Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlarrr :)
güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederimm . bu arada dün prova cok güzel gecti belimden 1 cm incelmişim :)

ohhh sefan olsun canim :))

gittim canim ama kaslardanmi yoksa fitikla ilgilimi onu anlayamadi film cekilecegim canim

bugün pek keyfim yok bişe yiyesimde yok ne yemek yapsam onu düşünüyom

bende öyleydim canim ama sonradan bir acildim pir acildim ne varsa yedim (((

sagol canim benim bugün biraz daha iyiim

canim ben 2008 de fitik ameliyati oldum zaten canim ama iki taneydi birini ameliyat oldum simdi diger tarafim agriyor bugün doktora gittim film cekilecegim yarin bakalim ne sonuc cikacak menünde gayet güzel canim

selam kizlar yine bu saat oldu ama ancak iste
bugün hamd olsun daha iyiyz spor yapamiyorum ama en azindan ayakta geziyorum

menüme gelince bugün önüme geleni yedim evet resmen önüme geleni yedim
allahtan sabahtan tartinmistim bugünden bildirim yapim diye menüm felan yok bugün ne yedigimi bile hatirlamiyorum okadar cok yedim :))))
aysecim herzamanki gibi bugünden yapacam bildirimimi kilom 78 canim adim adim ilerliyorum :)))

kızlar iyi geceler eve yeni girdim
öğlene yakın elektrk gitti
sonra sılayı okula bırak ordan gezmeye git
ordan sılayı aldım bir yakınımıza ev hediyesi alıp onlara gittik yeni ev aldılar
walla çok beğendim alllahım banada olmayanada nasip etsin

nese menümü vereyim

sabah 3 kaşık menemen çeyrek dilim ekmek

ara activa yoğurt

öğle 1 kaşık etli patlıcan yemeği 1 kaşık p.pilavı 1 kaşık yoğurt

ara 8 tane çubuk kraker

akşam 2 çatal sucuk 1 dilim peynir ve salata 1 çay kaşığı bal

amin canim insallah sende ev sahibi olursun ayrica bunca gezmeye bukadar yemisin helal olsun valla

evet ya şimdi de sohbet ederiz sen iste yeter ki

istiyorum dilekciğim sohbetini sende çalışıyosun artık facedede pek görmüyom. baya yoğunsun heralde[/QUOTE]

hemde nasıl sabah 6 da kalkıyorum yolum 1.5 saat sürüyor trafik olmazsa günde 3 saat sadece yol çekiyorum..

bir de 10 tane 3-5 yaş çocuk düşün, tüm gün onlarlayım haliyle eve gelince pc yi gözüm görmüyo :))

bugün dışarda yedim köfte falan hafif geçti..

bu arada hala 59 um ve spor yapmadan kilo veremiyorum nasıl düzene soksam ya :/

hepinizi çoook seviyorum muckssss :):):):):):):)

istiyorum dilekciğim sohbetini sende çalışıyosun artık facedede pek görmüyom. baya yoğunsun heralde

hemde nasıl sabah 6 da kalkıyorum yolum 1.5 saat sürüyor trafik olmazsa günde 3 saat sadece yol çekiyorum..

bir de 10 tane 3-5 yaş çocuk düşün, tüm gün onlarlayım haliyle eve gelince pc yi gözüm görmüyo :))

[/QUOTE]

allah kolaylik versin canim
yakinda düzene girersin ve yine kilo vermeye devam edersin canim
bende seni seviyom:))

bugün kaçamak günü olmuş sümeyyecim bu hafta kaçamak yapmazsan telafi edersin gecen cuma kaç kg dun cnm
canım sorma dün öyle oldu bugün telafi edicem ama
gecen cuma 79.6 dım canım bugün iseeeeeeeeeeeeeeeeee 77.9
inanamadım kızlar ya ben haftada yarım kilo bile veremezken bu hafta 2 kiloya yakın verdim
ucuyorum sevinçten ama karar verdim hergün tartılmıcam 3 günde bir tartılınca daha bi seviniyorum
canım sakın üzülme baska tartıda tartılmak tabi etkiler b,de sabah ac karnına
yakın eczane falan yokmu tartılsan
Kizlarr aksam ogunumde bir puding 130 kalori 2 nektari ve 1 mandalina yedim. Su reglim tamamen gecse de tatli krizlerinden kurtulsam ayrica acikmis hssediyorum yne
canım regl döneminde vücuttaki bütün sistemimiz değişiyo
üzülme bak yinede cok kacamak yapmıyosun
canım dün bi ara arkadasından yazdın herhalde
günün güzel gecmiş menüde harika bence
istiyorum dilekciğim sohbetini sende çalışıyosun artık facedede pek görmüyom. baya yoğunsun heralde

[/QUOTE]

canım işe giderken kendi arabanızlamı gidiyosunu minibüsle falanmı
eger minibüsle gidiyosan eve 20 dakika kadar yürüsen belki faydasını görürsün
ama sanırım kendi arabanızla gidiyosunuz

kızlarrr mutsuz bir cuma günaydını

bu hafta regl kacamakları beni mahvetmiş vallahi, bir de spor yapmadım hiç onun da etkisi var

baslangıc : 68
gecen hafta : 66.2
bu hafta : 65.6
hedef : 52

bu hafta regl kacamakları beni mahvetmiş vallahi, bir de spor yapmadım hiç onun da etkisi var

sende üzme kendini regl bitsin rahat bi kilo daha atarsın
regl dönemi ödemli oluyo biliyosun belki onunda etkisi vardır

ayrıca sümeyye ufukk reyhann

ayrıca dilekçim 59 gayet normal bir kilo bol bol sporla forma girsen yeter
tesekkürlerrrr

sümeyyecim,ufukcum,gülşahcım,reyhancım tebrik ederim kızlar verdiğinz kglar için

gülşahcım hiç üzülme vereceğin kg azaldıkça vermen zorlaşıyor özellikle 65 ten sonra hafta yarım kg bile versen çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…