Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ufuk izinli profitcim sen yoksun aslı ortalarda günde 1 msj yazıyorsun sadece...

gülşahcım bugün çok yoğundu herhalde onun yokluğu belli asıl...

ben ufuk yok diye imada bulunmadım sürekli paylaştığı için yokluğunun belli olduğunu söyledim ayşecim sanırım size söylemem gerek
yoksa idare edicem diye sitres yapıp duruyorum benim eşim serbest çalışıyor hele kış mevsiminde iş sezonu neredeyse bitiyor belki bana
başından biliyordun kuralları kimse seni zorlamadı diyeceksin amadesteğe ve motivasyona çok ihtıyacım var umarım anlarsınız beni eşimden arta kalan zamanlarda atmaya çalışıyorum mesaj gün içerisinde muhakkak gimeye çalışıyorum nolur beni biraz tolere edin bende size bolbol dua edeyimde birlikte başaralım şu işi

ilk günlerde yazarım ksa kısa mesajlardiyordum 5mesaj tamamlarım diyordum ama sonraları anladımkiyazmak için yazmak insanı bir hedefe götürmez konularınıza müdahil olmam için mesaj ların hepsini okumaya çalışıyorum takdir edersinizki buda zaman alıyor

ilk günlerde yazarım ksa kısa mesajlardiyordum 5mesaj tamamlarım diyordum ama sonraları anladımkiyazmak için yazmak insanı bir hedefe götürmez konularınıza müdahil olmam için mesaj ların hepsini okumaya çalışıyorum takdir edersinizki buda zaman alıyor

reyhancım menün harika seni takımın en istikrarlı üyesi seciyorum canımöpüyorum iyi geceler..

süperr! tatlım lesli yürüyüş programı mı nasıl oluyor nereden bulunuyor bilgilendiriver beni de :)

bnde mi monticiğe başlasam diyorum
ama monticik

güldenim monti ne demek ? ben bunları hiç bilmiorum galiba :)

ufuk izinli profitcim sen yoksun aslı ortalarda günde 1 msj yazıyorsun sadece...

gülşahcım bugün çok yoğundu herhalde onun yokluğu belli asıl...

aysecim dün nasıl hastaydım basımı yastıktan kaldıramadım bugün ilaçlarla biraz daha iyi gibiyim ofise geldim ama beni soğuk algınlığı mahvetti resmen. dün için affedin beni

dün günn %90'ını uyuyarak gecirdiğim için beslenme düzenim altüst oldu yine ama bu sabah limonlu sirkeli su içtim ve yagsız kepekli tost yiyerek basladım. tek sorunum düzenli spor yapamıyorum ve kilo vermem yavaslıo hemen spor yapmaya adapte olmam gerek

bu arada tatlım arada kacamaklar yapsan da cok da olsa:) vazgecme bir ertesi gün telafi edersin ya da azıcık spor yapı p telafi edersin. yavas yavas baslasan mesela önce sadece cikolatayı ya da en cok yediğin ıvır zıvırlardan birini bırakarak falan ?
hem hep birlikte spor yapmaya karar verelim de azıcık motive olalım :)

şuan şoka girdim
24 şehit vermişiz
24 ana kuzusu 18 de yaralımız varmış

olmaz artık bu kadar da olmaz

bnmde kızlar bugün gezmem yani "günüm" var
ama sözüm söz kaçırmayacağım

bu arada ayşem sabahki tartıda gördüğüm rakama bn bile şaşırdım

ayy güldenim şimdi okudum kaç çıktııı :) bu arada ben kesin kaftalık hedefime ulasamicam cünkü sadece iki gün spor yapabildim

selam canlar nabersiniz bakim ??
ben bugün ev temizligi ile ugrasiyorum birde üstüne cocuklar rahatsiz anlayacaniz nefes bile almaya vaktim yok ama yinedde bakim dedim aksam esimi ise yolcu edince gelirim rahat rahat insallah

reyhancım gecmiş olsun cocuklaırn için, hava değişimi cok kötü oldu en kısa zamanda iyileşsinler inşallah canım

24 şehit sadece dile kolay

dökülelim sokaklara yeter artık

biz evimizde rahat rahat uyuyunca

onlar can vermiş dağ başında

kızlar bugün hiç keyfim yok sabahtan beri aglıyorum bugün paylasımda pek bulunamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…