Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

reyhancım menün harika seni takımın en istikrarlı üyesi seciyorum canımöpüyorum iyi geceler..

cok sagol canim

reyhan sende benim gibi gece müsit olanlardansın galiba bu saatte oturuncada kimsecikler yok

sagolun kizlar leslie yürü ve incel yaz youtubede cikar canim

şuan şoka girdim
24 şehit vermişiz
24 ana kuzusu 18 de yaralımız varmış

olmaz artık bu kadar da olmaz

sabah beri icim aciyor dahada artti sehit sayisi malesef

cok sagol canim

selam kizlar sabahtan beri icim yaniyor
cocuklarima baktikca icim aciyor
allahim sabir ver yarrabim ailelerine
bende bugün paylasimda bulunamayacam kusura bakmayin kizlar
kk yida bu güzel davranisi icin tebrik ediyorum dogru yerde oldugumu birkez daha anladim

hastalık diye diye bende hasta oldum hastalık çekti galiba boğazım ağrıyor cildim feci şekilde kurudu galiba ateşimde çıkacak genelde öyle oluyor hiç halim yok sönen ocaklar yanan yüreklerde cabası allah geride kalanları korusun ölenlerinde anne babalarına sabır versin ölümlerini düşünmek bile insanın canını yakıyor. o anne babaları düşünemiyorum bile

kızlar moraller çok bozuk kimsenin eli kolu kalkmıyor bugün yazmak için bende şöyle bir menümü yazıp gidiyim
KAHVALTI:
2 yumurta
salatalık
fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
z.y barbunya
ayran
AKŞAM YEMEĞİ:
somon buğlama
salata

günaydın kızlar ...
şehitlerimizden biri benim hemserimmiş. kırklareliden.. aksam ögrendim
allah hepsini korusun, annelerine babalarına yuvalarına bagıslasın.

hayırlı sabahlar kızlar
korkarak açtım pc yi kötü bir haber var mı diye yine muşta mayın patlamış 3 asker yaralı artık yaralı olmalarına bile şükrediyorum.

kızlar merhba. hala hiç keyfim yok gercekten..

bu sabah sadece bir sandviç yedim . hala öğle yemegi yemedim. 5 gibi ikinci provam var.

cok öpüyorum szi..

kızlar ben cok aşırı etkilendim ağlamaktan gözümde yaş kalmadı eşimin asker olması beni artık okadar cok korkutmaya basladıki onu işe bile gönderesim gelmiyo hep dizimin dipinde otursun gözümün önünden ayrılmasın istiyorum 1 günde psikolojim okadar bozulduki ne yapacağımı sasırdım

canim ben türkiyede yasamadigim halde asker polis esi olmadigim halde bukadar etkilendiysem sizin etkilenmeniz gayet normal canim insaniz ve TÜRKÜZ senin esinde dahil allahim onlari türkiye milletine bagislasin gercekten cok zor cok
cocuklarima baktikca kendimi tutamiyorum icim yaniyor ya o annalar ne haldedir simdi kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…