Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tatlim gun muhabbeti imdadina yetistimmm :)) napiyosun guldenimm
Bu arada aksam yemegim uc kasik barbunya uc kasik yogurt yedimm simdi de bittki cayi icicemm

Telefondan griorum pek duzgun bir mj olmayabilir kusura bakmayin gun arkadadlarim :)

dışardan ünv okuyan arkadaşlarım var mı acaba :))))

sosyal hizmetleri okumak istiyorum ama harcı senelik 2.500 tl imiş ve 4 sene desek 10.000 tl yapıyo..

doğru mu acaba?

sağolasın dilekcim.menünü de çok beğendim canım.
bende sınavsız 2.üniversiten yararlanıp okumak istiyordum sosyal hizmetleri harclar 2 katı oluyormuş formasyon alacağım için vazgeçtim bende.senelik 2,500 tl çokmuş gerçekten

merhaba arkadaşlar 8. olmuşuz neyse haftaya daha iyi oluruz. ayşeciğim biz yarın izne gidiyoruz. canım en geç cumaya gelirim sen beni sabit geç haftaya canım. kızlar beniim kasımın 12 ne kadar en az 68 olmam lazım eşimin müdürü izmirde çok lüks bi otelde kokteyl düğünle evlenecek ve zayıf olmalıyım.böylece kıyafet yakışsın bana destek olunkızlar. öpüyorum hepinizi.
bide bugünkü menümü vereyim

sabah
1 dlm ekemk
1kk peynir

ögle
artı akşam

ara 1 dilim meyveli kek

küçücük bir kase bulgur pilavı
armut

tmm ufukcum iyi tatiller...menün güzel sen bu azimle 68 olursun cnm resim yüklersin bizde görürüz düğündeki çıtır halini inş.

tmm ufukcum iyi tatiller...menün güzel sen bu azimle 68 olursun cnm resim yüklersin bizde görürüz düğündeki çıtır halini inş.

teşekkür ederim canım. düğünde inşallah zayıflarımda buraya resim koyarım canım. bende hepinizi öpüyorum ve sağlıklı menülerle kilolarınızın gitmesini diliyorum şimdilik hoşçakal

günaydınlar bugün itibariyle 70.800

kızlarrr mutsuz bir cuma günaydını

bu hafta regl kacamakları beni mahvetmiş vallahi, bir de spor yapmadım hiç onun da etkisi var

baslangıc : 68
gecen hafta : 66.2
bu hafta : 65.6
hedef : 52

tebrik ederim canlar sizi

ayrıca sümeyye ufukk reyhann

ayrıca dilekçim 59 gayet normal bir kilo bol bol sporla forma girsen yeter

sagolun kizlar insallah haftaya daha iyi sonuclar aliriz

geç kaldım ö.dilerim

117,9 (( artı 900gr
neden böle oldu anlamadım

bende diyecektim 1 haftada 10 kiloyu nasil aldin diye :)))))

ellerine saglik canim

hayirli yolculuklar canim sag saglim git gel iyi tatiller sana den bu azimle 1 ayda rahat 65. düsersin canim

canim bende 1 kilo hedef koydum kendimi gerci adet dönemim yaklasiyor pek sanmiyorum ama insallah hedefime bir adim daha yaklasirim :)))

bende leslieciyim canim sana destek olabilirim seve seve her aksam yazarim ozaman

selam kizlar biliyorum bende gün boyu aktif olamiyorum ama esim calismiyor iki gündür ve ancak vakit bulabiliyorum o calisirken daha syk gelebiliyorum valla birde cocugu krese götür gel yemek yap git al derken valla aksami buluyor
benmi beceremiyom yoksa tüm ev hanimlari böylemi anlayamadim :)))))

menümüde yazam hemen

sabah

1 kase yayla corbasi
1 kepek ekmegi valla kahvalti hazrlama canim istemedi :)))

ara

yesil elma

öglen

izgara balik (cupra)
bol yesil salata

ara yok

aksam

1 kase mercimek corbasi
bol salata

3 litre su
spor malesef yine yok belden :)))

ayrica karma karisik bir menü oldu ama idare ediverin artik :)))

ayrica deryacim sakin takimi felan birakma canim hepimizin zaman zaman isleri cok yogurn olabiliyor
ama kurallarda belli bende bu saat oldu ancak gelebildim yapacak biseyim yok ama yinede burda olmaya calisiyorum sende vakit buldukca gel nolur
bak 1.5 yildir burdaymissin bence az bi uyarmada aysenin hakki olsun canim öpüyorum seni

ufukcum güzl bir tatil geçirmen dileğiyle

cnm menülerine zaten denecek laf yok
68 de olursun innaıyorum az biraz daaha mümkünse hareket kat hayatına
işini kolaylaştırır

güzel bir menü olmuş cnm hermznki gibi

canım dün sırf o pastaları yerimde kalori fazlası olur diye neler yaptım spor niyetine
markete hızlı hızlı yürüyerek gittim, eve geldim 4 katlı evde oturuyom 4.katındada ben oturuyom
attım hortumu actım suyu merdivenleri yıkadım evi temizledim akşamda 2 dilim hakkını verdim
bugünde cok dikkat ettim kahvaltıda akşam üzeride eşim yürüyüşe cıkalım dedi ohh akşama sebze yemeği ve yoğurt yedimmi tam olucak
canım katılıyorum sana ben mesela kendime gecen hafta 2 kilo vericem demiştim
hakikaten sartlayınca yemedim bu haftada 1.600 diyyorum hedefime hep beraber olucak bu iş
tamam ben varım bende plates yapıyorum ama lesliye arastırayım ben sabah 9 ile 10 arası yapıyorum kızlar
evet spor yapmayanlar en azından leslie yapabilirler ben incelme amaçlı spor yaptığım için yapmıyorum leslieyi cnm...

bu arada 8.olduğumuzu söylemiş miydim kızlar...
ya canımıza sıkmak yok bu hafta el elden cablıcaz insalaahhhhh

8.olmuşuz

üzgünüm kızlar sebep de oldum eksi gelerek
ayşecim ceza vereblrsn istersen

bugünde cozuttum çünkü
sen neden kendini sucluyosun canım benim elinden geleni yaptın üzülme ne olur
allah kolaylik versin canim
yakinda düzene girersin ve yine kilo vermeye devam edersin canim
bende seni seviyom:))

aminnnn canım sanada kolaylık versin 7/24 çocuklar sana emanet :))))
canımsınnnn

ama bak dediğin mantıklı teşekkür ederimmmmm

bundan sonra yarım saat erken inip yürüyeceğim :)))))

burdayımmmmm :)))))[/QUOTE]
canım faydalı olabildiysen ne mutlu bana insan vücüdu belli bi süreden sonra aynı hareketlere alışıyo
ondan dolayıda bi müddet sonra vücut aynı kalıyo ama hayatında ufak bi değişikle metebolizma hızlandıra bilirsin
iyi tatiller canım ılık su elma sirkesi bal karısımı denesen canım metebolizmayı hızlandırıp istah kesiyo
hızlı zayıflamana yardımcı olur belki
bende hiç bi işimi yetişteremem canım merak etme bende aynıyım
calışsam dahamı düzenli olur hayatım diyorum bazen
hiç keyfim yok.regl oldum karnım ağrıyo gerginim
gecmiş olsun canım o agrıyı ben cok iyi bilirim ben ne cekiyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…