Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım göbek cevremde bir sorunum yok sükür hatta belim oldukca ince, göbeğim azcık yemesem hemen küçülüyor ama ben kollarımı sevmiyorum bir de popom masallah :) yaptırmamalı mıyım ya, gercekten pahalıymıs da evet

günaydın fıstıklar asu alıyorum listeye hemen seni kaçıncı etapta ayrıldıysan o kg hesaba alınacak ve kaç hafta ayrı kaldıysan ona bölünecek verdiğin kg

ufukcum süpersin düğüne istediğin kg ya düşüceksin

bak 1 ay plates yap nasıl fark edecek ve farkı gördükçe sen bırakamayacaksın platesi gülşahcım

8. TAKIM * *229.ETAP SONUÇLARI**
ufocan ( 70,8 / 70,2 / 0,6 / 0,85% )
papatya89 ( 59,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanim ( 78,5 / 78,5 / 0,0 / 0,00% )
AzRASILAM ( 106,0 / 105,5/ 0,5 / 0,47% )
AySeCeYLİN ( 64,4 / 64,4 / 0,0/ 0,00% )
artikdurdemeli ( 79,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
profit ( 86,9 / 86,6 / 0,3/ 0,35% )
multumel ( 65,6 / 65,6 / 0,0 / 0,00% )
vale_14(77,9 /77,8 / 0,1 / 0,13%)
asutaha( 80,8 / 71,7 / 9,1 / 0,25%) eski üye 184.etapta ayrılmıştı.verdiği kg 45 bölündü.[/COLOR]
8. TAKIM TOPLAM KİLO YÜZDESİ (0,25)

Son düzenleme:
bak 1 ay plates yap nasıl fark edecek ve farkı gördükçe sen bırakamayacaksın platesi gülşahcım

TATLIM nereden yapıyım dvd'si falan var mı önerebilecein?kollar için falan işe yarıyor mu ki ? hemen baslarım vallahi :)

bu arada liste için eline saglık ama takımı utandırıyoruz haydi kızlaararr hareketlenelim birazcık haftaya cuma bambaska olalım

Kızlar 9. takımdan gelıorum herkese hayırlı cumalar ...

Listeniz dogru bi sorun yok.Kılo veren herkesı kutluyorum

ebru şallının dvdleri çok işi yarıyor hangi bölgen sorunlu ise ona uygun alanı al cnm evet kollar içinde çok işe yarıyor lastikle çalışıyorsun.orta sevide bir lastik ve küçük plates toou alacaksın ve kendine uygun dvdyi sececeksin.ama düzenli yapman lazım haftanın en az 4 günü yap 1 saat.

Kızlar 9. takımdan gelıorum herkese hayırlı cumalar ...

Listeniz dogru bi sorun yok.Kılo veren herkesı kutluyorum

teşekkürler mursh...

ayy tamam hadi bugün hemen alıcam bakalım :) ne kadar acaba lastik ve top ?

arkadaşlar bizimki tam bir yaprak dökümü oldu heeeeeey geridekalanlar toparlanın gösterelim dayanışmanın gücünü

evet canim kararliyim yani listeden cikmak istememin sebebi burda olamayacagimdan felan degil aslindadiyetten sykildim menü felan bu ara sasti zaten yazamiyorum felan filan iste yani biraz uzak kalmak iyi gelir diye düsündüm aslinda bence bir kac arkadas davet etmek gerek aslinda tabi kaptan olarak sen daha iyi bilirsin tatlim

günaydın 70.200 kiloyum

günaydın ayşe 86.600 kg

tebrik ederim kizlarrrrrrr

slm kızlar
dün kendime bişeyler almaya çıktım herşey bosboool gelio
allahım ne güzel bir duygu
dar gelmesinden çoook ii
ama evde giycek hiiiç birşeyim yok

pantolanda 56 beden giyerdim

dün lcw 48 denedim bol geldi
46 da yoktu gidip tekrr bakacam bugün

kızlar bn çizlegemide değiştiriyorum

çünkü yazın 130 u da gördüm yani en fazla gördüğüm kilo o oldu

reyhancım yeni kişler çağaracağım ama şuan 3.takımın bizden daha çok ihtiyacı var yeni kişlere onlar takımlarını düzene oturtsunlar yeni arkadaşları alsın sonra bende çağıracağım canım...

Ayşeciğim bi ara ne kadar çoğalmıştık .birden kayboldu herkes. neyse kalanlar demekki azimle bu işi yapacak olanlar

reyhanım ayrılcam diyosun çok fazlada kaybolma kilo alıp gelirsin allah muhafaza.

gelelim. gülden hanıma
maşallah kız sana bence sen40 bedeni görücen.

gayeciğim sende gayet başarılı gidiyon.

asu arkadaşım hoşgeldin aramıza

gülşah canım bende düğnümden önce 61 dim .yediklerime dikkat edip 1 saat yürüyüş üstünede 20 dk aerobik yaptım 54 kilo oldum.

kızlar sezeryan olanınız varmı mekik hareketlerine ne zaman başladınız

doktor 1 sene olsun öyle yap dedide .bende sıkılaşmak istiyorum.

menümü veriyorum

sabah
1 kk peynir
1dom
1 dlm ekmek

öğle
kızarmış patates 6 tane
3 tane biber
yoğurt

akşam
patlıcan yemeği
1 dlm ekmek

bugün biraz fazla oldu ama kendime ödül verdim
şimdilik iyi akşamlar

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. ilelebet yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Aysdecim tatlim ya magazadayim alica$m ama bilemedim cok acil top kac cm olsun ve hangi dvd olsun soyler msn nolurays
anım

canım yeni gördüm kusura bakma küçük toptan alacaksın cnm onlarda standart oluyo genelde 20 cm olması lazım.
dvd yi de senin göbek bölgen mi sorunluydu canım hangi bölgen sorunluysa onu al.benim basenlerim geniş olduğu için selülitsavar dvdsini yapıyordum ben.kollar içinde aratırayom bi link atarım özelden sana

ufukcum bende sezeryanlıyım 6 ayı geçtiyse çok rahat yaparsın ebru şallı hemen başlıyor baksan oda sezeryanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…