ayşecim hergün bir olay ya boşver takma kafana :):):)
sen görevini yaptıktan sonra kimse sana bişey diyemez..
bugünkü menüm:
sabah:
yok
öğle:
balık
salata
2 dilim ekmek
akşam:
mercimek çorbası
yoğurt
ayşecim hergün bir olay ya boşver takma kafana :):):)
sen görevini yaptıktan sonra kimse sana bişey diyemez..
bugünkü menüm:
sabah:
yok
öğle:
balık
salata
2 dilim ekmek
akşam:
mercimek çorbası
yoğurt
dışardan ünv okuyan arkadaşlarım var mı acaba :))))
sosyal hizmetleri okumak istiyorum ama harcı senelik 2.500 tl imiş ve 4 sene desek 10.000 tl yapıyo..
doğru mu acaba?
merhaba arkadaşlar 8. olmuşuz neyse haftaya daha iyi oluruz. ayşeciğim biz yarın izne gidiyoruz. canım en geç cumaya gelirim sen beni sabit geç haftaya canım. kızlar beniim kasımın 12 ne kadar en az 68 olmam lazım eşimin müdürü izmirde çok lüks bi otelde kokteyl düğünle evlenecek ve zayıf olmalıyım.böylece kıyafet yakışsın bana destek olunkızlar. öpüyorum hepinizi.
bide bugünkü menümü vereyim
sabah
1 dlm ekemk
1kk peynir
ögle
artı akşam
ara 1 dilim meyveli kek
küçücük bir kase bulgur pilavı
armut
tmm ufukcum iyi tatiller...menün güzel sen bu azimle 68 olursun cnm resim yüklersin bizde görürüz düğündeki çıtır halini inş.
günaydınlar bugün itibariyle 70.800
kızlarrr mutsuz bir cuma günaydını
bu hafta regl kacamakları beni mahvetmiş vallahi, bir de spor yapmadım hiç onun da etkisi var
baslangıc : 68
gecen hafta : 66.2
bu hafta : 65.6
hedef : 52
ayrıca sümeyye ufukk reyhann
ayrıca dilekçim 59 gayet normal bir kilo bol bol sporla forma girsen yeter
sümeyyecim,ufukcum,gülşahcım,reyhancım tebrik ederim kızlar verdiğinz kglar için
gülşahcım hiç üzülme vereceğin kg azaldıkça vermen zorlaşıyor özellikle 65 ten sonra hafta yarım kg bile versen çok iyi
geç kaldım ö.dilerim
117,9(( artı 900gr
neden böle oldu anlamadım
8. TAKIM * *227.ETAP SONUÇLARI**
ufocan ( 71,5 / 70,8 / 0,7 / 0,98% )
papatya89 ( 59,0 / 59,0 / 0,0 / 0,00% )
batuhanim ( 78,5 / 78,0 / 0,5 / 0,64% )
AzRASILAM ( 107,0 / 107,9 / -0,9 / -0,84% )
AySeCeYLİN ( 64,5 / 64,5 / 0,0/ 0,00% )
artikdurdemeli ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 70,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
profit ( 87,4 / 87,4 / 0,0/ 0,00% )
heartattack34 ( 60,7)diskalifiye
multumel ( 66,2 / 65,6 / 0,6 / 0,91% )
vale_14(79,6 /77,9 / 1,7 / 2,14%) yeni üye hedef kg
8. TAKIM TOPLAM KİLO YÜZDESİ (0,47)
güldenim kontrol eder misin
merhaba arkadaşlar 8. olmuşuz neyse haftaya daha iyi oluruz. ayşeciğim biz yarın izne gidiyoruz. canım en geç cumaya gelirim sen beni sabit geç haftaya canım. kızlar beniim kasımın 12 ne kadar en az 68 olmam lazım eşimin müdürü izmirde çok lüks bi otelde kokteyl düğünle evlenecek ve zayıf olmalıyım.böylece kıyafet yakışsın bana destek olunkızlar. öpüyorum hepinizi.
sabah
1 dlm ekemk
1kk peynir
ögle
artı akşam
ara 1 dilim meyveli kek
armut
kızlar bir cumanın daha sonuna geldik, bu haftamız parlak degildi insallah önümüzdeki hafta birinci oluruz.
aslında aysecim bak bir teklifim var; nihai hedeflerimizden ayrıca her cuma takım içinde kendi kendimize haftalık hedeflerimizi koysak nasıl olur? mesela bu hafta su kadar vericem gibi?
bu arada ben birazdan evime gidiyorum tatlılarım, azıcık temizlik yapıcam. telefondan girmek pek kolay olmuyor ama yine de mj atmaya calısıcam.
öptüm. sizi seviyorum. kimse birbirine küsmesin kızmasın mutlu mutlu bir takım olalımmm
bu hafya cidden dökülmüşüz hadi kızlar toparlanalım AYŞE benimde bir önerim varanlaşıp hep beraber lesiyle yürüyüş yapalım mümkünse aynı saatte yapanlar birbirini haberdar etsin nerde hareket orda bereket mantığıyla verilecek kg mızı bereketlendirelim
sabah
1 dlm ekemk
1kk peynir
ögle
artı akşam
ara 1 dilim meyveli kek
armut
menümüde yazam hemen
sabah
1 kase yayla corbasi
1 kepek ekmegi valla kahvalti hazrlama canim istemedi :)))
ara
yesil elma
öglen
izgara balik (cupra)
bol yesil salata
ara yok
aksam
1 kase mercimek corbasi
bol salata
3 litre su
spor malesef yine yok belden :)))
ayrica karma karisik bir menü oldu ama idare ediverin artik :)))
güzel bir menü olmuş cnm hermznki gibi
günaydın arkadaşlar haftasonlarını yoğun geçiriyorum diye bir gözükeyim dedim belki gün içerisinde vakit balamam
günaydın iyi haftasonları herkese....
reyhancım nasıl oldun düzeldin mi..
canım dün sırf o pastaları yerimde kalori fazlası olur diye neler yaptım spor niyetineyine de cok yeme tatlım ben de gecen hafta ödüllendirmiştim 1.800 kg verdiğim için sonra bütün hafta zor toparladım kendimi :) ayrıca gün içinde gayet güzel menün. sadece corba yogurt pilav ve ekmek hepsi aynı grupta oldugu için daha fazla kalori oluyor
aksam için keyifli sohbetler canımm :)
canım katılıyorum sana ben mesela kendime gecen hafta 2 kilo vericem demiştimkızlar bir cumanın daha sonuna geldik, bu haftamız parlak degildi insallah önümüzdeki hafta birinci oluruz.
aslında aysecim bak bir teklifim var; nihai hedeflerimizden ayrıca her cuma takım içinde kendi kendimize haftalık hedeflerimizi koysak nasıl olur? mesela bu hafta su kadar vericem gibi?
bu arada ben birazdan evime gidiyorum tatlılarım, azıcık temizlik yapıcam. telefondan girmek pek kolay olmuyor ama yine de mj atmaya calısıcam.
öptüm. sizi seviyorum. kimse birbirine küsmesin kızmasın mutlu mutlu bir takım olalımmm
tamam ben varım bende plates yapıyorum ama lesliye arastırayım ben sabah 9 ile 10 arası yapıyorum kızlarbu hafya cidden dökülmüşüz hadi kızlar toparlanalım AYŞE benimde bir önerim varanlaşıp hep beraber lesiyle yürüyüş yapalım mümkünse aynı saatte yapanlar birbirini haberdar etsin nerde hareket orda bereket mantığıyla verilecek kg mızı bereketlendirelim
ya canımıza sıkmak yok bu hafta el elden cablıcaz insalaahhhhhevet spor yapmayanlar en azından leslie yapabilirler ben incelme amaçlı spor yaptığım için yapmıyorum leslieyi cnm...
bu arada 8.olduğumuzu söylemiş miydim kızlar...
sen neden kendini sucluyosun canım benim elinden geleni yaptın üzülme ne olur8.olmuşuz
üzgünüm kızlar sebep de oldum eksi gelerek
ayşecim ceza vereblrsn istersen
bugünde cozuttum çünkü
allah kolaylik versin canim
yakinda düzene girersin ve yine kilo vermeye devam edersin canim
bende seni seviyom:))
iyi tatiller canım ılık su elma sirkesi bal karısımı denesen canım metebolizmayı hızlandırıp istah kesiyomerhaba arkadaşlar 8. olmuşuz neyse haftaya daha iyi oluruz. ayşeciğim biz yarın izne gidiyoruz. canım en geç cumaya gelirim sen beni sabit geç haftaya canım. kızlar beniim kasımın 12 ne kadar en az 68 olmam lazım eşimin müdürü izmirde çok lüks bi otelde kokteyl düğünle evlenecek ve zayıf olmalıyım.böylece kıyafet yakışsın bana destek olunkızlar. öpüyorum hepinizi.
sabah
1 dlm ekemk
1kk peynir
ögle
artı akşam
ara 1 dilim meyveli kek
armut
bende hiç bi işimi yetişteremem canım merak etme bende aynıyımselam kizlar biliyorum bende gün boyu aktif olamiyorum ama esim calismiyor iki gündür ve ancak vakit bulabiliyorum o calisirken daha syk gelebiliyorum valla birde cocugu krese götür gel yemek yap git al derken valla aksami buluyor
benmi beceremiyom yoksa tüm ev hanimlari böylemi anlayamadim :)))))
gecmiş olsun canım o agrıyı ben cok iyi bilirim ben ne cekiyomhiç keyfim yok.regl oldum karnım ağrıyo gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?