Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar

öncelike hepimizin başı sağolsun. şehitimizin biride benim memleketimde. yazık çocukcağız zaten yetim büyümüş. bi anası kardeşi varmış. dedesi büyütmüş. bide böyle oldu. hepside fakir fukara çocuğu zaten.hiç mersedesli şehit babası yok nedense. valla kızlar ne yiyip içtiğimizi yazsak nolur. gencecik fidanlar biz burda sıcacık evimizde uyurken toprağa girmiş. oğluma bakıyorum içim acıyor. ne zorlukla büyümüştür onlar . Allah sabırlar versin. bu terörün biteceğide yok galiba. ben poğlumu şahsen askere gönderme yanlısı değilim. zenginler burdurda 1 ay paralı askerlik yapsın fukara çocuğu sınırda can versin

bir çok topiğe bakıyorum
normal yazıyorlar

arkadaşlar bnm gelmiyor içimden yazmak

okuyorum ama yazamıyorum

bir çok topiğe bakıyorum
normal yazıyorlar

arkadaşlar bnm gelmiyor içimden yazmak

okuyorum ama yazamıyorum

benimde gelmiyor valla

hosgeldin canim 1 de benim memleketlim((

offff içim daralıyooooo ((

benimdeeeee

valla bi duyum dha aldım bu sırf kürtlrin işi değilmiş aralarında israil askerleri varmış. silahlardan ve yapılan kapsamlı operasyondan bu anlaşılıyormuş. getirirsen filistinlileri olacağı bu.

günaydın şekerler..

ALLAH'IN SELAMI, RAHMETİ VE BEREKETİ BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZİN, BÜTÜN EVLİYALARIN, ALİMLERİN, BAŞTA SON GÜNLERDE ŞEHİT OLAN YİĞİTLERİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN VE BÜTÜN SAMİMİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.

CENAB-I ALLAH BUGÜN VE HERGÜN BİZLERE SADECE KENDİ RIZASI İÇİN ÇALIŞMAYI VE YAŞAMAYI NASİB ETSİN.

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

hoşgeldin ufukcum evet şehit haberleri bizi derinden sarstı

arkadaşlar üzüntümüz büyük ama sizleri birkez daha tanımama vesile oldu güldenin söylediği gibi diğer topik ler normal yazıyorlar ben böyle samimive candan bir gruba dahil olduğum için kendimi şanslı sayıyorum

günaydin canim aminnnnnn insallah sanada hayirli cumalar

günaydın akrepciğğim ve takım arkadaşlarım hayırlı cumaşlar olsun. kilomu sabit geçiyosun ayşeciğim

günaydin canim sanada hayirli cumalar insallah

evet canim bende birkez daha anladim ne yiyp ictigimizi yazdikca icim aciyacak o sehit annasinin bogazindan lokma gecmiyordur halen sarsilmis durumdayim haber izledikce kendimi tutamiyorum o feryatlar aci caresizlik beni yerle bir etti napabilirim bilmiyorum ama bir süre dahada böyle devam edecek sanirim bu

unutmayın hayat devam ediyor (ateş düşen evlerde bile) vebugün bir haftayı daha bitirdik ve bildirim günü bugün
bildirimden önce birşeyler paylaşacağım ben sizinle başlayalı neredeyse bir ay oldu paylaşımlarımdanda anlaşıldığı üzere çok düzenli yapamadım ama bu son hafta birşey keşfettim(aslında başından beri biliyordum)amabilirkişi ağzından duyunca dahada etkili oluyor canan karataydan bahs ediyorum .gündüz ne yerseniz yiyin ama akşam en geç 8 den
sonra birşey yemeyi n(meyve dahil) diyor şimdiye kadar uzmanlar akşamdan sonra metapolizmanın yavaşladığından
birşey yemememizi söylüyorlardı canan hanım leptin hormonundan bahs diyor gece daha verimli çalışıyormuş ona yardımcı olmak içinenaz 4 5saat yemezsek çalışırmış yani ben başladığımdan beri negece ne gündüz yapamıyordum ama bu son hafta akşamları dikkat ettim ve semeresinide aldım arkadaşlar sizlerede tavsiyem akşam yemeğinide yememiş dahi olsanızda 8 den sonra birşey yemeyin(MEYVE dahi) çok acıkırsanız süt veya ayran içebilirsiniz bu taktiğe yüzdeyüz uyan bir arkadaşımız30 kg vermiş

kızlar üzgünüm ama hiç kilo vermemişim dikkat etmiştim oysa
ama bu hafta hava yağmurlu olunca yürüyüş yapamadm
sporuda ihmal ettim cok üzgünüm77.9 aynı değişmemiş hiç

kızlar bu hafta kacırdım cünkü sımardım 2 kilo verince yok ama bu hafta dahadaaz yicem
bu hafta adet dönemimede giriyo ayşecim ne yapsakki bende adet döneminde acaip ödem oluyo
2 kilo rahat sisiyorum ellerim ayaklarım ben diyetimi uygulayayaım eger şişersem sabit geceriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…