reyhancım menün harika seni takımın en istikrarlı üyesi seciyorum canımöpüyorum iyi geceler..
reyhan sende benim gibi gece müsit olanlardansın galiba bu saatte oturuncada kimsecikler yok
süperr! tatlım lesli yürüyüş programı mı nasıl oluyor nereden bulunuyor bilgilendiriver beni de :)
güldenim monti ne demek ? ben bunları hiç bilmiorum galiba :)
aysecim dün nasıl hastaydım basımı yastıktan kaldıramadımbugün ilaçlarla biraz daha iyi gibiyim ofise geldim ama beni soğuk algınlığı mahvetti resmen. dün için affedin beni
dün günn %90'ını uyuyarak gecirdiğim için beslenme düzenim altüst oldu yine ama bu sabah limonlu sirkeli su içtim ve yagsız kepekli tost yiyerek basladım. tek sorunum düzenli spor yapamıyorum ve kilo vermem yavaslıo hemen spor yapmaya adapte olmam gerek
bu arada tatlım arada kacamaklar yapsan da cok da olsa:) vazgecme bir ertesi gün telafi edersin ya da azıcık spor yapı p telafi edersin. yavas yavas baslasan mesela önce sadece cikolatayı ya da en cok yediğin ıvır zıvırlardan birini bırakarak falan ?
hem hep birlikte spor yapmaya karar verelim de azıcık motive olalım :)
şuan şoka girdim
24 şehit vermişiz
24 ana kuzusu 18 de yaralımız varmış
olmaz artık bu kadar da olmaz
ayy güldenim şimdi okudum kaç çıktııı :) bu arada ben kesin kaftalık hedefime ulasamicam cünkü sadece iki gün spor yapabildim
reyhancım gecmiş olsun cocuklaırn için, hava değişimi cok kötü oldu en kısa zamanda iyileşsinler inşallah canım
Içimden gelmiyor yazmak
k.bakmayın kızlar
kızlar ben cok aşırı etkilendim ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimin asker olması beni artık okadar cok korkutmaya basladıki onu işe bile gönderesim gelmiyo hep dizimin dipinde otursun gözümün önünden ayrılmasın istiyorum 1 günde psikolojim okadar bozulduki ne yapacağımı sasırdım
iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?