Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ankaradab gunaydin canlarim.. Sabah otobuste oldgum icin simit ve cay ile kahvalti oldu, gun icinde olabildigince dikkat edicem. Reyhancim menun muthis, aysecim menun gayet guzel aradan cikartilmasi gerekenlerde zamanla cikar simdilik gayet guzel bence :)

Sumeyyceim cok gecmisolsun bitanem sen guclu ol ve onlara destek moral oplmaya calis nolur. Allah sag salim kavusmanizi nasip etsin en kisa zamanda

Bu arada profitcim sen neden butun gun bsi yemiosun kusum hasta degilsin dmi ?

Tatlim ara ogun olmamasina cook sevndm cnku gercektn ne yesem die zorlanmaktan kurtulmus olucam , cok sagol beni bilgilendirdigin icin, istanbula gidince hemen baslicam sik sik senin basini agriticam sorularimla :)
. Canim benim allah korusun kotu seyler getirme aklina bol bol dua et, ne zaman nerede kime ne olucagi hic belli olmaz ki. Ben biraz kaderci davraniyorum yasarken yoksa insan aklini rahatlatmadikca psikolojimiz bozuluyor

günaydın gülşahcım neyazıkki hastaydım bugün normale döndüm biraz kaldığım yerden devam edicem hastalığımın yaptığım diyetle alakası yok bu seni kaygılandırmasın sanırım şiddetli bir salgının kurbanı oldum ama geçti çok şükür bugün daha iyi hissediyorum

nerelerdesiniz uykucular arkadaşlar bizim birde deryamız vardı dileklerimiz 2tane idi onlara noldu ben sayfamı atlamışım onların akibetinden haberim yoook

günaydın kızlar

profitcim derya takımdan ayrıldı yeterli paylaşımda bulunmadığı için..
dilek yani papatya buralarda.diğer dilek ev taşımıştı net bağlatamadı sanırım eğer bu cumaya kadar haber çıkmazsa onuda listeden çıkarmak zorunda kalacağım geri dönerse o zaman alırız listeye.

gülşahcım bu hafta baya koşturacaksın.doğru söylüyorsun kader kısmet ne yazıldıysa onu yaşıyoruz ama yine etkilniyor insan...

kızlar günyadın bende bugün daha iyiiyim paylaşımda bulunamadım cok ama cok özür dilerim
bugün kardeşlerim evimize ulastı cok şükür bende kac gündür doğru düzgün yamedim
hep ayakta atıştırdım bugün kahvaltı yaptım düzenli yicem yazarım allahın izniyle yediklerimi

bende çeyrek tost domates salatalık fala yedim öğlenede meyve türü atıstırırım
senin moralin nasıl oldu toparlanabildinmi

günaydın canlarım ciğerlerim

sümeyyem gözünaydın cnmm

ayşe profit gülşah sümeyye hepinize günaydın

adana günlük güneşlik

gözün aydın sümeyye inan seninle aynı sevinci paylaşıyoruz allah ölenlerin ailelerine sabır versin

amin canım allah razı olsun nasılsın görüşmeyeli inan psikolojim hiç iyi değildi paylasım yapamıyodum takip ediyodum
bugün allahıma cok şükür iiyiym ve burdayımmmmmmmm

Canim benimmm cok guzel bir haber bu gozunuzaydinn

vale_14 AzRASILAM mutlumel+ profit ayşemde gizli konuk sanırım kızlar ilk defa bu kadar kalabalığız

günaydın canım nasılsın

daha iyiym cnm asıl sen nasılsın

bu hafta nedense içim mutlu
tabii yanlış anlaşılmasın
şehitlerimz hep aklımda
allah ailelerine sabır versin

ve diyorum ki

O kadar ŞEHİDİ toprak sessizce kabul etmedi... Oda sarsıldı((

bu yazıdan da insafsız olduğum düşünülmesin
orda ölen masum insanlar elbette var bebekler çocuklar memurlar onları düşündükçe kahr oluyorum
ama en ufak içinde pkk sempatizanlığı varsa vede depremde geberdiyse çok da mutlu oldum yerin bin kat dibine girsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…