günaydın arkadaşlar takımımızın durumu hiç içaçıcı değil cuma yoktum cumrtesi döndüm yazacaktım baktım ben yokkenneredeyse birşey paylaşılmamış yazasım gelmedi doğrusu
hadi hayırlısı olsun güldenciğim darısı bana ve tüm işsizlere olsun
ebrunun 1.plates dvd si yapabilir cnm yada basen için selülit savar dvd si çok iyi. orta sertlikte plates lastiği ve küçük plates topu alsa yeterli canım
:13:hayirli ugurlu olsun canim calismak gibisi yok valla darisi basima insallah
saol cnmGunaydin kuslarim, smdi derin bir ev temizligi yapicam sonra henuz pilates dvd alamadigim icin benim kardiyolari yapicam :)
Bu arada dunku menum parlak degil ama yinede yaziyim,
Sabah genis bir kahvalti ama bir dilim kepekli ekmek
Uc dort saat snra bir pogaca ve meyve suyu ( yag deposu yani )
Ara ogun misir
Aksam cin usulu tavuk ve uc bes patates kizartmasi
Sabahlari sirkeli liomlu su iciyorum tek sourunum gun icinde az su icmek :/
Ayrica ne mutlu turkum diyeneeeee !!!!!!
Tatlim super bak zayifladigini oyle farkediyor insan super oluyorrr tebrikler kusum :)
Guldenim cok sevndm canm benm hayirli olsun, mutlaka ney vardir ama sen ilk gunlerden dkkat cekmemeye calis :) bir de ofiste ogle yemeklerine dikkat et nolur beni mahveden ofis beslenmesi oldu
b
günaydın arkadaşlar takımımızın durumu hiç içaçıcı değil cuma yoktum cumrtesi döndüm yazacaktım baktım ben yokkenneredeyse birşey paylaşılmamış yazasım gelmedi doğrusu
dünkü menümü vereyim
sabah 1 çay
öğle yarım hamburger
ara 4 galeta
akşam 1 bibber dolma 6 lahana sarma
neden gayecim bizim yazdıklarımızı okumadın sanırımherkes böyle düşünce bu topik 1 sayfa bile ilerlemez herkes elinden geldiğin yazmaya çalışıyor malum haftasonu çok fazla beklenti içinde olmamak lazım herkesin kendine göre planları var tatil günü ama kimse böyle düşünüpte yazmamazlık yapmıyo sende sohbete dahil olabilir en azından menü paylaşabilrdin
gülşahcım kolay geldin hem temizliğin hemde sporun için gitsin kara yağlar
allahım 1.sınıf anelerine bol bol sabır versiiin
yoksam bn bu kızı öldürürceğiiiiimmmm
Gunaydin kuslarim, smdi derin bir ev temizligi yapicam sonra henuz pilates dvd alamadigim icin benim kardiyolari yapicam :)
Bu arada dunku menum parlak degil ama yinede yaziyim,
Sabah genis bir kahvalti ama bir dilim kepekli ekmek
Uc dort saat snra bir pogaca ve meyve suyu ( yag deposu yani )
Ara ogun misir
Aksam cin usulu tavuk ve uc bes patates kizartmasi
Sabahlari sirkeli liomlu su iciyorum tek sourunum gun icinde az su icmek :/
Ayrica ne mutlu turkum diyeneeeee !!!!!!
Tatlim super bak zayifladigini oyle farkediyor insan super oluyorrr tebrikler kusum :)
Guldenim cok sevndm canm benm hayirli olsun, mutlaka ney vardir ama sen ilk gunlerden dkkat cekmemeye calis :) bir de ofiste ogle yemeklerine dikkat et nolur beni mahveden ofis beslenmesi oldu
b
valla sabır versin çocuk büyütmek karnına düştüğünde başlayıp ölünceye kadar olan bir süreç bana göre.
menümü veriyorum
sabah
1 kk peynir
3 ceviz
1 dom
öğle akaşm saat 4 civarı
2 biber dolması yoğurt
akaşam üzüm
kızlar cevizle peynir yermisiniz bizim buralarda sabah kahvaltısı cevizsiz olmaz merak ettim
sofrada ceviz olmadımı yani kahvaltda doymuyorum. kahvaltı edesim gelmiyo
takımı gaza getirmek için değişik bir strateji uygulamak istedim çünkü benim amacım artık yalnız kg vermek değil sanırım sizlere fazlasıyla alıştım heran heryerde sizlerle sohbetin güzelliği aklımdan çıkmıyor açıp kimseyi bulamayınca üzülüyorum
allahım 1.sınıf anelerine bol bol sabır versiiin
yoksam bn bu kızı öldürürceğiiiiimmmm
valla sabır versin çocuk büyütmek karnına düştüğünde başlayıp ölünceye kadar olan bir süreç bana göre.
menümü veriyorum
sabah
1 kk peynir
3 ceviz
1 dom
öğle akaşm saat 4 civarı
2 biber dolması yoğurt
akaşam üzüm
kızlar cevizle peynir yermisiniz bizim buralarda sabah kahvaltısı cevizsiz olmaz merak ettim
sofrada ceviz olmadımı yani kahvaltda doymuyorum. kahvaltı edesim gelmiyo
yarın işte ilkgnüm çoook heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?