güzel bir menü olmuş cnm hermznki gibi
günaydın iyi haftasonları herkese....
reyhancım nasıl oldun düzeldin mi..
hiç keyfim yok.regl oldum karnım ağrıyo gerginim
canım faydalı olabildiysen ne mutlu bana insan vücüdu belli bi süreden sonra aynı hareketlere alışıyosen neden kendini sucluyosun canım benim elinden geleni yaptın üzülme ne olur
aminnnn canım sanada kolaylık versin 7/24 çocuklar sana emanet :))))
canımsınnnn
ama bak dediğin mantıklı teşekkür ederimmmmm
bundan sonra yarım saat erken inip yürüyeceğim :)))))
burdayımmmmm :)))))
canım dün sırf o pastaları yerimde kalori fazlası olur diye neler yaptım spor niyetine
markete hızlı hızlı yürüyerek gittim, eve geldim 4 katlı evde oturuyom 4.katındada ben oturuyom
attım hortumu actım suyu merdivenleri yıkadım evi temizledim akşamda 2 dilim hakkını verdim
bugünde cok dikkat ettim kahvaltıda akşam üzeride eşim yürüyüşe cıkalım dedi ohh akşama sebze yemeği ve yoğurt yedimmi tam olucak
canım katılıyorum sana ben mesela kendime gecen hafta 2 kilo vericem demiştim
hakikaten sartlayınca yemedim bu haftada 1.600 diyyorum hedefime hep beraber olucak bu iş
tamam ben varım bende plates yapıyorum ama lesliye arastırayım ben sabah 9 ile 10 arası yapıyorum kızlar
ya canımıza sıkmak yok bu hafta el elden cablıcaz insalaahhhhh
Supersinn kusummm
sağolasın dilekcim.menünü de çok beğendim canım.
bende sınavsız 2.üniversiten yararlanıp okumak istiyordum sosyal hizmetleri harclar 2 katı oluyormuş formasyon alacağım için vazgeçtim bende.senelik 2,500 tl çokmuş gerçekten
hiç keyfim yok.regl oldum karnım ağrıyo gerginim
saol canım :))
sağol tatlım :) evet ya yanlış duymadıysam o civardaymış :/
ama önü açık bir meslekmiş bnden söylemesi :):):)
geçmiş olsun canım :/
bugün full misafr vardı biri gitti biri geldi
saat 7 de açılış yaptık
şimdi de kardeşimdeym kızlar
bu arda bn delircem tartda 108 bie görüyorum
yahuuu bn ne etceeem
mutlumel hedef koyalım yazdı yaa
nm hedefim 106 dicem ama 108 küsürüm bugün
regl şişliği desem daha 10 günüm var olmaza7
wc desem o nada çıkıyoru
ee bn nerde hata yapıyorum
Canimm bazen oyle donemler oluyo hepimizde tabii ki. Biz burda o donemleri birlikte atlatalim diye variz sen her zaman yaz bebisim hem korkunc bir menu olmamais toparlayamayacagin kadar abartmamissin hic moralini bozma.bugün yediklerim
KAHVALTI:
sanırım yumurta allerji yapıyor peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin ç.
ÖĞLE YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Son günlerde diyete uyamıyorum o yüzden pek menü bildiremedim baktım sonu yok hem banada destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü
Canimm bazen oyle donemler oluyo hepimizde tabii ki. Biz burda o donemleri birlikte atlatalim diye variz sen her zaman yaz bebisim hem korkunc bir menu olmamais toparlayamayacagin kadar abartmamissin hic moralini bozma.
cok sagol canim benim
sagol canim daha iyiyim hamd olsun insallah cocuklarimin sü öksürügüde gecerde rahat bir nefes aliriz artik
sanada gecmis olsun canim su rgl agrisi cok zor yaaaaa
canım faydalı olabildiysen ne mutlu bana insan vücüdu belli bi süreden sonra aynı hareketlere alışıyo
ondan dolayıda bi müddet sonra vücut aynı kalıyo ama hayatında ufak bi değişikle metebolizma hızlandıra bilirsin
iyi tatiller canım ılık su elma sirkesi bal karısımı denesen canım metebolizmayı hızlandırıp istah kesiyo
hızlı zayıflamana yardımcı olur belki
bende hiç bi işimi yetişteremem canım merak etme bende aynıyım
calışsam dahamı düzenli olur hayatım diyorum bazen
gecmiş olsun canım o agrıyı ben cok iyi bilirim ben ne cekiyom
haftada 2gün sabahları bende spor yapıyorum hafta içide lesile yürümek istiyorum ama tek başıma ciddiyet olmuyor
gündüz herkez kendi sporunu yapsın akşamada lesi yapalım 21.30 22.00 gibi yapan ben yaptım diye yazsın diğer arkadaşlardanda okey alırsak haberdar olalım lütfen
onlar tatlı telaş bitanem sen şimdi nişanda böylesin bide düğünde görücem senitatlılarım sizi özledim ben bugünnn :
ah bu nişan beni öldrücek vallahi sabah 7den beri ayaktayım. alyans takı secmeler, kıyafet almalar, provalar, aile ziyaretleri simdi de istanbuldan kırklareliye geldim annemin yanınaaa :) sevgili sözlüm bizdeydi telefonumun sarjı bitmiş ancak simdi girdim bilgisayara
napıosunuz kuslarımm.
aysecim hadi bakalım biraz rahatlarsın reglin gecince canım ya bitki cayı falan iç simdi de iyi gelir gerginliğine.
tatlılarım önerim sonucu bu haftaki haftalık hedeflerimiz;
mutlumel- 1.600. gr
ayseceylin- özel günlerinde :)
vale_14 - 1.600.gr
azrasılam- bildiriyor
papatya89- kusuum hedefin ne :)
profit - tatlım hedef koyucak mısınn?
ufocan- tatilde :)
batuhanım- bebişim hedef koyucak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?