Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın gülşahcım

ben izleyemiyorum çünkü izlersem yine aynı şeyleri yaşayacağım sürekli korku sürekli istem dışı ağlamalar vs.düşünmemeye çalışıyorum kızım var tek başımayım

günaydın gülşahcım.

profit geçmiş cnm sana da

Kızlar sizi seviyorum, sizi tanıdıgım için cok mutluyum gercekten

bu arada şimdi öğle yemeği yicem , çorba ..

yarın da sehirdısı durusmam var ya beslenme düzeni cok zor oluyor dısarı işlerinde

gülşahcım çok basit aslında normal diyetlerin yasaklarından çokfarklı yanı yok mesela pilav, makarna,ekmek diğer diyetlerdede serbest sayılmaz 2 kaşık pilavı yiğiceme yemem daha iyi hemsizin gibi çalışan bayanların ara öğün yemesi zor olur kaldıki biz ev hanımları dahi ara öğün yemeyi sevmeyiz çünkü yaptığımız diyeti bize unnutturmaz
vesürekli stresli oluruz karatay bu konuda mükemmel eğer düşünürsen yapmayı daha detaylı anlatırım

cok cok gecmis olsun canim cok zordur eminim (((

ohhhh mis gibi bende dün yaptim temizlik ama benimde perde felan kaldi haftayada onlari halledecem :)))

geçmiş olsun canım bende dün biraz üşüttüm galiba ishal oldum ama şu an iyiyim.. çok fena bişey ya bilirim bol bol su içmeye çalış ben pek içemem de

cok gecmis olsun kizlar bol bol su icin :)))

cok gecmis olsun canim ya allahim tekrarindan korusun insallah

selam kizlar naber diyecem ama bu ara üst üste geln haberlerden dolayi pek iyi degiliz hepimizde
allahim hepsinin yardimcisi olsun dün gece o milletin poset poset giysi vs. tkkkkkkkkkkkkkkni gördüm vana gönderiyorlarmis okadar duyguladimki anlatamam insallah o bölgede bu pkk illetine destek verenler vijdana gelir VATANDASIMIZ diye üstüne basa basa belirtip yardim topluyorlar dedigim gibi insallah artik bu savasi bitirirler malesef sanmiyorum ama insallah tek duam bu

simdi oglumu krese götürüp gelecem insallah burda olursunuzda görüsürüz bye

hayırlı günler kızlar hepinizden allah razı olsun cok zormuş
vanda abim öğretmen kardeşim de ünv kazanmıştı busene birlikte yasıyolardı
dün cok zor bi gündü sabaha kadar uyumadım ağlamaktan bogazlarım şişti
dün cok zor gün yasadılar tüm gün ayaktalardı sürekli tel aradım ac susuz uykusuz soguk
donuyoruz hiç bişe fayda etmiyo deyince cok cırpındım ama elimden hiç bişe gelmedi
açız diyince içim nasıl sızladı bende aç yattım bogazımdan iki lokma gecmedi
çok şükür kendileri iyi bide sağsalim evimize dönselerdi cok zormuş
allah kimsenin basına vermesin sabalara kadar dualar ettim yasin falan okudum
cok şükür memleketimize dönüyolar araba bulmuslar kazasız belasız gelmeyi nasip etsin
cok kötüyüm psikolojim berbat hersey üstüste geldi herşeye aglıyorum
halada ağlıyorum elinden bişe gelmemesi o kadar kötü bişeki

Son düzenleme:

canımm düşünüyorum düşünüyorum anlatırsan cook sevinirim inan. ara öğün konusunda cok haklısın, ara öğün yapıcam derken ipin ucu kacıyor gercekten

kızlar bu arada yarın sabah ankara, persembe de izmirde durusmam var bu üç gün seyahat işkencesi var offfff, tam da beslenme düzene giriyoor diyordum .. neyse size herr fırsatta mj atıcam , ve elimden geldiğince az yicem söz :)

canımm düşünüyorum düşünüyorum anlatırsan cook sevinirim inan. ara öğün konusunda cok haklısın, ara öğün yapıcam derken ipin ucu kacıyor gercekten

canım öncelikle karatay diyeti ile zayıflama grubunu takip et onların paylaşımlarını oku bilhassa gül arkadaşımızın paylaşımlarını dikkate al obu diyetle 30kilo vermiş özetle şöyle anlatayım sana SABAH KAHVALTISI: 2yumurta avuç içi kadar peynir 8 9 tane zeytin domates salatalık v.s (yumurtayı muhakkak tüketmelisin) seni tok tutacak en önemli unsur o bir çay bardağı kadar kavrulmamış kuruyemiş veya 3tane ceviz buda çok önemli
makarna ,pilav,ekmek,taze meyve ve ara öğün kesinlikle yasak çünkü bunlar ünsilini arttırıp birden düşünce acıkmamıza sebebiyet veriyor
ÖĞLE YEMEĞİ:insan alışınca ve kahvaltısını örnekteki gibi yerse acıkmıyor şayet açlık hissedersen istediğin sebze ızgara yoğurt salata yersin eğer acıkmazsan bir avuç kavrulmamış kuruyemiş yersin
AKŞAM YEMEĞİ:
yasaklı şeyler hariç hertürlü sebze ızgara salata yoğurt doyana kadar yiyebilirsin
NOT:BU diyette altın kural öğünlerinin arası en az4saat olmalı ve akşam yemeğini en geç 8 de yemelisin akşam
8den sonra akşam yemeği yememiş olsan bile birşey yiyip içmemelisin çok acıkırsan ayran veya süt içebilirsin
birebir uygularsan sonuç alırsın
KOLAY GELSİN

kiyamam insallah sag saglim gelirler canim

sen anlatinca ben yoruldum :))) kolay gelsin sana en iyi sekilde atlatacagina eminim her elin yemege gittiginde dügünde nekadar zarif olmak istedigin gelsin aklina faydasi olacaktir :)))

bu karatay diyeti hangi bölümde canim ya

gogle ye karatay diyeti yazıyorsun karatay deneyimlerimiz yazan başlığa tıklıyorsun çıkıyor

reyhancım diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz bölümünde canım.

gülşahcım kolay gelsin cnm.

sümeyyecim geliyorlarmış çok şükür.

Allah sonumuzu hayır etsin zor günler geciriyoruz terör derken şimdi de deprem korkusubu bölgedeki en uzun fay hattı kağızman ve tutaktaymış aslından buralarda bekliyormış büyük bir deprem ama ercişte oldu ve bu erciş depremi bu bölgedeki depremlerin zamanı öne almış yani tetiklemiş.biz iki ilçeyede o kadar yakınız ki Allah korusun oturduğum binaya da hiç güvenmiyorum yapacak bişey yok ama

bugün yine gündeydim
ufukcum senden korkuom :18:

menüm ise daha kötü

sabah yarım dilim ıspanklı börek

ara yok

öğle 3 kaşık sarımsaklı köfte

ara 1 çay yarım simit 1 dilim sütlü tatlı (irmikli)

akşam 1 ufak kase çorba 1 but sarma (ızgara)

benim menüm

sabah
kaşarlı tost
ara
1 pk haylayf
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
yoğurt
4 küçük mantar mikro dalgada

şimdide meyve yiyebilirim

gogle ye karatay diyeti yazıyorsun karatay deneyimlerimiz yazan başlığa tıklıyorsun çıkıyor

tesekkür ederim hemen bakacam aysecim allahim korusun canim insallah tekrar yasanmaz olacagnda önüne gecilmiyor malesef ((

bende menümü verim hemencik

sabah

1 bardak cay
1 kepek ekmegi
1 yumurta
kk peynir
3 tane siyah zeytin

ara

elma

öglen

1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt

ara

3 kayisi kurusu

aksam

4 kasik mantar sote
2 kasik pilav
1 kase yogurt

3 litre su
3 mil leslie

biraz sagliksiz olmus evet ama öyle üzülecek kadarda degil bence

benim menüm

sabah
kaşarlı tost
ara
1 pk haylayf
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
yoğurt
4 küçük mantar mikro dalgada

şimdide meyve yiyebilirim

sanirim kendine geldin ben begendim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…