede inşallah yine aranızda olacağım. cuma günü telden girip kilomu yazmaya çalışsacağım ama bi aksilik olursa bu sabah 79,1 dim. istersen sabit de geçebilirsin .

kendinize iyi bakın, yani fiziki olarak yeme içme olarak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…