Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ankara da. Oyle vallahi guldencimm hep boyle sicak kalsa hic kis olmasaa

Bu arada reyhancim senin bebislerin hastacik olmustu iyilestiler mii

günaydın gülşahcım

bu arada sözün için son 14 gün
yani haftaya salı değil diğer salı
bak nasıl aklımda tutuyorum(d.günüm olduğu için değil )

ne yaptın kıyafeti hazırlıkları
heycanlımısn

canım seni kesinlikle yanlış anlamıyorum dediğin gibi her şerde bi hayır vardır
umarım bu kadar askerimizin polisimizin vatandaşımızın kosusturmasına layık olurlar
bende bugün bi kaç kat kıyafet göndereyim ptt yoluyla diyorum inan korkuyorum
yalnıs kişilerin ve yanlış amacların eline gecer diye
hoşgeldin güldencim...

sümeyyecim bugün bende daha iyiyim
sevindim canım cok kötü günler geciyoruz allah yar ve yardımcımız olsun
Ettt ne guzel oldu boyle :). Telefondayim kizlar iki kere cikarsa mj affedinn muck

canım sanada allah kolaylık versin durusmalarının hepsini kazanırsın inşallaaaaaaaahhhhh

cok sevindim canim gözünüz aydin

Ankara da. Oyle vallahi guldencimm hep boyle sicak kalsa hic kis olmasaa

Bu arada reyhancim senin bebislerin hastacik olmustu iyilestiler mii

ay canim benim cok sagol daha iyiler hamd olsun bi öksürük kaldi ama oda gececek insallah

seni´cok iyi anliyorum canimbende ayni düsünceleri paylasiyorum birde habire nerde bu insanlar nerde bu devlet demeleri yokmu bazilarinin dahada sinirleniyorum adamlar elinden geleni yapiyor halk keza öyle ama halen bir sekilde türk millettine karsi antipati beslediklerini belli ediyorlar o kisiler hak etmiyor yardimi site ama insanlik yine bizim türk milletinden geliyor

selam kizlar nabersiniz bakim ???
sabah baya kaynatmisiniz
sabah girme lüksm yok malesef cocuklari toparlayip kahvalti felan yaptirana kadar ögleni buluyorum malesef :)))
bugün bende karatay diyetine basladim ve uzun aradan sonra ilk defa ekmeksiz kahvalti yaptim su ana aclik hissetmiyorum ama öglen yemegimi yemek zorundayim hepinizi öpüyorum insallah aksama bende birilerinizle karsilasir sohbet ederim canlar burda cok iyi hissediyorum kendimi iyiki varsiniz

selam kizlar nabersiniz bakim ???
sabah baya kaynatmisiniz
sabah girme lüksm yok malesef cocuklari toparlayip kahvalti felan yaptirana kadar ögleni buluyorum malesef :)))
bugün bende karatay diyetine basladim ve uzun aradan sonra ilk defa ekmeksiz kahvalti yaptim su ana aclik hissetmiyorum ama öglen yemegimi yemek zorundayim hepinizi öpüyorum insallah aksama bende birilerinizle karsilasir sohbet ederim canlar burda cok iyi hissediyorum kendimi iyiki varsiniz

merhaba cnm nasılsın iyimsn

reyhancım hadi hayırlı olsun karatay diyetin bende monticiğe başladım

sabah yani öğleye doğru
t.b. ekmeğim kalmadığı için beyaz ekmekten tost yedim
ara
1 elma
akşama
yine 2 yumurat haşlamayı düşünüyorum,salatalık,közlenmiş kırmızı biber ve yoğurt yerim

sonrada meyve ve badem

sagol aysecim sanada hayirli olsun
insallah alnimizin akiyla cikariz bu isten

inş. reyhancım tekrar 60 düştüğüm zaman hiç bırakmamak üzere platese de başlayacağım.başladık bakalım hayırlısı

inş. reyhancım tekrar 60 düştüğüm zaman hiç bırakmamak üzere platese de başlayacağım.başladık bakalım hayırlısı

insallah canim ya pilatesten sykildim bu ara yine ama cok güzel gidiyordu simdide su kilomun asa yukari oynamasindan sykildim ama bunada sükür ya benim hic umudum yoktu kilo verecegime dair sizin sayenizde hersey iyi gidiyor simdilik

reyhancım çok güzel kg verdin sen resimlerini görmek istiyorum aslında yüklesene canım..

güldencim ohh güle güle giysin cadın.bende yarın mont alacağım ceyline

cnm bnce çok iyi

kızlar selam herkese bugün herkesi kararlı gördüm cok güze ben bu hafta adet haftam oldugu için veremem muhtemelen ama almamda
bugün düzenli beslenmeye basladım ama arkadasımda yedim biraz

SABAH
kepek ekmegim kalmadıgı için
çeyrek beyaz ekmek tost
domate
salatalık
1 kupa bardağı şekersiz çay

ÖĞLE
1 tane mandalina(orta boy)

İKİNDİ
3 kaşık bulgur köftesi(adana yemeği dayanamdım)
1 tane küçücük poğaça
2 tane fındık büyüklüğünde un kurabiyesi

AKŞAM
1 küçük kase yoğurt

öpüldünüz kızlar ahhh ahhh su kadın oturmaları yokmu bizi bitiren o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…