Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaçıncıyız acaba kızlar :44:

bu arada derya neden ayrıldı ben o kısmı kacırmısım sanırım hiç haberim yok

listemiz konusunda tesekkür ederiz aysemiz ve güldenimiz :)

gülşahcım msj konusunda uyarmıştım sonrasında cvp gelmedi o günden sonra da girmedi sanırım... mazeretsiz takımdan uzak kalmakta kural ihlalidir

bu arada bugün yediklerim kızlar;

- sabah 1 bardak limonlu sirkeli su
1 şekersiz cay
1 salatalık domates beyaz peynirli sandviç

- öğle 1 bardak ayran
iki dilim ekmek , bir kez ısırık tavuk ( menü söylemiştim ama hiç begenmedim tadını o yüzden ekmek yemek zorunda kaldım

şimdi de sütün içine biraz kahve koyucam içicem.

aysecim sen dün kahve su tutuyo deyince içmemeye basladım, sütün içine azıcık koyucam kahveyi simdi :) kendimi tuttum bu saate kadar içmedim dün de sadece 1 bardak içtim mucize vallahi :)

tatlım daha fazla koy istersen hemencik 70'e iniceksin zaten :) hedefine ulasınca mezun oluyorsun

canım hedefini 60 yapalım 70 kg ya düştüğünde karneni alıp ayrılmak zorunda kalırsın takımdan

tamam o zaman 60 olsun daha sonradan kilo vermeye devam edersem zor durumda kalmıs olmam
kızlar ben bu akşam misafirim gelicek onun için hazırlık falan yapıyorum bugün pek giremeyabilirim

tamam o zaman 60 olsun daha sonradan kilo vermeye devam edersem zor durumda kalmıs olmam
kızlar ben bu akşam misafirim gelicek onun için hazırlık falan yapıyorum bugün pek giremeyabilirim

hahah içime doğmuş bende 60 yazmıştım kolay gelsin sana cnm

öyle takım kurallar ve takım baki hepimiz geciciyiz DDDDD

:)) yasasın 8. takım ve gün muhabbetlerimiz o zamannn

yeni hedefin hayırlı olsun sümeyyeciimm :) kolay gelsin tatlım

evet yaşasın gün muhabbetleri gülşahcım.kahveyi azaltman iyi olmuş su tutsa iyi yağ tutyormuş gülşahcım

gülşahcım msj konusunda uyarmıştım sonrasında cvp gelmedi o günden sonra da girmedi sanırım... mazeretsiz takımdan uzak kalmakta kural ihlalidir

kaçıncıyız acaba kızlar :44:

bu arada derya neden ayrıldı ben o kısmı kacırmısım sanırım hiç haberim yok

listemiz konusunda tesekkür ederiz aysemiz ve güldenimiz :)

Slmmmm
öncelikle şunu belirteyim son mesajımda o beğenilmeyen 1-2 mesajım yeterli olmuyorsa takımdan çıkmak istediğimi belirtmiştim yani mazeretsiz uzak kalma gibi bir durum yok bilesiniz..

Bir de ben bu takımın yaklaşık 1,5 yıllık üyesiyim..son zamanlarda 3 hafta yatılı misafirim vardı,sonrasında iş görüşmeleri,hastane vs..ve diyet fikrinden uzak kalmam (ki son mesajımda yazıp sizden bu konuda öneri almıştım biliyorsunuz) son zamanlarda yeteri kadar yoğunlaşıp yazamadım belki ama her zaman sadece buraya girip menüsünü,bildirimini yapıp çıkan bir üye de olmadım eski üyeler bilir.. tüm gün yazılanları okumak (tüm gün hiç giremediğinizde ve arar ara girip okumadığınız taktirde) ,o beğenilmeyen sorumsuzluk olarak nitelenen 2 mesajı yazmak inanın yarım saattten fazla zamanımı alıyor...

1,5 sene başka bir takımda ben de kaptanlık yaptım takıma karşı sorumsuzluğu,uyarmayı çok iyi bilirim,zamanında ben de çok uğraştım bu konularla.. benim için her gün girip bilgi vermek bile takıma karşı sorumluluktur ,yeri geliyor ayşe ve gülden dışında herkes 5 msjdan az yazıyor(kimse 5 dolmalı diye uğraşmıyor)

kısacası hergün girdiğim halde msj sayım az bahanesiyle çıkmış olmam beni kırdı ve üzdü..hepinize iyi kilo vermeler!

Tatlım ben kimseden derya cıkartıldı diye birsey duymamıstım bugüne kadar gercekten , hatta yukarıdaki mesjmda okumussun o yüzden sasırdım olmamana.
girip acıklama yazsaydın kuşum neden küsüp gidiyosun gitmee deryaaa :)

Son düzenleme:
deryacım inan herkes 5 msjdan fazlasını yazıyor takım için ve kendileri için çaba sarfediyorlar şuan sadece profit in palaşımı az ona da gereken uyarı yapıldı.
evet 1.5 senedir takımdasın ama hep aynıydı hiç düzenli paylaşımların olmadı deryacım haksız mıyım gülden de biliyor bunu onun kaptanlık yaptığı dönemde de böyleydi çünkü msj konusunda hiç istikrarın olmadı oda seni çok uyarmıştı yanlış mı hatırlıyorum.
lütfen kırılacak bir durum yok takımın kapıları sana her zaman açık düzenli paylaşımda bulunduğun sürece.o msjın üstüne bir cvp yazmadın bugün bildirimde bulunmadın bende geri dönmek üzere ayrıldı yazdım listeden çıkardım ama sohbetlerimize dahil olacaksan her zaman kapımız açık ayrıca takıma her zaman yazabilirsin bunun için listede olmana da gerek yok canım lütfen kırılma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…