GÜNAYDIN KIZLARŞİmdi de deprem ya Allah yardımcıları olsun gercekten..
tatlım abin ve kardesini de allah korumuz cok gecmişolsun, aysecim sana da gecmişolsun canm benim
bu arada profitçim karatayı okumaya calısıyorum bugün baslicaktım ama tam anlayamadım. senin nasıl gidiyor? neler yaplması gerek? ya da işe yarıyor mu gercekten ?
bu arada dünü hiç yazmıyayım; bu sabah da berbat ama toparlicam insallah kendimi.
sabah - cay ve bir dilim su böreğişimdi de kahve
haklısın ayşem bazen o 29 sn sanki hiç bitmeyecek gibi gelir
bnde 98 adana depremini yaşadım
2 sene uykuya dalmakta problem çektim deli gibi olurdum
az önce izledim yurt çökmüş 1 kız yalvarıyor yanında arkadaşı ölmüş(
off çok acı
Kızlar sizi seviyorum, sizi tanıdıgım için cok mutluyum gercekten
bu arada şimdi öğle yemeği yicem , çorba ..
yarın da sehirdısı durusmam var ya beslenme düzeni cok zor oluyor dısarı işlerinde
kızlar iyi akşamlar hepinize benim psikolijim bitmiş durumda kardeşim ve abim van dalardı genel durumları iyiymiş ama sogukta ac susuz tel elektirik yok cok kaygılanoyorum evleri kullanılmaz haldeymiş kenidleri iyiymiş ama cok şükür elim ayağım buz kesti
kızlar evimiz teeertemiz oldu
bir tek perdeler kaldı
onlarda yarına çok yoruldum belim ayağım ağrıdı
tek üzüntüm mitinge gidemedim oysa ki çok istedim
annemde sırf gitmem için çıkarttı zaten iş güç(ana yüreği bomba felan atılır die korkmuş)
iyi akşamlar kızlar menümü bildiremiyorum çünkü bildirilecek bir menüm yok ishal oldum üzerinize afiyet 86.5 göteriyor baskül çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki geri gelmez gidenler(kg)lar
geçmiş olsun canım bende dün biraz üşüttüm galiba ishal oldum ama şu an iyiyim.. çok fena bişey ya bilirim bol bol su içmeye çalış ben pek içemem de
günaydın kızlar.vandakilere Allah yardım etsin..bizde şiddetli hissettik 29 sn diyorlarya sanki dakikalar sürdü ne kadar uzunmuş aslında o 29 saniye..
deprem korkum vardı zaten 1999 depreminden çok etkilenmiştim 1 sene toparlanamamıştım.şimdi yine başlayacak diye korkuyorum haber falan izleyemiyorum
gülşahcım çok basit aslında normal diyetlerin yasaklarından çokfarklı yanı yok mesela pilav, makarna,ekmek diğer diyetlerdede serbest sayılmaz 2 kaşık pilavı yiğiceme yemem daha iyi hemsizin gibi çalışan bayanların ara öğün yemesi zor olur kaldıki biz ev hanımları dahi ara öğün yemeyi sevmeyiz çünkü yaptığımız diyeti bize unnutturmaz
vesürekli stresli oluruz karatay bu konuda mükemmel eğer düşünürsen yapmayı daha detaylı anlatırım
canımm düşünüyorum düşünüyorum anlatırsan cook sevinirim inan. ara öğün konusunda cok haklısın, ara öğün yapıcam derken ipin ucu kacıyor gercekten
hayırlı günler kızlar hepinizden allah razı olsun cok zormuş
vanda abim öğretmen kardeşim de ünv kazanmıştı busene birlikte yasıyolardı
dün cok zor bi gündü sabaha kadar uyumadım ağlamaktan bogazlarım şişti
dün cok zor gün yasadılar tüm gün ayaktalardı sürekli tel aradım ac susuz uykusuz soguk
donuyoruz hiç bişe fayda etmiyo deyince cok cırpındım ama elimden hiç bişe gelmedi
açız diyince içim nasıl sızladı bende aç yattım bogazımdan iki lokma gecmedi
çok şükür kendileri iyi bide sağsalim evimize dönselerdi cok zormuş
allah kimsenin basına vermesin sabalara kadar dualar ettim yasin falan okudum
cok şükür memleketimize dönüyolar araba bulmuslar kazasız belasız gelmeyi nasip etsin
cok kötüyüm psikolojim berbat hersey üstüste geldi herşeye aglıyorum
halada ağlıyorum elinden bişe gelmemesi o kadar kötü bişeki
kızlar bu arada yarın sabah ankara, persembe de izmirde durusmam var bu üç gün seyahat işkencesi varofffff, tam da beslenme düzene giriyoor diyordum .. neyse size herr fırsatta mj atıcam , ve elimden geldiğince az yicem söz :)
canım öncelikle karatay diyeti ile zayıflama grubunu takip et onların paylaşımlarını oku bilhassa gül arkadaşımızın paylaşımlarını dikkate al obu diyetle 30kilo vermiş özetle şöyle anlatayım sana SABAH KAHVALTISI: 2yumurta avuç içi kadar peynir 8 9 tane zeytin domates salatalık v.s (yumurtayı muhakkak tüketmelisin) seni tok tutacak en önemli unsur o bir çay bardağı kadar kavrulmamış kuruyemiş veya 3tane ceviz buda çok önemli
makarna ,pilav,ekmek,taze meyve ve ara öğün kesinlikle yasak çünkü bunlar ünsilini arttırıp birden düşünce acıkmamıza sebebiyet veriyor
ÖĞLE YEMEĞİ:insan alışınca ve kahvaltısını örnekteki gibi yerse acıkmıyor şayet açlık hissedersen istediğin sebze ızgara yoğurt salata yersin eğer acıkmazsan bir avuç kavrulmamış kuruyemiş yersin
AKŞAM YEMEĞİ:
yasaklı şeyler hariç hertürlü sebze ızgara salata yoğurt doyana kadar yiyebilirsin
NOT:BU diyette altın kural öğünlerinin arası en az4saat olmalı ve akşam yemeğini en geç 8 de yemelisin akşam
8den sonra akşam yemeği yememiş olsan bile birşey yiyip içmemelisin çok acıkırsan ayran veya süt içebilirsin
birebir uygularsan sonuç alırsın
KOLAY GELSİN
kiyamam insallah sag saglim gelirler canim
sen anlatinca ben yoruldum :))) kolay gelsin sana en iyi sekilde atlatacagina eminim her elin yemege gittiginde dügünde nekadar zarif olmak istedigin gelsin aklina faydasi olacaktir :)))
bu karatay diyeti hangi bölümde canim ya
gogle ye karatay diyeti yazıyorsun karatay deneyimlerimiz yazan başlığa tıklıyorsun çıkıyor
reyhancım diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz bölümünde canım.
gülşahcım kolay gelsin cnm.
sümeyyecim geliyorlarmış çok şükür.
Allah sonumuzu hayır etsin zor günler geciriyoruz terör derken şimdi de deprem korkusubu bölgedeki en uzun fay hattı kağızman ve tutaktaymış aslından buralarda bekliyormış büyük bir deprem ama ercişte oldu ve bu erciş depremi bu bölgedeki depremlerin zamanı öne almış yani tetiklemiş.biz iki ilçeyede o kadar yakınız ki Allah korusun oturduğum binaya da hiç güvenmiyorum yapacak bişey yok ama
bugün yine gündeydim
ufukcum senden korkuom :18:
menüm ise daha kötü
sabah yarım dilim ıspanklı börek
ara yok
öğle 3 kaşık sarımsaklı köfte
ara 1 çay yarım simit 1 dilim sütlü tatlı (irmikli)
akşam 1 ufak kase çorba 1 but sarma (ızgara)
benim menüm
sabah
kaşarlı tost
ara
1 pk haylayf
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
yoğurt
4 küçük mantar mikro dalgada
şimdide meyve yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?