Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzel bir menü olmuş cnm hermznki gibi

cok sagol canim benim

günaydın iyi haftasonları herkese....

reyhancım nasıl oldun düzeldin mi..

hiç keyfim yok.regl oldum karnım ağrıyo gerginim

sagol canim daha iyiyim hamd olsun insallah cocuklarimin sü öksürügüde gecerde rahat bir nefes aliriz artik
sanada gecmis olsun canim su rgl agrisi cok zor yaaaaa

canım faydalı olabildiysen ne mutlu bana insan vücüdu belli bi süreden sonra aynı hareketlere alışıyo
ondan dolayıda bi müddet sonra vücut aynı kalıyo ama hayatında ufak bi değişikle metebolizma hızlandıra bilirsin

iyi tatiller canım ılık su elma sirkesi bal karısımı denesen canım metebolizmayı hızlandırıp istah kesiyo
hızlı zayıflamana yardımcı olur belki

bende hiç bi işimi yetişteremem canım merak etme bende aynıyım
calışsam dahamı düzenli olur hayatım diyorum bazen

gecmiş olsun canım o agrıyı ben cok iyi bilirim ben ne cekiyom[/QUOTE]

icim rahatladi ozaman canim tek bendemi sorun diye düsünmeye baslamistim artik
etrafimda bir kac arkadasim var hem süsüne püsüne hem gezmeye yetisebiliyorlar ben birini yapsam birini yapamiyorum :)))) ama evlerine
gitmek nasip olmadi birde evleride düzenli temiz ise gercekten sorun bende demektir :))))) bi gidip görmek lazim :))

selam canlar bugün esim calisiyor ohhhh :)))
bende evleri toparladim cocuklar felan derken simdide disari cikacagim bi arkadasimla kahve iscmeye gidiyorum gitmeyeli baya olmus valla
ben bu diyet konusuna kendimi cok kaptirdim ve cogu kisiyi ihmal ediyorum sanirim :))))))
aksama insallah güzel bir menüyle gelirim karsiniza kendinize iyi bakin canlar

haftada 2gün sabahları bende spor yapıyorum hafta içide lesile yürümek istiyorum ama tek başıma ciddiyet olmuyor
gündüz herkez kendi sporunu yapsın akşamada lesi yapalım 21.30 22.00 gibi yapan ben yaptım diye yazsın diğer arkadaşlardanda okey alırsak haberdar olalım lütfen

ayşem geçmiş olsun

menümü vereyim

sabah 1 dilim peynir domates salatalık

ara 1 bar süt 1 muz daha sonra 3 kuru kayısı

öğle 2 kaşık mercimek pilavı 3 kaşık salata

ara 2 kuru kayısı 8 adet çubuk kraker 20gr beyaz peynir

akşam 2 köfte(ızgara) 2 patates dilim (fırında)

bugün full misafr vardı biri gitti biri geldi
saat 7 de açılış yaptık
şimdi de kardeşimdeym kızlar

bu arda bn delircem tartda 108 bie görüyorum

yahuuu bn ne etceeem

mutlumel hedef koyalım yazdı yaa
nm hedefim 106 dicem ama 108 küsürüm bugün

regl şişliği desem daha 10 günüm var olmaza7
wc desem o nada çıkıyoru
ee bn nerde hata yapıyorum

güldenim bu hafta kahvaltı dışında karbonhidratı çıkar hayatından,pilav,patates bie iki ısırık hamur işleri vs.

Supersinn kusummm

saol canım :))

sağol tatlım :) evet ya yanlış duymadıysam o civardaymış :/

ama önü açık bir meslekmiş bnden söylemesi :):):)

hiç keyfim yok.regl oldum karnım ağrıyo gerginim

geçmiş olsun canım :/

saol canım :))

sağol tatlım :) evet ya yanlış duymadıysam o civardaymış :/

ama önü açık bir meslekmiş bnden söylemesi :):):)

geçmiş olsun canım :/

sağol cnm benim mesleğim var zaten, şuan için evde uğraş olsun 2 yıllık bide sınavsız olunca cazip gelmişti evde vakit gecer diye düşünmüştüm ama harçları yüksek zaten formasyona harcayacağım 2000 ile 5000 arası bunu gerek yok zevk için.ama senin için iyi olur alanın zaten kadroya gecince çok işine yarar maaşına da yansır değerlendir bu sene sınavlara gir cnm

tatlılarım sizi özledim ben bugünnn :
ah bu nişan beni öldrücek vallahi sabah 7den beri ayaktayım. alyans takı secmeler, kıyafet almalar, provalar, aile ziyaretleri simdi de istanbuldan kırklareliye geldim annemin yanınaaa :) sevgili sözlüm bizdeydi telefonumun sarjı bitmiş ancak simdi girdim bilgisayara

napıosunuz kuslarımm.

aysecim hadi bakalım biraz rahatlarsın reglin gecince canım ya bitki cayı falan iç simdi de iyi gelir gerginliğine.

bu arada btün gün dısarıda yememize ragmen dikkat etmeye calıstım
hemencik menümü yazıyorummm

sabah : 1 dilim kepek ekmek
1 dilim salam
bir iki bıçak ucu zeytin ezmesi ve krem peynir :)
iki kaşık bal ( minnacık kasıkcık cay kasıgı hatta :)
sekersiz cay - bir de ac karnına sirkeli su

(bayadır kahvaltı etmemiştim kızlar bu sabah herseyden birazcık tattım)

öğle - çin usulü sebzeli sote tavuk
azcık bulgur pilavı
ayran

aksam- balık
salata
1 dilim ekmek

bugün iki kahve içtim kuslarım. bir de dün yazmayı unutmusum, dün gece ve bu sabah yarım saat yoğun egzersiz programı içeren sporumu yaptım :) hatta cd'deki kadın bu spora 30 günlük lime lime programı diyor :)

kuşum tartıyı elinin altından kaldır bir süre tartılma, ben gecen ahfat öçyleolmustum her gn tartıldıkca bir sekilde düzeninin dısına cıkıyorsun. mesela günde 3 kez yesil cay iç , suyu arttır ve bir süre pilav ekmek falan yeme o şişlik gitsin. hedefine kaç gr yazıyım ben liste yapıyorum da.

tatlılarım önerim sonucu bu haftaki haftalık hedeflerimiz;

mutlumel- 1.600. gr
ayseceylin- özel günlerinde :)
vale_14 - 1.600.gr
azrasılam- bildiriyor
papatya89- kusuum hedefin ne :)
profit - tatlım hedef koyucak mısınn?
ufocan- tatilde :)
batuhanım- bebişim hedef koyucak mısın?

canların yoksunuz cıkıyorum ben de sizi seviyorum öptüm coook.

bu arada aysecim yarın düğün mekanlarıyla konusmaya gitces ins aksama girebilirim giremezsem beni izinli say olur mu. ama elimden geldiğince giricem.

bugün yediklerim
KAHVALTI:
sanırım yumurta allerji yapıyor peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin ç.
ÖĞLE YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Son günlerde diyete uyamıyorum o yüzden pek menü bildiremedim baktım sonu yok hem banada destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü

Canimm bazen oyle donemler oluyo hepimizde tabii ki. Biz burda o donemleri birlikte atlatalim diye variz sen her zaman yaz bebisim hem korkunc bir menu olmamais toparlayamayacagin kadar abartmamissin hic moralini bozma.

icim rahatladi ozaman canim tek bendemi sorun diye düsünmeye baslamistim artik
etrafimda bir kac arkadasim var hem süsüne püsüne hem gezmeye yetisebiliyorlar ben birini yapsam birini yapamiyorum :)))) ama evlerine
gitmek nasip olmadi birde evleride düzenli temiz ise gercekten sorun bende demektir :))))) bi gidip görmek lazim :))[/QUOTE]

canım bende öyleyim süslenir püslenir cıkarım ama ev işini yetiştiremem ama
yeni yeni idare edebiliyorum ikisi birden

onlar tatlı telaş bitanem sen şimdi nişanda böylesin bide düğünde görücem seni
tabanların agrıcak artık kosusturmaktan eşya sec perde sec gelinlik derkeeeeeeeeeeeeeennnnnn
düğün zamanı nası gelmiş anlamıcaksın düğün olup bittikten sonra ayyy ne zamn evlendik diye sorucaksın

aynen öyle hedef koydum bu hafta yoksa olmayacak dün iyice saldım zaten cok pişman oldum yedikten sonra

kızlar dün çok ama çok abarttım sinir oldum kendime resmen
yazayımda sizde iyi bi kızın bana ama bugün dün yediklerimden dolayı cezalandırıcam
meyve bile yasakladım kendime

SABAH
cok az sucuklu yumurta
bi yemek kaşıgı lor çökelek
domates
5 tane zeytin
1 tatlı kaşıgı cokomel
3 bardak sekersiz cay

ÖĞLE
4tane börek
bi bardak meyve suyu

AKŞAM(eşim ve arkadaslarımızla dışarıda yemek yedik)

1 tane balık
salata
1 dilim ekmek
bide utanmadan sac kavurma yedim eşim en sonunda kavurma söyledi
dayanamdım aldım 1 kac çatal

1 avuç çerez
1 salkım üzüm
1 tane armut

bugün yiyeceklerimmmmm
SABAH

1 kase special K
1cay bardağı süt

ÖĞLE
1 kase yogut

AKŞAM
4 yemek kaşığı yeşil fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…