gülşahcım benm kartay diyetinde sevmediğim tek şey meyvenin yasak oluşu.sonuçta vucudun ihtiyacı var bu vitaminlere özellkle kışın portakal mandalina gribe birebir..
gaye geçmiş olsun canım...
tatlılarım kimseler yok, güldenimizin de ilk iş günü nasıl geciyor acaba ?
gayecim nasıl oldun canım benim? bu arada senin dediğin sayfaya (karatay) 3-4 mesaj attım ama herkes kendi aleminde vallahi hiç cevap veren olmadı üsteik benim mesajımdan sonra gayet görmemiş gibi mesajlasmaya devam ediyorlar :)
tatlılarım kimseler yok, güldenimizin de ilk iş günü nasıl geciyor acaba ?
gayecim nasıl oldun canım benim? bu arada senin dediğin sayfaya (karatay) 3-4 mesaj attım ama herkes kendi aleminde vallahi hiç cevap veren olmadı üsteik benim mesajımdan sonra gayet görmemiş gibi mesajlasmaya devam ediyorlar :)
gülşahcım evet oraya yazan herkes iletişim kopukluğundan şikayetçi ama bence kişisel cevap yazmıyorlar diye
çekimser olursan kimseninumruda olmaz sabırla yazmaya devam et elbet bir cevap veren olur ama ben bile rastlamadım sana eğer fark etseydim yazardım canım
Cevaplamıslar sagolsunlar tatlım ben de simdi ofisten cıkıcam cevap yazamadım yarın bakıcam ama iki ayda 12 kgdan falan bahsediyorlar müthiş biişi vallahi. sen ne zamandır yapıosun canım
bu arada aysecim bu aksam pilates malzemeleri almaya gidicem :)
20 cm top küçük değil mi? nasıl hareketler yapılıyor onunl? bir de selülit savar için ihtiyacım olan tek sey top mu ? karın egzersizleri de o dvd içinde var mı yoksa onun için de ayrı bir dvd mi alıyım
canım cok güzel gecsin günün inşallahhh
tatlım menün harika tam karataylık :)
size yazıcagım seyler var ama simdi bir iş cıktı adliyeye gidip gelicem bir sürü yazıcam muck
günaydın arkadaşlar korktuğum başıma geldi hastayım ama yinede gittim sporum yaptım eşime hasta olduğumu çaktırmıyorum spora falan gidemem zaten diyeti bir türlü yoluna koyamıyorum bari sporu yapıyım diyorum
saol asuşumhayırlı uğurlu olsun güldencim
geçmiş olsun canım yaaa hala çekiomusun o 20lik dişinden çektirde kurtul
güldencim ilk iş günün inş. çok güzel geçer canım.
gülşahcım neler söyleyeceksin merak ettim bak.
ah ahh ben bu diyet işini bayramdan sonra kesin olarak düzene sokacağım offffff offfffffffffff
saol cnm bnmm çok güzel geçtitatlılarım kimseler yok, güldenimizin de ilk iş günü nasıl geciyor acaba ?
günaydın arkadaşlar korktuğum başıma geldi hastayım ama yinede gittim sporum yaptım eşime hasta olduğumu çaktırmıyorum spora falan gidemem zaten diyeti bir türlü yoluna koyamıyorum bari sporu yapıyım diyorum
kızlar bu arada cok önemli bir düzeltme yapmak istiyorum, ben girdiğimden beri herkese seker yerine tatlandırıcı kullanın diye tavsiyelerde bulunuyordum ama aksam Karatay kitabını okuduktan sonra size binbir özür borcluyum. aspartam olmayan tatlandırıcılar saglıklı diye biliyordum meger hiç değilmiş aksine yag birikmesine neden oluyormus ve sekeri yükselterek acıkmaya neden oluyormus.
cızzz yani :) sakın kullanmayın
ayrıca belki faydalı olur diye taze taze aksam ögrendiğim bilgileri yazıyım size;
sağlıksız ve Karatay diyetinde yenmesi yasak besinler ( diğer diyetlerde de en azından daha az yenmeye özen gösterilse mükemmel olur)
- her türlü ekmek ve kepek ekmek dahil , her türlü tost, grissini , pogaca, börek vs .. hamurlu gıdalar
- mısır
-patates, pilav, makarna
- her türlü şekerli yiyecek
- bal, reçel gibi besinler ( sümeyyecim sabah sirkeli suyun içine bal koymaktan vazgecmeliyiz yani :)
- asitli içecekler ve meyve suları, hatta taze sıkılmıs meyve suları dahil
- üzerine düyet yazan her türlü yiyecek ve içecek
- ayçiçek yağı ve margarin yasak. bunların yerine saf tereyağı ve sızma zeytinyağı kullanmanız sağlıklı
- nescafe gibi işlenmiş kahveler, içecekler
- ... hatırladıkca yazıcam kızlar, gayecim sende unuttuklarımı tamamlarsın..
ayrıca genel olarak kilo vermek için tavsiye edilenler; en fazla 3 öğün yiyin acıkmadıkca ara öğün yemeyin cok acıkırsanız cay bardagı kadar badem, fındık, ceviz yiyebilirsiniz.
aksam 8'den sonra birsey yemeyin, meyve dogrudan seker etkisi yaptığı için diyet bozucu oluyor sakın yemeyin:) 8'den sonra sadece su, ayran ve bitki çayları içebilirsiniz.
ayrıca gün içinde su içerken taze limon eklerseniz yag yakıcı özelliği varmıs, 2 3lt arası su tavsiye ediliyor
her gün 40-60 dk arası spor tavsiye ediliyor ama öcü sporlar değil:) mesela hiçbirsey yapamıyorsanız, cocugu okuldan aldıktan sonra evin etrafında bir tur fazla atın ya da müzik acın 10-20 dk dans edin gibi.. ama bunların yanı sıra en az haftanın 3-4 günü düzenli spor yapmanın apayrı bir etkisi vr tbii.
şimdilik bu kadar canlarım hatırladıkca yazıcam :)
ben bu sabah yine evden acele cıktıgım için pogaca yemek zorunda kaldım ama bu ögleden itibaren istikrarla uygulicam. öpücükler :)
menümü yazayım
sabah evde çıkmadan 1 tatlı kaşığı irmik tatlısı attım ağzıma
ara 2 adet bisküvi 1 çay
öğle 1 kaşık patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı ayran
ara 1 kupa çabuk çorba
akşam 3 kaşık kabak yemeği 2 çatal kızartma
ara 1 muz
menümü bildiriyorum
KAHVALTI:
bugün değişik birşey yiyeyim dedim
mantar soğan vebiberi tost makinasına koydum ve sıfır yağla pişirdim ve yedim
ÖĞLE YEMEĞİ:
^3 yaprak sarma
2 kaşık amerikan salata(dışarıdaydım)
akşam yemeği:
HAMSİ BUĞLAMA
salata
dışarıdaydım cnm yeni geldim.selilüt savar için lastik küçük top ve büyük top lazım bende 3 de var büyük topum 65 likten ebruli markası ebru şallınınki yani.en çok kullanılan lastik ve küçük top büyük topla da yapılan hareketler var ben aldım ama sen ister al ster alma en önemli olanlar küçük top ve lastik.ben almışken hepsi olsun diye aldım bğyğk topuda aslında büyük topta çalışmak zevkli de oluyor
selült dvd sinde sadece popo kalca ve bacak egzersizleri var.karın için ayrı bir dvd alman lazım eğer karın için ayrı dvd si varsa onu al yoksa 1.dvd sini al gülşahcım.
aslında meyveyi bu kadar seviyorsan monti deneyseydin keşke gülşahcım ben 1,5 ayda 5 kg vermştim montide muz kavun karpuz ve üzüm yasak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?