Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün kaçağım
kızmda bişey çıkm adı allaha bin şükür
menümüzde yazmaya utanıom ama yazcam mecbur

sabah 1 ayran

ara yok

öğle 1 dilim kumpir 1 kaşık yoğurtlu makarna 1 kaşık salata yarım peynirli pide

ara 1 bar çay bir ince dilim kek 1 pide (((

akşam 2 parça tavuk 2 çatal patates kızartması

yarın dengelicem bugün çok olduu

hak etmiş

üzülme canım iyi olsunlarda varsın uzakta olsunlar gönüller bir aynı bizim gibi :):):)

ooofff süpersin!

evet ya şimdi de sohbet ederiz sen iste yeter ki

Son düzenleme:
evet ya şimdi de sohbet ederiz sen iste yeter ki [/QUOTE]

istiyorum dilekciğim sohbetini sende çalışıyosun artık facedede pek görmüyom. baya yoğunsun heralde

çok şükür güldenciğim minik azra iyiymiş. menüne gelince bu seferlik oluversin bende üst katıma yeni bi polis eşi taşındıda hoşgeldine gittik apartmanca kadında yaş pasta kek 2 tane kocamn börek patates salatası içli köfte yapmış

enfesti tabak. tabiki naptım benim oğlumun uykusu geldi dedim .çay bile içmeden eve geldim.yavrumda yatağa koyar koymaz uyudu. ama kadın adana usulü içli köfte yapmış 2 tane ısrar etti tabağa koydu bende uzun zamandır yemediğimden yedim sen biliyonmu içli köfte yapmayı. benim adamcazım hasret gidiyor köftelere, mantılara.karısı beceriksiz çünkü. bide bizim burda yemek kültürü yoktur. sağlıklı bir mutfağı vardır. lezzet arama. biz bulgur pilavı pişiririz yanına bi cacık bide soğan. al sana yemek. uğraşamayız öyle boğazlan. açıkcası ben sevmiyorum yemek yapmayı. yemek için yaşamıyorum. yaşamak için yiyorum. bende sevgili kocama dedimki neden adanlı eli maharetli bi kadın almadın. oda çok pişmanmış. geç değil diyorum. bu işin şakasıda sizin oraların yemekleri gibi ağır lezzetli yemeklerimiz yok. ama sizinkilerde çok güzel

Son düzenleme:
iyi geceler cankuşlar bugün akşam misafirim vardı kaçamakları benhiç yazmıyayım yinede birgözükeyim kızlara dedim kardeşim aradı geliyorumdiye haberiniz olsun diye bir gireyim dedim hadi kaçıyorum öpüldünüüüz58:

senin yavrularada gecmis olsun canim umarim cabuk atlatirlar

sagol canim benim bel agrim devam ediyor malesef ama yinede duramiyorum yerimde yemek temizlik derken aha yine bu saat oldu :)))

evet canim ama yine ederiz buralarda oldugumuz sürece herkes bu ara cok yogun sende öyle ama bos bi gününde burdan olsun faceden olsun herzaman konusalim canim benim

ay sen elbiseni denedin geldin ben ancak yazabiliyorum ama eminim cok güzel olmusundur elbisenin icinde canim
hayat boyu mutlu olursun insallah

yarin telafi edersin canim sykma canini
ayrica kizinda bisey cikmamasina sevindim canim

selam kizlar nabersiniz bakim ???
bende bugün is güc ancak girebildim bel agrim devam ediyor cocuklarin öksürügüde gecmedi
ama hamd olsun ayaktayiz ya valla allahim annelere güc veriyor yok kim bakacakti yavrularima iki büklüm yürüyorum bugün bulaciklari yikarken lavaboya düstüm düsecektim valla okadar egik halim :)))))

menümüde yazam hemencik

sabah

domates salatalik
1 yumurta
1 kepek ekmegi
1 bardak cay

ara

yesil elma

öglen

1 tabak yagsiz makarna :))))
1 kase yogurt
bol salarta

aksam

1 kase sebze corbasi
1 kase yogurt

spor yok malesef
3 litre su

günaydın kızlarrr :)
güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederimm . bu arada dün prova cok güzel gecti belimden 1 cm incelmişim :)

ufukcum ne güzel yaşamak için yiyor muşsun ayrıca çokta iradelisin maşallah ben o tabağa karşı koyamazdım şahsen,ben yemeyi seviyorum malesef ve adana mutfağıda tam benim damak zevkime göre yapmayıda yemeyi de seviyorum ağır yemekler,kebaplar hamur işleri hepsini seviyorum keşke bende sevmesem senin gibi

reyhancım canım inş. düzelirsin bir an önce keşke dr a gitsen cnm ilerlemeden

güldenim çok sevindim azramın bişeyi yokmuş öpüyorum cadıyı...

güldenim dün çok olmamakla beraber kolorili şeyler tüketmişsin hepsi cıss olan şeylerden az az olsada ama sen bugün dengelersin onu eminim cnm

gülşahcım kahveyi günde 1 kereden fazla içmemeye çalış kahve vucuttaki yağları tutuyor depolanmasını sağlıyor yani dr kg almak isteyen bir arakadaşıma kahve içmesini önermişti canım

canım sevindim azranın iyi olmasına gecmiş olsun tekrarda
yediklerinde cok güzel şeyler karsı koymak imkansız bugün telafi edersin artık

evet ya şimdi de sohbet ederiz sen iste yeter ki

canım ben içli köfte yapıp göndereyim her ay düzenli sekilde eşine ben yaptım dersin
mis gibi arada mantıda eklerim yanına senin için ögrendim kocacım dersin

canım belin için üzüldüm gecmiş olsun zor
çocougunda hastaymıs cok cok gecmiş olsun

Son düzenleme:

ayy çok teşekkür ederiz sümyyciğim keşke daha yakın olsanda çağırırdım seni birlikte yapar yerdik. reyancığım geçmiş olsun. fazla ihmal etm fıtık falan olur da allah korusun geç kalırsın

bu arada herkese güneşli bir ıspartadan sıcacık günaydın

ayşeciğim olunca dayanamayıp yiyorum bende ama napayım yoksa ipin ucu kaçıyor. yoksa bu kilolar nerden geldi.

menüm

aç karnına ballı limonlu ılık su

1kk peynir
1dom.
1 dlm ekmek

öğle

birazcık katmer (komşu yufka yapıyoda az bişey yiycem)

akşam
kısır

katmerin açılımını yapayım
tahinle saçta yapılıyor evet kalorili ama az bişey yiycem herzaman olmuyo.

gülşahcım kahveyi günde 1 kereden fazla içmemeye çalış kahve vucuttaki yağları tutuyor depolanmasını sağlıyor yani dr kg almak isteyen bir arakadaşıma kahve içmesini önermişti canım

ayyy gercekten miiii günde 5 bardak falan içiyorum calısırken ! eyvah eyvah :)

bugün pek keyfim yok bişe yiyesimde yok ne yemek yapsam onu düşünüyom

şekercim tavuk sote yapabilirsin mesela, küçük bir porsiyonu yanında yoğurtla yersin hem lezzetli hem de hafif olur.

arkadaşlar aralarda yeşil çay içiyorum ben yazmayı unutuyom
iştaımı kesiyo benim tavsiye ederim. bide limon sıkıyorum ben

maşallah azimle devam edersen geliniğide 38 beden giyersin canım

canımm insallah ya :) şimdi de 38 giyiyorum aslında ama ah su basenlerimiz göbişimiz yok mu :) bu arada yeşil çay gercekten cok iyi, metabolizmayı da hızlandırıyor ve limonla olunca da kötü tadı biraz yumusuyor süper oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…