canım benim teyzem vardı ipçi dükkanı vardı kapattı. nursabah adı.
ben ıspartalıyım
babam ıspartalı
ve eşim reprezant
bende yüksek su ürünleri mühendisiyim ve doktora yapıyorum
biliyorum o ipciyi burayla pek alakanız kalmamış anlaşılan
zaten ceza aldı banlandı arkadaş
ben diyet moduna yavaş yavaş giriyorum işte ama az önce puding yedim reglime az kaldı krizlerdeyim.olsun aynı şehirdesiniz nasılsa haftasonu da sen gidersin canım ben ne yapayım aramızda 16 saatlik yol var
günaydın kızlar :)
öncelikle sabah menüm; 1 bardak greyfurt suyu ve beyaz peynirle yapılmıs yagsız kepekli tost ( kasar ve salamı cıkarttım :)
sonrasında da su gün muhabbeti arkadasımız için birkaç gün muhabbeti yapayım :) ben buraya katıldığımda 5 gündür kendi kendime sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya baslamıstım zaten ama gercekten motivasyona ve diyetin devamında desteğe ihtiyacım vardı. simdi neredeyse 15-20 gündür gayet devam eden bir beslenme programının içindeyim. arada kacamaklarım var tabii ki ama burada sizinle olmasaydım sürekli kacamak yapıyor arada saglıklı besleniyor olacaktım. ayrıca birçok arkadasımdan burada hergğn yeni birsey ögreniyorum beslenmeyle ilgili. hatta bir ara bagdat caddesinde her hafta seansına 300TL vererek gittiğim basma kalıp diyetisyenden bile daha cok gercekten!
buraya katılmak için mesaj attıktan sonra ayse bana kuralları gönderdiğinde erkek arkadasım yanımdaydı ve ona birkaç kuralı söyledim süper birsey bu, eğer kurallara uymazsak yaptırımları da var bu benim diyeti daha ciddiye almama ve daha fazla katılımda bulunmama yardımcı olur diye ve o da bana emin misin bütün gün yoğunsun nasıl günde 5 mj atıcaksın dedi. ben bunu düşündüm ve isteyerek bilerek kabul ettim. sabahtan aksama kadar adliye-ofis-toplantılar arası mekik dokuyorum ama illa insanın iki dakika su siteye girip de mesaj yazmaya vakti oluyor tabii ki. ayrıca ev hanımı olan arkadaslarımın işi iki kat daha zor zaten, bunu kadın olan gayet iyi bilir.kendinden bilmiyorsa annelerinden bilir yine bilir !
su gün muhabbeti nilgün arkadasa gelince, yazısını okudugumda söyle kocaman bir gülümsedim. yaptıklarının aynısını ben de yapıyorum santiyede değil adliyede, yaptıklarının aynısını siz de yapıyorsunuz santiyede adliyede değil ama evde cok daha kosusturmalı bir sekilde. ve bu arkadas öyle bir konusmus ki,' aman tanrım ben dünyanın en yogun en degerli insanıyım ama aranıza tesrif ettim siz benim kıymetimi bilmiyorsunuz zaten zordan duruyordum ben de giderim hıh'gibi bir yazı olmus :) 1- buraya girerken kurallar belli, girerken bes mesaj atması gerektiğini kabul edip sonradan mızmızlığın anlamı yok 2- kimse kimseyi zorla tutmuyor ve kimse kimse için burada durmuyor. önemli olan kendi iradeni koruma, arkadaslarının dogru bildiklerinle yönlendirmek ve karsılıklı destek ile amaca ulasmak
3- gün muhabbetiyse neden katıldın arkadasım zorla mı cagrıldın :)
ben tüm bu yazılarının arkasında ama ben şöyleyim böyleyim kompleksi görüyorum ve hiçbir haklı sebep yok. zaman kaybı olarak varsayalım. sizi seviyorum kızlar. bu tatlı sohbetlerimiz 'gün muhabbeti'yse eger bırakın öyle kalsın, ben gayet mutluyum :)
mutlumel gülşahcığım iyi vermişin 300 milyonu yani çok pahalı. valla zayıflasan o paraya ne güzel kıyafeler alınır. dilekciğim reyhancığım unutmadım sizide eskiden az kişi olunca çok sohbtimiz oluyodu demi
selam kızlar nabersiniz
hasta yavrularımız bir an önce iyileşsin inşallah. benim de ikiside hasta oldu. üşüttüler. şükür şimdi iyiler .
ben yarın taşınıyorum . taşındığım için mutlu ama biraz da hüzünlüyüm.
az önce geçmişi okudum . sinirlerim tavan yaptı. şu saat olmuş ev taşınma dolayısıyla canım çıkmış, 2 çocukla koşturmuşum onların yemeği ilacı vs vs vs vs. sonra kendini bilmenizin biri çıkıp nasıl gün muhabbeti yapıyorsunuz der hey yarabbim. bencil insanlardan nefret ediyorum. nerde akşama kadar bilgisayar başında oturmak ya. nerde yaşıyor bu hanım. hiç mi ev hanımı yok çevresinde. resmen yorgunluktan uykum gelmiyor ya. çok sinirlendim valla hepsini de okumadım. ey allah ım bizi "ben" cilerden koru yarabbim
dilekacım kolay gelsin tatlım.adsl bugün başvursan yarın gelip bağlıyorlar telefonuda netide.hemen başvuru yapın siz fazla uzak kalma buralardan
geçmiş olsun reyhancım tekrarlamaz inş. kendini korumaya çalış cnm dikkat et...
güldencim bişey çıkmayacak inş. yaz mutlaka sonucu gelince..
günaydın bu arada kızlar eşim evde bugün ben de fazla girip gün muhabbeti yapamayacağım sizinle
mutlumel gülşahcığım iyi vermişin 300 milyonu yani çok pahalı. valla zayıflasan o paraya ne güzel kıyafeler alınır. dilekciğim reyhancığım unutmadım sizide eskiden az kişi olunca çok sohbtimiz oluyodu demi
kızlar bugünkü menümü şöyle bir özetliyeyim;
sabah( 10.30) - 1 bardak greyfurt suyu
kepekli ekmeğe yagsız ve beyaz peynirli tost
ara (12.30) - kahve - azıcık süt tozu ( süt kalmadığından)
öğle( 15.30) - domates çorbası
1 ince dilim kepekli ekmek ( acıkmıstım da :)
3 mercimek köfte
ofisteyken öğle yemeği secenekleri hep sağlıksız oluyor ya cok az yemek zorunda kalıyorum ya da mutlaka saglıksız birseyler kacıyor. umarım mercimek köfte cok saglıksız değildir, ekmekle uyum saglamadı ama affedin beni :)
bu arada saat 5'te nişan elbisem için ilk provam var sans dileyin kızlar :)
bugün kaçağım
kızmda bişey çıkm adı allaha bin şükür
menümüzde yazmaya utanıom ama yazcam mecbur
sabah 1 ayran
ara yok
öğle 1 dilim kumpir 1 kaşık yoğurtlu makarna 1 kaşık salata yarım peynirli pide
ara 1 bar çay bir ince dilim kek 1 pide(((
akşam 2 parça tavuk 2 çatal patates kızartması
yarın dengelicem bugün çok olduu
canım sevindim azranın iyi olmasına gecmiş olsun tekrardabugün kaçağım
kızmda bişey çıkm adı allaha bin şükür
menümüzde yazmaya utanıom ama yazcam mecbur
sabah 1 ayran
ara yok
öğle 1 dilim kumpir 1 kaşık yoğurtlu makarna 1 kaşık salata yarım peynirli pide
ara 1 bar çay bir ince dilim kek 1 pide(((
akşam 2 parça tavuk 2 çatal patates kızartması
yarın dengelicem bugün çok olduu
evet ya şimdi de sohbet ederiz sen iste yeter ki
senin yavrularada gecmis olsun canim umarim cabuk atlatirlar
sagol canim benim bel agrim devam ediyor malesef ama yinede duramiyorum yerimde yemek temizlik derken aha yine bu saat oldu :)))
evet canim ama yine ederiz buralarda oldugumuz sürece herkes bu ara cok yogun sende öyle ama bos bi gününde burdan olsun faceden olsun herzaman konusalim canim benim
ay sen elbiseni denedin geldin ben ancak yazabiliyorum ama eminim cok güzel olmusundur elbisenin icinde canim
hayat boyu mutlu olursun insallah
yarin telafi edersin canim sykma canini
ayrica kizinda bisey cikmamasina sevindim canim
canım sevindim azranın iyi olmasına gecmiş olsun tekrarda
yediklerinde cok güzel şeyler karsı koymak imkansız bugün telafi edersin artık
canım ben içli köfte yapıp göndereyim her ay düzenli sekilde eşine ben yaptım dersin
mis gibi arada mantıda eklerim yanına senin için ögrendim kocacım dersin
canım belin için üzüldüm gecmiş olsun zor
çocougunda hastaymıs cok cok gecmiş olsun
günaydın kızlarrr :)
güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederimm . bu arada dün prova cok güzel gecti belimden 1 cm incelmişim :)
gülşahcım kahveyi günde 1 kereden fazla içmemeye çalış kahve vucuttaki yağları tutuyor depolanmasını sağlıyor yani dr kg almak isteyen bir arakadaşıma kahve içmesini önermişti canım
bugün pek keyfim yok bişe yiyesimde yok ne yemek yapsam onu düşünüyom
arkadaşlar aralarda yeşil çay içiyorum ben yazmayı unutuyom
iştaımı kesiyo benim tavsiye ederim. bide limon sıkıyorum ben
maşallah azimle devam edersen geliniğide 38 beden giyersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?