Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar nerelerdesiniz buhafta yalnız kg değil yerlerde motivasyonlarda sürünüyor hadi toparlanalım el birliğiyle
haydi elele verelim gülşah, gülden ,ayşe,sümeyye,ufuk,dilek daha ismini sayamadıklarım hadi nerelerdesiniz

moraller bozuk motivasyon da düştü haliyle canım,toparlanmak lazım doğru

temizlik yaptım ufak tefek işlerim var hala

günaydın herkese bende dağılmış durumdayım kızlarr kontrol edemiyorum ekmek konusunda
ben bide canım sıkkın oldugunda resmen yemeğe veriyorum doydugumu hissettiğim halde cok atıştırıyorum
ama bu hafta toparlıcam kendimi adet haftama girdim krizlerim tutar gene biri bana dur desin

bende aynıyım sümeyyecim düzenli yemek yiyemiyorum saçma sapan atıştırıyorum.bugün düzen sokmaya çalışacağım bakalım

sümeyye noldu bu takıma şimdiye kadar ben müsait olamıyordum birazcık olsun toparladım derken takım yok ortalıklarda arkadaşlar nolur toparlanın sizlere ihtiyacım var

sümeyye noldu bu takıma şimdiye kadar ben müsait olamıyordum birazcık olsun toparladım derken takım yok ortalıklarda arkadaşlar nolur toparlanın sizlere ihtiyacım var

selam kizlar evet toparlanmak lazim bende abarttim igce
arti trt haber 54 terörist etkisiz hale getirildi diyor insallah haber dogrudur ya ve insallah artar bu sayi dogru haber olmasini okadas istiyorumki :2:
ayrica bende evde is gücle ugrasiyorum aksama tüm motivemle burda olurum insallah

kızlar haklısınız bencede toparlanalım ve irademize hakim olalım
dağıldık resmen

evet doğru reyhancım54 leşşşşşşşşşşş7 tanesi yöneticilerinden hakkari bölge sorumlusu ama onlarda artık leşşşşşşşşşşşşşşşş oldular

Canlarim nasilsinz. Ne problem vr bilmiorum ama telefondan sitemuize giremiorum. Annemler bana misafrlige geldiler yarin aksama gidickler aysecim mj yazamazsam beni izinli say olur mui, ama elimden geldgnce grmeye calisicam sayfa acilirsa.
Bugun sekerpare bile yedim atin beni denizlere iyiice sacmaladim kizlar annemler gttikten sonra spor sirke tekrr duzenime donucem. Bu arada leslere cok sevndm soylari tukendin insallah

sana iki sözcük yter gülşahcım
1- 8.TAKIM

2- 8 KASIM

bu habere oynanır işte
dur birde güleyim kaç gündür gülmüyorum
benim içim ferahladı biraz güldencim onlar geberdikce tarifsiz bir sevinç duyuyorum...

tmm gülşahcım pztesi görüşürüz..

evet doğru reyhancım54 leşşşşşşşşşşş7 tanesi yöneticilerinden hakkari bölge sorumlusu ama onlarda artık leşşşşşşşşşşşşşşşş oldular

ay dogru olmasina okadar sevindim ki ya lesler cogalsin insallahhhhhhhh

güzel vakit gecirirsiniz insallah canim

bugün
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
öğlen
1 elma
akşam
1 tabak kuru fasulye 2 ince dilim t.b.ekmeği,ayran

fındıklı draje 15 tane falan yemişimdir

illaki bir yerde bozuyorum kaçamkasız günüm yok.

Arkafaslarim gunaydinn
Ben bugunlerde menu yazamiyirum berbat haldeyim, smdi annemler uyanmadan grdim hemen,
Yarin super bir menuyle donus yapicam insallah bir de karatayin kitabini aldim bakalim , oonu okuyyan ve yapan var mi aramizda? Ise yariyirmuymus ?

Cok optum sizii ilk firsatta grmeye calisicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…