Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aysecim bende sabitim canim eklersen sevinirim

reyhancım haftaya mı çıkacaksın listeden.takım döküldü artıkdurdemeliden haber çıkmadı listeden çıkaracağım dilekte biraz ara vermek istiyodu pek uğrayamaıyor zaten onuda çıkaracağım.tabi yalnız bırakmaz yine de dilekcim bizi.reyhancım sen kararlı mısın canım

evet gercekten mantıklı önerileri varmıs. mesele su kan sekeri zaten ya . ben de karatayla montiyi birleştirip special bir beslenme programı hazırlicam kendime :)

güldennn okulamı başladın bacuuu
tmm güldencim.asu konusuna katılıyorum asu gelsene bacım ya takıma taze kan

ben yine şaşırdım şuan 1 pk haylayfı bitiriyorum.kendimi toplayamıyorum ne olacak benim halim ya

ayşecimmm relax canın saolsun kaçamaklarına kahretme hiç olmamış gibi öbür öğünden devam et

evet efendimmm ilk menümü yazıverem
sabah:1 yumurta,1kk peynir,1dilim ekmek, 1tk kaymak,1siyah zeytin,yarım salatalık ve domates 6bardak şekersiz çay
ara:1mandalina
öğlen:1kepçe yayla çorbası,6yk zeytinyağlıtaze fasülye,salata,1dilim ekmek
ara1mandalina 1yeşilçay
akşam:1kepçe çorba,3yk barbunya,1dilim ekmek
ara:1 limonlu form çayı ve yine mandalina:)

günaydın şekerler..

cumamız mübarek olsun

güldennn okulamı başladın bacuuu

ayşecimmm relax canın saolsun kaçamaklarına kahretme hiç olmamış gibi öbür öğünden devam et

asuş bnm cadı 1 e başladı
bnde dolayısıyla başlamış oldum
çünkü öğretmen ödevi çocuklara değil bizlere veriyor
1.sınıf olduğunuzda anlarsın inşallah:26:

asuş menü iyide
o çay ne kııız
tmm şekersiz içmişin orda no problemde
sabah sabah nasıl içtin o kadar

günaydın 70.200 kiloyum

SÜPPPERRRsin canııımmmm

canım beni nasıl güldürdün sabah sabah ya :) hadi barışın o zamann

bu arada güldencim 500 gr 500 grdır ya reglsin bi de. ben de bu hafta eski istikrarıma dönmek istiyorum bişidiyin banaa nişan yaklaştıkça panik yaptım panik yaptıkca ıvır zıvıra dikkat etmiorumm

kızlar cok üzgünüm bizim bilgisayarda sorun var yapılana kadar tel den giricem
ordanda fazla paylasımda bulunama herhalde ama cuma günleri bildirimde bulunabilirim
bugünki kilom 77.8 regl olucam şişkinlik varrr en azından fazla cıkmadım 100 gram 100 gram
kızlar hepinizi özlücem

canım ben de seni sorucaktım merak etmiştim. arada yaz yine bize özlerizz :) 100 gr 100grdır.. ben tartılmaya cesaret edemedim

günaydın şekerler
kilo bildirimimi yapıverem
başlangıç : 87
geçen hafta:72 .4
bu hafta:71.7
toplamda giden:16
hedef:65
boy:168
beden:40
spor:180dk. aerobik plates

ayrıca kötü diye size hiç menü yazmıorum ama yazmadıkca ipin ucu kacıyor, bugünden itibaren kötü de olsa herseyi yazıcam siz de bana kızın lütfen.

sabahları gec kalkmaya ofise apar topar gelmeye basladım bu yüzden kahvaltı düzenim sıfırlandı.

bu sabah- zeytinli açma ve meyve suyu :/ ve şimdi kahve .

azra hiç aklıma gelmemişti allah kolaylık versin canım

kızlar bu arada su bir iki gündür su kilo işine o kadar üzgünüm ki liposuction falan arastırıorum resmen

noldu hayırdır seni bu para tuzağına iten sebep ne hiç sağlıklı değil mutlumel göbek çevrende sorunun var galiba
porsiyonlarını küçült ve her öğününü yoğurt ekle tabi bide göbeğini streçle sarıp haftada 3-4- kez spor yap
bak nasıl gidiyo karayağlar

güldeeeeeeennn ben çayı çok severim
eskiden her bardağa 2 kaşık şeker atardım düşün
bi çay kaşığı şeker 5o kalori
6 bardak çaya 12 kaşık şeker atardım
al sana kafadan 600 kalori
gelsin kilocuklar
şimdi şeker kullanmıyorum gönül rahatlığıyla içiyorum çayımı

teşekkürler gülden ve gülşah. inşallah 69 olucam bu günlerinin kıymetini bil gülşah. bu kocalar adamı yer bititrir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…