kızlar bugunkü menüm
SABAH
yagsız krem peyniri
4 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
4 kasık yesil fasulye
4 kasık pilav
1 kase yogurt
1 kase corba
AKŞAM
misafirim oldugu için
yaptıklarımdan yerim
1 tane börek
1 dilim ıslak kek
kendimi bugün ödüllendirdim
kızlar bir cumanın daha sonuna geldik, bu haftamız parlak degildi insallah önümüzdeki hafta birinci oluruz.
aslında aysecim bak bir teklifim var; nihai hedeflerimizden ayrıca her cuma takım içinde kendi kendimize haftalık hedeflerimizi koysak nasıl olur? mesela bu hafta su kadar vericem gibi?
bu arada ben birazdan evime gidiyorum tatlılarım, azıcık temizlik yapıcam. telefondan girmek pek kolay olmuyor ama yine de mj atmaya calısıcam.
öptüm. sizi seviyorum. kimse birbirine küsmesin kızmasın mutlu mutlu bir takım olalımmm
evet iyi olur gülşahcım geçmiş dönemler de yapıyorduk bunu herkes pzts ye kadar bu hafta kaç kg hedeflediğini yazsın o zaman...
bu hafya cidden dökülmüşüz hadi kızlar toparlanalım AYŞE benimde bir önerim varanlaşıp hep beraber lesiyle yürüyüş yapalım mümkünse aynı saatte yapanlar birbirini haberdar etsin nerde hareket orda bereket mantığıyla verilecek kg mızı bereketlendirelim
herkes istediği sporu yapsın cnm ben plates yaparım leslie yapmam arada da bisiklet sürerim
bendevamlılıkiçin söylemiştim gün içinde herkez sporunu yapsın yapabilende akşam lesile yürüsün demiştim ama isteyen istediğini yapar ben tekbaşına spor yapamayanlar için söylemiştim grup halinde olursak birbirimizden güç alalım diye
arkadaşlar son kez söylüyorum bu kuralları ben koymadım bu kurallar tüm takımlar için geçerli olan kurallar.
herkes bilerek geldi kabul etti.benim görevimde bu kuralları hatırlatmak ve uymayan olursa diskalifiye etmek.diskalifiye olan kişi bundan sonra hiç bir takıma da giremiyor.ben çoğu zaman ortada büyük bir neden yoksa diskalifiye bile etmiyorum geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum.ama uyarılarda bulunca ben kötü oluyorum bir sürü sitem duyuyorum nedense
ben mi koydum kuralları hayır hatırlatmak mı sucum kaptan olarak uygulamam mı.
herşey açık net bundan sonra uyarı da bulunmayacağım herkes kuralları biliyor zaten mazaretsiz takıma 2 gün üst üste uğramayan 5 msjdan az yazanı haftaya çıkaracağım listeden.1 haftadır olanlar canımı sıkıyor iyice başım ağrıdı inanın...
menümü yazayım
sabah 1 dilim peynir 1 çikolatalı süt
ara bi bar vişne suyu
öğle mantar(közlenmiş) salata 2 kaşık yoğurt
ara salata yoğurt
akşam 1 dilim pizza
ara yarım kase kabak çekirdeği
abartılacak menün yok ama + da olduğun için protein ağırlıklı olsaydı o pizza hiç olmasaydı çok iyi olurdu güldencim.
hemde nasıl sabah 6 da kalkıyorum yolum 1.5 saat sürüyor trafik olmazsa günde 3 saat sadece yol çekiyorum..
bir de 10 tane 3-5 yaş çocuk düşün, tüm gün onlarlayım haliyle eve gelince pc yi gözüm görmüyo :))
bugün dışarda yedim köfte falan hafif geçti..
bu arada hala 59 um ve spor yapmadan kilo veremiyorum nasıl düzene soksam ya :/
hepinizi çoook seviyorum muckssss :):):):):):):)
gün muhabbeti yapacak arkadaş arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?