azra hiç aklıma gelmemişti allah kolaylık versin canım
noldu hayırdır seni bu para tuzağına iten sebep nehiç sağlıklı değil mutlumel göbek çevrende sorunun var galiba
porsiyonlarını küçült ve her öğününü yoğurt ekle tabi bide göbeğini streçle sarıp haftada 3-4- kez spor yap
bak nasıl gidiyo karayağlar
tatlım göbek cevremde bir sorunum yok sükür hatta belim oldukca ince, göbeğim azcık yemesem hemen küçülüyor ama ben kollarımı sevmiyorum bir de popom masallah :) yaptırmamalı mıyım ya, gercekten pahalıymıs da evet
bak 1 ay plates yap nasıl fark edecek ve farkı gördükçe sen bırakamayacaksın platesi gülşahcım
TATLIM nereden yapıyım dvd'si falan var mı önerebilecein?kollar için falan işe yarıyor mu ki ? hemen baslarım vallahi :)
bu arada liste için eline saglık ama takımı utandırıyoruz haydi kızlaararr hareketlenelim birazcık haftaya cuma bambaska olalım
Kızlar 9. takımdan gelıorum herkese hayırlı cumalar ...
Listeniz dogru bi sorun yok.Kılo veren herkesı kutluyorum
bak 1 ay plates yap nasıl fark edecek ve farkı gördükçe sen bırakamayacaksın platesi gülşahcım
ebru şallının dvdleri çok işi yarıyor hangi bölgen sorunlu ise ona uygun alanı al cnm evet kollar içinde çok işe yarıyor lastikle çalışıyorsun.orta sevide bir lastik ve küçük plates toou alacaksın ve kendine uygun dvdyi sececeksin.ama düzenli yapman lazım haftanın en az 4 günü yap 1 saat.
Teşekkürler mursh...
ayy tamam hadi bugün hemen alıcam bakalım :) ne kadar acaba lastik ve top ?
cnm ikiside 7 yada 7,5 tl civarı.lastiği orta sert al cnm
ay tamam cok heyecanlandım aksama provadan gelince hemen spor yapıcam :)
reyhancım haftaya mı çıkacaksın listeden.takım döküldü artıkdurdemeliden haber çıkmadı listeden çıkaracağım dilekte biraz ara vermek istiyodu pek uğrayamaıyor zaten onuda çıkaracağım.tabi yalnız bırakmaz yine de dilekcim bizi.reyhancım sen kararlı mısın canım
günaydın 70.200 kiloyum
günaydın ayşe 86.600 kg
anımAysdecim tatlim ya magazadayim alica$m ama bilemedim cok acil top kac cm olsun ve hangi dvd olsun soyler msn nolurays
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?