Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugunkü menüm
SABAH
yagsız krem peyniri
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
4 kasık yesil fasulye
4 kasık pilav
1 kase yogurt
1 kase corba

AKŞAM
misafirim oldugu için
yaptıklarımdan yerim
1 tane börek
1 dilim ıslak kek

kendimi bugün ödüllendirdim

yine de cok yeme tatlım ben de gecen hafta ödüllendirmiştim 1.800 kg verdiğim için sonra bütün hafta zor toparladım kendimi :) ayrıca gün içinde gayet güzel menün. sadece corba yogurt pilav ve ekmek hepsi aynı grupta oldugu için daha fazla kalori oluyor

aksam için keyifli sohbetler canımm :)

kızlar bir cumanın daha sonuna geldik, bu haftamız parlak degildi insallah önümüzdeki hafta birinci oluruz.
aslında aysecim bak bir teklifim var; nihai hedeflerimizden ayrıca her cuma takım içinde kendi kendimize haftalık hedeflerimizi koysak nasıl olur? mesela bu hafta su kadar vericem gibi?

bu arada ben birazdan evime gidiyorum tatlılarım, azıcık temizlik yapıcam. telefondan girmek pek kolay olmuyor ama yine de mj atmaya calısıcam.
öptüm. sizi seviyorum. kimse birbirine küsmesin kızmasın mutlu mutlu bir takım olalımmm

arkadaşlar son kez söylüyorum bu kuralları ben koymadım bu kurallar tüm takımlar için geçerli olan kurallar.
herkes bilerek geldi kabul etti.benim görevimde bu kuralları hatırlatmak ve uymayan olursa diskalifiye etmek.diskalifiye olan kişi bundan sonra hiç bir takıma da giremiyor.ben çoğu zaman ortada büyük bir neden yoksa diskalifiye bile etmiyorum geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum.ama uyarılarda bulunca ben kötü oluyorum bir sürü sitem duyuyorum nedense
ben mi koydum kuralları hayır hatırlatmak mı sucum kaptan olarak uygulamam mı.
herşey açık net bundan sonra uyarı da bulunmayacağım herkes kuralları biliyor zaten mazaretsiz takıma 2 gün üst üste uğramayan 5 msjdan az yazanı haftaya çıkaracağım listeden.1 haftadır olanlar canımı sıkıyor iyice başım ağrıdı inanın...

evet iyi olur gülşahcım geçmiş dönemler de yapıyorduk bunu herkes pzts ye kadar bu hafta kaç kg hedeflediğini yazsın o zaman...

evet iyi olur gülşahcım geçmiş dönemler de yapıyorduk bunu herkes pzts ye kadar bu hafta kaç kg hedeflediğini yazsın o zaman...

tamam hadi bakalım ilk haftalık hedefi ben yazıyım bari gitmeden :) bu haftaki kötü performansımdan sonra üstelik nişan da yaklasmısken, hafta içi bollll bolll dzenli sporla haftaya 64 kiloya inmeyi hedefliyorum. yani 1.600 kg . allah yardımcım olsun :)

bu hafya cidden dökülmüşüz hadi kızlar toparlanalım AYŞE benimde bir önerim varanlaşıp hep beraber lesiyle yürüyüş yapalım mümkünse aynı saatte yapanlar birbirini haberdar etsin nerde hareket orda bereket mantığıyla verilecek kg mızı bereketlendirelim

herkes istediği sporu yapsın cnm ben plates yaparım leslie yapmam arada da bisiklet sürerim

herkes istediği sporu yapsın cnm ben plates yaparım leslie yapmam arada da bisiklet sürerim

bendevamlılıkiçin söylemiştim gün içinde herkez sporunu yapsın yapabilende akşam lesile yürüsün demiştim ama isteyen istediğini yapar ben tekbaşına spor yapamayanlar için söylemiştim grup halinde olursak birbirimizden güç alalım diye

evet spor yapmayanlar en azından leslie yapabilirler ben incelme amaçlı spor yaptığım için yapmıyorum leslieyi cnm...

bu arada 8.olduğumuzu söylemiş miydim kızlar...

8.olmuşuz

üzgünüm kızlar sebep de oldum eksi gelerek
ayşecim ceza vereblrsn istersen

bugünde cozuttum çünkü

menümü yazayım

sabah 1 dilim peynir 1 çikolatalı süt

ara bi bar vişne suyu

öğle mantar(közlenmiş) salata 2 kaşık yoğurt

ara salata yoğurt

akşam 1 dilim pizza

ara yarım kase kabak çekirdeği

Arkadaşlar ayşe uzun zamandır "isim" vermeden belirtiyor

bu kurallara kendide dahil olmak suretiyle uygulamasa takımın ne anlamı kalır ki

nese kısadan itirazı olan varsa şimdi söylesin

yoksada sonsuza dek susup takımn kurallarına uysun

hı şunu söyleyimde tabiiki istisnai durumlar olcak sonuçta insanız işimiz gücümüz "günümüz" çocuğumuz var

hasta olabilir hastamız olabiliriz bunu önceden yazarsak ne kendimiz nede ayşemizi sıkıntıda bırakırız sonuçta o hem bize hmde paylaşım alanında ki diğe takımlara karşıda sorumluluk altında

Unutmayalım!

1 hafta paylaşımda bulunmasak arkadaşlar gözümüzün yaşına bakmadan takım kapanır
varın gerisini siz düşünün sonuçta bize düşen görev paylaşım diete uymak cuma günü kilo bildirimi yapmak bu kadar

hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:

abartılacak menün yok ama + da olduğun için protein ağırlıklı olsaydı o pizza hiç olmasaydı çok iyi olurdu güldencim.

allah kolaylik versin canim
yakinda düzene girersin ve yine kilo vermeye devam edersin canim
bende seni seviyom:))[/QUOTE]

aminnnn canım sanada kolaylık versin 7/24 çocuklar sana emanet :))))
canımsınnnn

hemde nasıl sabah 6 da kalkıyorum yolum 1.5 saat sürüyor trafik olmazsa günde 3 saat sadece yol çekiyorum..

bir de 10 tane 3-5 yaş çocuk düşün, tüm gün onlarlayım haliyle eve gelince pc yi gözüm görmüyo :))

bugün dışarda yedim köfte falan hafif geçti..

bu arada hala 59 um ve spor yapmadan kilo veremiyorum nasıl düzene soksam ya :/

hepinizi çoook seviyorum muckssss :):):):):):):)

[/QUOTE]

canım işe giderken kendi arabanızlamı gidiyosunu minibüsle falanmı
eger minibüsle gidiyosan eve 20 dakika kadar yürüsen belki faydasını görürsün
ama sanırım kendi arabanızla gidiyosunuz[/QUOTE]

yok canım ya zaten o kadar yolu arabayla çekemem bir de çok tenha yollar..

ama bak dediğin mantıklı teşekkür ederimmmmm

bundan sonra yarım saat erken inip yürüyeceğim :)))))

gün muhabbeti yapacak arkadaş arıyorum

burdayımmmmm :)))))

ayşecim hergün bir olay ya boşver takma kafana :):):)

sen görevini yaptıktan sonra kimse sana bişey diyemez..

bugünkü menüm:
sabah:
yok

öğle:
balık
salata
2 dilim ekmek

akşam:
mercimek çorbası
yoğurt

Son düzenleme:
dışardan ünv okuyan arkadaşlarım var mı acaba :))))

sosyal hizmetleri okumak istiyorum ama harcı senelik 2.500 tl imiş ve 4 sene desek 10.000 tl yapıyo..

doğru mu acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…