geçmiş olsun cnm
su tüketmeye bak
geleyim cnmm
sana da ii gezmeler
nerelerdesiniz uykucular arkadaşlar bizim birde deryamız vardı dileklerimiz 2tane idi onlara noldu ben sayfamı atlamışım onların akibetinden haberim yoook
daha iyiym cnm asıl sen nasılsın
bu hafta nedense içim mutlu
tabii yanlış anlaşılmasın
şehitlerimz hep aklımda
allah ailelerine sabır versin
ve diyorum ki
O kadar ŞEHİDİ toprak sessizce kabul etmedi... Oda sarsıldı((
bu yazıdan da insafsız olduğum düşünülmesin
orda ölen masum insanlar elbette var bebekler çocuklar memurlar onları düşündükçe kahr oluyorum
ama en ufak içinde pkk sempatizanlığı varsa vede depremde geberdiyse çok da mutlu oldum yerin bin kat dibine girsinler
reyhancım hadi hayırlı olsun karatay diyetin bende monticiğe başladım
sabah yani öğleye doğru
t.b. ekmeğim kalmadığı için beyaz ekmekten tost yedim
ara
1 elma
akşama
yine 2 yumurat haşlamayı düşünüyorum,salatalık,közlenmiş kırmızı biber ve yoğurt yerim
sonrada meyve ve badem
güldencim menün güzel
dilekcim iyi gezmeler cnm
profitcim karatay diyeti yalan oldu desene istikrarlı bir şekilde uygulaymadın bir türlü
geçen haftasonuna doğru alışmıştım artık zorlanmıyordum ama araya hastalık girdi vede ortamımı müsaitleştirmek biraz zor oldu annemler hacta olduğu için önce onların yolculuk telaşı ondan sonra erkek kardeşim biraz bende kaldı
haliyle sende bilirsin nefis birazda bahaneye bakıyo olmadı ama yinede yapamadığım halde neredeyse 4 kg verdim onun için yarından tezi yok tam gaz ileri
bu arada başlıyalı tam 1 ay oldu daha ne olsun ayşe bi düşünsene birde atlamadan uygulasaydım düşünemiyorum bile
ufuğum cnm nasılsın
az yemişin ama börekler olmamış tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?