günaydın kızlar benimde bugün günüm var yarın görüşürüz
merhaba herkese iyi pazarlar
dünkü menümle işe başlıyorum
sabah
1kk peynir
4 taze ceviz
1 dlim ekmek
biraz üzüm
öğle
2 biber dolması
minik kase kısır
ara
1dlm kavun
akşam
3 tane küçük dlm ıspanak böreği
1tane közlenmiş biber
bugünkü menüm
sabah
1kk peynir
1kase patates salatası yumurtalı
3 zeytin
akşam
hamsi balığı kızartılmıuş
salata
1dlm ekmek
işte bu kadar kızlar. yarında derslerim var yokum anlayacağınız.
yakalanan veya ölen teröristler konusuna gelince inşallah doğrudur. inanasım gelmiyo. nedenmi onlarda biliyodur bu olayların sonunda karşı tarafın harekete geçeceğini ve bence şehirlere inmişlerdir.ıraktaki şehirlere yani.
neyse hoşçakalın şimdilik
kızlar iyi akşamlar hepinize benim psikolijim bitmiş durumda kardeşim ve abim van dalardı genel durumları iyiymiş ama sogukta ac susuz tel elektirik yok cok kaygılanoyorum evleri kullanılmaz haldeymiş kenidleri iyiymiş ama cok şükür elim ayağım buz kesti
iyi akşamlar kızlar menümü bildiremiyorum çünkü bildirilecek bir menüm yok ishal oldum üzerinize afiyet 86.5 göteriyor baskül çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki geri gelmez gidenler(kg)lar
iyi akşamlar kızlar menümü bildiremiyorum çünkü bildirilecek bir menüm yok ishal oldum üzerinize afiyet 86.5 göteriyor baskül çok su kaybettim ama iştahsızlığım devam ediyor belki geri gelmez gidenler(kg)lar
sümeyyecim geçmiş olsun canım..
güldenim bi ara bizede gel
bu arada bu hafta gap turum var ama korkuyorum açıkcası hergün bi olay..
inşallah kazasız belasız gider geliriz..
günaydın kızlar.vandakilere Allah yardım etsin..bizde şiddetli hissettik 29 sn diyorlarya sanki dakikalar sürdü ne kadar uzunmuş aslında o 29 saniye..
deprem korkum vardı zaten 1999 depreminden çok etkilenmiştim 1 sene toparlanamamıştım.şimdi yine başlayacak diye korkuyorum haber falan izleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?