günaydın kızlar nerelerdesiniz buhafta yalnız kg değil yerlerde motivasyonlarda sürünüyor hadi toparlanalım el birliğiyle
haydi elele verelim gülşah, gülden ,ayşe,sümeyye,ufuk,dilek daha ismini sayamadıklarım hadi nerelerdesiniz
selam kizlar evet toparlanmak lazim bende abarttim igce
arti trt haber 54 terörist etkisiz hale getirildi diyor insallah haber dogrudur ya ve insallah artar bu sayi dogru haber olmasini okadas istiyorumki :2:
ayrica bende evde is gücle ugrasiyorum aksama tüm motivemle burda olurum insallah
evet doğru reyhancım54 leşşşşşşşşşşş7 tanesi yöneticilerinden hakkari bölge sorumlusu ama onlarda artık leşşşşşşşşşşşşşşşş oldular
Canlarim nasilsinz. Ne problem vr bilmiorum ama telefondan sitemuize giremiorum. Annemler bana misafrlige geldiler yarin aksama gidickler aysecim mj yazamazsam beni izinli say olur mui, ama elimden geldgnce grmeye calisicam sayfa acilirsa.
Bugun sekerpare bile yedim atin beni denizlereiyiice sacmaladim kizlar annemler gttikten sonra spor sirke tekrr duzenime donucem. Bu arada leslere cok sevndm soylari tukendin insallah
benim içim ferahladı biraz güldencim onlar geberdikce tarifsiz bir sevinç duyuyorum...bu habere oynanır işte
dur birde güleyim kaç gündür gülmüyorum
Canlarim nasilsinz. Ne problem vr bilmiorum ama telefondan sitemuize giremiorum. Annemler bana misafrlige geldiler yarin aksama gidickler aysecim mj yazamazsam beni izinli say olur mui, ama elimden geldgnce grmeye calisicam sayfa acilirsa.
Bugun sekerpare bile yedim atin beni denizlereiyiice sacmaladim kizlar annemler gttikten sonra spor sirke tekrr duzenime donucem. Bu arada leslere cok sevndm soylari tukendin insallah
evet doğru reyhancım54 leşşşşşşşşşşş7 tanesi yöneticilerinden hakkari bölge sorumlusu ama onlarda artık leşşşşşşşşşşşşşşşş oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?