Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

OFFFFFF MAŞAALLAH YİNE İN CİN TOP OYNUYOR NEYSE BEN MEÜMÜ KIZIM OKULDAN GELMEDEN BİLDİREYİMDE AKŞAM BURAYA OTURUNCA ONUN ÖDEVLERİNİ AKSATIYORUZ SABAHA KALIYOR SABAHTA SABAH İŞLERİ SPOR DERKEN KAYNIYOR BİZİZ ZUZUNUN ÖDEVLERİ ZATEN PEK MERAKLI KAYNATMAYA MENÜM:
SABAH KAHVALTISI:
2yumurta
kıvırcık
maydanoz
domates
ceviz
AKŞAM YEMEĞİ:
fırında patattes (bir yemek kaşığı)
bir parça tavuk
vakit bulursam geceyarısına doğru uğrarım by

iyi akşamlar kızlar
menü vereyim

sabah 1 meyveli yoğurt

ara yok

öğle 1 meyveli çay (şekerli)

ara 1 çikolata süt yarım çubuk kraker

akşam 4 kaşık makarna

ara 1 hurma

maşallah gülden sana iyi sıkıyon
aferin zayıflayıp gidicen
profit adın neydi canım senin
menün iyi bence
yarın ben yokum haberiniz ola
bugün gidemedim anneme yarın gidicem. öpüldünüz canlar

iyi akşamlar kızlar
menü vereyim

sabah 1 meyveli yoğurt

ara yok

öğle 1 meyveli çay (şekerli)

ara 1 çikolata süt yarım çubuk kraker

akşam 4 kaşık makarna

ara 1 hurma

bence diyetdeğil açlık grevi miktarları az olsada yediklerin şeker ve karbonhidrat tabiki yinede sen bilirsin

bence diyetdeğil açlık grevi miktarları az olsada yediklerin şeker ve karbonhidrat tabiki yinede sen bilirsin

haklısın gayecim bugün az oldu ama şekerliydi herşey

regl de oldum onunda etkisi var sanırsam
ama en azından günüm geçmedi geçen ay 15 gün geç oldum şişlik ve iştah açıklığım vardı
bu ay da geçen ay gibi 26 sında oldum
bu bnm için mutluluk verici bu ARADA bugün 1 saatda tempolu yürüdüm

maşallah gülden sana iyi sıkıyon
aferin zayıflayıp gidicen
profit adın neydi canım senin
menün iyi bence
yarın ben yokum haberiniz ola
bugün gidemedim anneme yarın gidicem. öpüldünüz canlar

sıkıom sıkıom da
vucut dan tapır tapır gitmio bu kilo denen zıkım

tatlılarım selam. dün izmirdeydim telefonumun da sarjı bitti hiç giremedm geceyarısı istanbula döndüm sabah da erken kalktım yorgunluktan ölüyorum. bu arada tekrr eski beslenmeye dönemediğim için sinir oluyorum kendme yarın sabahtan baslicam söz bu arada hepinizin menüleri süper ben de bu aksam spora baslicam yine.

ateşim var gibi biraz da halsizlik yorgunlukla karıstı. ama yine de gayenin karatay bilgileriyle yola devam edicem :)

güldenimm canım benim nasıl da hatırlamıssın :) ben de birine nişan tarihimi söylerken aklıma senin doğum günün gelio vallahi :) o gün sayfamızda çifte kutlama yapalım bari :) düğüne de hepiniz gelinnn :))

bu arada aysecim tatlım yarın beni sabit gecer misin, bu hafta tartılmaya korkuorum 100 gram bile fazla cıksa iyice moralim bozulcak sanki haftaya cuma en cok ben zayıflicam söz

gülşahcım montiğnac diyeti canım.topiği var diyet yöntemleri ve deneyimlerimizle bölümünde.karatay diyeti buna benziyor biraz ama monti daha ideal bir diyet bana göre.araştır istersen bir şiddetle tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…