Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

monti dukan karatay

ayyy ne cahilimm :) tamam arastırıcam , o nasıl bir diyet peki kuralları neler_ azcık bahsetsenize bana da

gülşahcım monti de sabah kahvaltısı dışında ekmek yenmiyor.oda tam.b.ekmeği olacak.eğer kahvaltıda ekmek yersen yanında yumurta yemiyorsun sadece yağsız peynir yeşillik domates salatalık.
bakliyat hafta 1 gün yiyorsun içinde et olmayacak yanında ekmek yemek yok.
patataes pirinç bulgur yasak
her öğününü yanında salata ve süt grubu bulunacak mutlaka
meyvelerden üzüm,kavun karpuz ve muz yasak.meyveyi ya yemekten yarın saat önce yada 2 saat sonra yiyebiliyorsun.bu diyette amaç kan şekerini dengecde tutmak çpkta sağlıklı ve güzel kg verdiriyor

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın çok güzel zayıflamışsın ya neler yaptın bakayım

asuuuuuuuuuuu

inanmıyorum nasıl zayıfladıııın gel takımaaaaaaa

şekerler sonunda laptop aldım telden çok zor oluyodu bundan sonra buralardayım
nasıl kilo verdim klasik olucak ama az ve sık yedim akşam 6-7den sonra bişey yemedim haftada 3 gün spordaydım

evet gercekten mantıklı önerileri varmıs. mesele su kan sekeri zaten ya . ben de karatayla montiyi birleştirip special bir beslenme programı hazırlicam kendime :)

nasıl kilo verdim klasik olucak ama az ve sık yedim akşam 6-7den sonra bişey yemedim haftada 3 gün spordaydım

saol cnm bnde iyiyim
az sonra cadıyı almaya gidecem okula

sonra cadıya bot alcam reale gitcez

reyhancım çok güzel kg verdin sen resimlerini görmek istiyorum aslında yüklesene canım..

güldencim ohh güle güle giysin cadın.bende yarın mont alacağım ceyline

güle güle giysin simdiden cadilar

bende hic denk gelemiyorum sohbete ya hep sonradan ilave oluyorum :))))

gecmis olsun canim benim acil sifalar

selam canlar hepiniz iyisinizdir umarim
ben dün kk ya giremedim birtürlü sorun bendemi bilmiyorum ama arada donma ve girememe olayin syk syk yasamaya basladim bu ara sanirim netimde sorun var kusura bakmayin

ben diyet olayindan sykilmaya basladim kizlar ya ((
hepinizi motive etmeye calisiyorum ama ben sykildim diyetten beni bir süre izinli yazsan aysecim (((
gene ugrarim menü felan vermeye calisiyrim ama bi süre izine ayrilmak istiyorum
bu ara esimin vardiyasida degisti cocuklar felan derken cok bunaldim (((
umarim bana bahana üretme felan demezsiniz ama onlardan gectim gercekten sadece sykildim yoksa vakit bulmaya calisiyorum bildiginiz gibi sizi cooooooooook seviyorum

ayrica aysecim insallah bayramda resim cekip yüklerim artik canim ozamana belki biraz daha veririm :)))

birazdan oglumun veli toplantisi var oraya gidecem yine görüsürüz öptüm hepinizi

menüm....

sabah 1 hurma 1 vanilyalı süt

ara 1 çay b. vişne suyu

öğle 1 kase mercimek çorba 1 sıkım mercimekli köfte 1 çatal karnıyarık

ara 1 hurma 1 kase çekirdek

akşam 4 çatal iskender yoğurt

reyhan cım tmm diet modundan çık ama burayı bizleri unutma ara sıra gün muhabbetine gel

şişş lopez laptop da almışın hayırlı oslun
gel işte takııma mezun edek seni :))))

ayşecim cnm yarın okulda 3 ders varmış
sabah 9 da okuldayım öğlen gelrm dicem ama ordan da bir yakınımız ziyarete gideceğin
onun için kilomu şimdiden
bildirim ama sabah erkenden değişiklik olursa yazarım
şuan 105,5

-500gr az gözükmesin çünkü reglm

tmm güldencim.asu konusuna katılıyorum asu gelsene bacım ya takıma taze kan

ben yine şaşırdım şuan 1 pk haylayfı bitiriyorum.kendimi toplayamıyorum ne olacak benim halim ya

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün annemdeydim giremedim
menümü veriyorum
sabah
çay poğaça

2. öğünüm saat 2.30 da

1 kıymalı pise salata

akşam çay

bu kadar arkadaşlar

kocam olcak herifle kavgalıyımda pek bi paylaşımım olmayacak sabah görüşürüz

ufukcum yine ölüçülü yemişsin bravo canım.ben çok kızgınım kocam olacak herifetabi benimki yanımda değil işte zaten yanımda olsa böyle sorunlar olmayacak

tamam reyhancım.kendini hazır hissedince dönersin canım.bekliyorum resimlerini canım

reyhan cım tmm diet modundan çık ama burayı bizleri unutma ara sıra gün muhabbetine gel

tesekkür ederim kizlar tabiki buralarda olacam vaktim oldukca güldencim rgl döneminde bile vermisin valla tebrik ederim

ufukcum yine ölüçülü yemişsin bravo canım.ben çok kızgınım kocam olacak herifetabi benimki yanımda değil işte zaten yanımda olsa böyle sorunlar olmayacak

hayirdir kizlar neden kizginsiniz heriflere :))) gerci bende kizginim ama :)))

çok az yemişin cnm tek protein yok o dikkatimi çekti

ayşe cısssssssss

tesekkür ederim kizlar tabiki buralarda olacam vaktim oldukca güldencim rgl döneminde bile vermisin valla tebrik ederim

hayirdir kizlar neden kizginsiniz heriflere :))) gerci bende kizginim ama :)))

yaşasın gün muhabbeti diyelim ozmn
ama sende diet yok die cozutma bak süper verdin
sadece bu işden uzaklaş kafan rahatlar biraz
arasıra şart oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…