Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar takımımızın durumu hiç içaçıcı değil cuma yoktum cumrtesi döndüm yazacaktım baktım ben yokkenneredeyse birşey paylaşılmamış yazasım gelmedi doğrusu

Tatlim herkesin bir yogunlugu var bayram uzeri benim de malum nisan :) ama hepimiz birer kere yazsak bil sayfa doluyor az kaldik diye boyle ghelio hepimiz ayni anda yazinca yine birinci ikinci oluruz motivasyonla :) bu arada ufak ufak basliorum karataya tatlim senn nasil gdyr

hadi hayırlısı olsun güldenciğim darısı bana ve tüm işsizlere olsun

saol cnm teşekkür ederim
isteyen herkese olsun

ebrunun 1.plates dvd si yapabilir cnm yada basen için selülit savar dvd si çok iyi. orta sertlikte plates lastiği ve küçük plates topu alsa yeterli canım

tmm cnm derim bn ona çok saol

hayirli ugurlu olsun canim calismak gibisi yok valla darisi basima insallah
:13: saol cnm
darısı sana
saol cnm
cnm tek öğle yemeği var sabah galeta peynir olarak geçiştiririm
dileirm net vardır:18:

dünkü menümü vereyim

sabah 1 çay

öğle yarım hamburger

ara 4 galeta

akşam 1 bibber dolma 6 lahana sarma

günaydın arkadaşlar takımımızın durumu hiç içaçıcı değil cuma yoktum cumrtesi döndüm yazacaktım baktım ben yokkenneredeyse birşey paylaşılmamış yazasım gelmedi doğrusu

neden gayecim bizim yazdıklarımızı okumadın sanırım herkes böyle düşünce bu topik 1 sayfa bile ilerlemezherkes elinden geldiğin yazmaya çalışıyor malum haftasonu çok fazla beklenti içinde olmamak lazım herkesin kendine göre planları var tatil günü ama kimse böyle düşünüpte yazmamazlık yapmıyo sende sohbete dahil olabilir en azından menü paylaşabilrdin

gülşahcım kolay geldin hem temizliğin hemde sporun için gitsin kara yağlar

takımı gaza getirmek için değişik bir strateji uygulamak istedim çünkü benim amacım artık yalnız kg vermek değil sanırım sizlere fazlasıyla alıştım heran heryerde sizlerle sohbetin güzelliği aklımdan çıkmıyor açıp kimseyi bulamayınca üzülüyorum

allahım 1.sınıf anelerine bol bol sabır versiiin
yoksam bn bu kızı öldürürceğiiiiimmmm

valla sabır versin çocuk büyütmek karnına düştüğünde başlayıp ölünceye kadar olan bir süreç bana göre.

menümü veriyorum
sabah
1 kk peynir
3 ceviz
1 dom
öğle akaşm saat 4 civarı
2 biber dolması yoğurt

akaşam üzüm

kızlar cevizle peynir yermisiniz bizim buralarda sabah kahvaltısı cevizsiz olmaz merak ettim
sofrada ceviz olmadımı yani kahvaltda doymuyorum. kahvaltı edesim gelmiyo

teşekkürler canım. suyu bende az içiyorum malesef

canım afiyet oslun

bizim burda cevizsiz kahvaltı olur :))
ama peynir ceviz süper ikili bnce

ay canim benim birden hep birlikte burda olamiyoruz malesef ama biz yokken yazilanlara cevap vermeye calisiyorum bende sende öyle yap canim benim ozaman muhabbet bir sekilde kuruluyor zaten
insallah bayramdan sonra yine ayni aktif durum olur insallah ama sen yinede yaz yedigini ne yaptigini
yeni biseyler duyarsan diyetle alakali bize yaz bak ozaman sohbet ortami dahada güzel olur canim
bende senin takimda olmandan son derece memnunm canim bak ara verdigim halde burdayim kopamiyom sizden :)))

aminnnnnnn :))) zordur eminim

canim bende severim cevizi bu karatay diyetindede fistik findik ve ceviz bolca kullaniliyor kahvaltida

yarın işte ilkgnüm çoook heycanlıyım

ay senin yerine bende heycan yaptim ya valla birden ise basladigim gün geldi aklima ama simdi ara verdim cocuklar icin ama insallah kizimda anna okuluna basladigi zaman istiyorum tekrardan calismak

menüm

sabah 2 çatal omlet yarım dilim ekmek 1 zeytin

ara yok

öğle 2 kuşbaşı tavuk göğsü yarım dlm ekmek salata

ara yarım nar yarım pkt cips yarım eti çay keyfi

ara da ki kaçamktn sonra akşam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…