bir çok topiğe bakıyorum
normal yazıyorlar
arkadaşlar bnm gelmiyor içimden yazmak
okuyorum ama yazamıyorum
merhabalar
öncelike hepimizin başı sağolsun. şehitimizin biride benim memleketimde. yazık çocukcağız zaten yetim büyümüş. bi anası kardeşi varmış. dedesi büyütmüş. bide böyle oldu. hepside fakir fukara çocuğu zaten.hiç mersedesli şehit babası yok nedense. valla kızlar ne yiyip içtiğimizi yazsak nolur. gencecik fidanlar biz burda sıcacık evimizde uyurken toprağa girmiş. oğluma bakıyorum içim acıyor. ne zorlukla büyümüştür onlar . Allah sabırlar versin. bu terörün biteceğide yok galiba. ben poğlumu şahsen askere gönderme yanlısı değilim. zenginler burdurda 1 ay paralı askerlik yapsın fukara çocuğu sınırda can versin
offff içim daralıyooooo((
merhabalar
öncelike hepimizin başı sağolsun. şehitimizin biride benim memleketimde. yazık çocukcağız zaten yetim büyümüş. bi anası kardeşi varmış. dedesi büyütmüş. bide böyle oldu. hepside fakir fukara çocuğu zaten.hiç mersedesli şehit babası yok nedense. valla kızlar ne yiyip içtiğimizi yazsak nolur. gencecik fidanlar biz burda sıcacık evimizde uyurken toprağa girmiş. oğluma bakıyorum içim acıyor. ne zorlukla büyümüştür onlar . Allah sabırlar versin. bu terörün biteceğide yok galiba. ben poğlumu şahsen askere gönderme yanlısı değilim. zenginler burdurda 1 ay paralı askerlik yapsın fukara çocuğu sınırda can versin
günaydın şekerler..
ALLAH'IN SELAMI, RAHMETİ VE BEREKETİ BÜTÜN PEYGAMBERLERİMİZİN, BÜTÜN EVLİYALARIN, ALİMLERİN, BAŞTA SON GÜNLERDE ŞEHİT OLAN YİĞİTLERİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN VE BÜTÜN SAMİMİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.
CENAB-I ALLAH BUGÜN VE HERGÜN BİZLERE SADECE KENDİ RIZASI İÇİN ÇALIŞMAYI VE YAŞAMAYI NASİB ETSİN.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.
günaydın akrepciğğim ve takım arkadaşlarım hayırlı cumaşlar olsun. kilomu sabit geçiyosun ayşeciğim
arkadaşlar üzüntümüz büyük ama sizleri birkez daha tanımama vesile oldu güldenin söylediği gibi diğer topik ler normal yazıyorlar ben böyle samimive candan bir gruba dahil olduğum için kendimi şanslı sayıyorum
ayşem 106 yım
belki daha az olabilirim ama sen 106 geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?