Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gülşahcım benm kartay diyetinde sevmediğim tek şey meyvenin yasak oluşu.sonuçta vucudun ihtiyacı var bu vitaminlere özellkle kışın portakal mandalina gribe birebir..

gaye geçmiş olsun canım...

gülşahcım benm kartay diyetinde sevmediğim tek şey meyvenin yasak oluşu.sonuçta vucudun ihtiyacı var bu vitaminlere özellkle kışın portakal mandalina gribe birebir..

gaye geçmiş olsun canım...

evet canım ben de en cok ona üzüldüm, inanılmaz meyve sever bir insanım sevmedigim meyve yok. ama bir de böyle denicem bakalım aslında gece yenmemesi konusunda haklı sekerli gercekten ama gündüz de 2'den fazla yenmemesi biraz zorlayıcı

bu arada aysecim bu aksam pilates malzemeleri almaya gidicem :)

20 cm top küçük değil mi? nasıl hareketler yapılıyor onunl? bir de selülit savar için ihtiyacım olan tek sey top mu ? karın egzersizleri de o dvd içinde var mı yoksa onun için de ayrı bir dvd mi alıyım

tatalılarım bugün ne yedim?

sabah- koşmaca arasında 1 pogaca ve sekersiz cay
öğle- bir kase mercimek corbası

hala hiç su içmedim aferin banaa...

tatlılarım kimseler yok, güldenimizin de ilk iş günü nasıl geciyor acaba ?

gayecim nasıl oldun canım benim? bu arada senin dediğin sayfaya (karatay) 3-4 mesaj attım ama herkes kendi aleminde vallahi hiç cevap veren olmadı üsteik benim mesajımdan sonra gayet görmemiş gibi mesajlasmaya devam ediyorlar :)

gülşahcım evet oraya yazan herkes iletişim kopukluğundan şikayetçi ama bence kişisel cevap yazmıyorlar diye
çekimser olursan kimseninumruda olmaz sabırla yazmaya devam et elbet bir cevap veren olur ama ben bile rastlamadım sana eğer fark etseydim yazardım canım

gülşahcım evet oraya yazan herkes iletişim kopukluğundan şikayetçi ama bence kişisel cevap yazmıyorlar diye
çekimser olursan kimseninumruda olmaz sabırla yazmaya devam et elbet bir cevap veren olur ama ben bile rastlamadım sana eğer fark etseydim yazardım canım

Cevaplamıslar sagolsunlar tatlım ben de simdi ofisten cıkıcam cevap yazamadım yarın bakıcam ama iki ayda 12 kgdan falan bahsediyorlar müthiş biişi vallahi. sen ne zamandır yapıosun canım

Cevaplamıslar sagolsunlar tatlım ben de simdi ofisten cıkıcam cevap yazamadım yarın bakıcam ama iki ayda 12 kgdan falan bahsediyorlar müthiş biişi vallahi. sen ne zamandır yapıosun canım

benim 1ay oldu ama birebir uygulayamadım çeşitli sebebleden dolayı ama net3kg da ben verdim birde uygulasaydım birebir düşüneniyorum bile gülü sıkı takip et bütün sorularının cevabı onda

dışarıdaydım cnm yeni geldim.selilüt savar için lastik küçük top ve büyük top lazım bende 3 de var büyük topum 65 likten ebruli markası ebru şallınınki yani.en çok kullanılan lastik ve küçük top büyük topla da yapılan hareketler var ben aldım ama sen ister al ster alma en önemli olanlar küçük top ve lastik.ben almışken hepsi olsun diye aldım bğyğk topuda aslında büyük topta çalışmak zevkli de oluyor

selült dvd sinde sadece popo kalca ve bacak egzersizleri var.karın için ayrı bir dvd alman lazım eğer karın için ayrı dvd si varsa onu al yoksa 1.dvd sini al gülşahcım.

aslında meyveyi bu kadar seviyorsan monti deneyseydin keşke gülşahcım ben 1,5 ayda 5 kg vermştim montide muz kavun karpuz ve üzüm yasak sadece

menümü bildiriyorum
KAHVALTI:
bugün değişik birşey yiyeyim dedim
mantar soğan vebiberi tost makinasına koydum ve sıfır yağla pişirdim ve yedim
ÖĞLE YEMEĞİ:
^3 yaprak sarma
2 kaşık amerikan salata(dışarıdaydım)
akşam yemeği:
HAMSİ BUĞLAMA
salata

canım cok güzel gecsin günün inşallahhh

tatlım menün harika tam karataylık :)

size yazıcagım seyler var ama simdi bir iş cıktı adliyeye gidip gelicem bir sürü yazıcam muck

saol cnmm

çok geçmiş olsun cnm

hayırlı uğurlu olsun güldencim

geçmiş olsun canım yaaa hala çekiomusun o 20lik dişinden çektirde kurtul
saol asuşum

güldencim ilk iş günün inş. çok güzel geçer canım.
gülşahcım neler söyleyeceksin merak ettim bak.

ah ahh ben bu diyet işini bayramdan sonra kesin olarak düzene sokacağım offffff offfffffffffff

güzeldi walla

saol cnm bnmm çok güzel geçti
b sıkıcı ve yorucu bekledim ama değil güzeldi dilerim öle devam eder
bu arada güzel bi haber et var
hatta girdim yazdıkarınızı okudum
ama cvp yazmadım

az daha zaman geçsi yazacam da

menümü yazayım

sabah evde çıkmadan 1 tatlı kaşığı irmik tatlısı attım ağzıma

ara 2 adet bisküvi 1 çay

öğle 1 kaşık patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı ayran

ara 1 kupa çabuk çorba

akşam 3 kaşık kabak yemeği 2 çatal kızartma

ara 1 muz

güldencim ilk günün güzel gecmesine cok sevindim insallah böyle devam eder

kiyamam cok gecmis olsun sporunuda birakmamisin helal olsun canim

cok güzel bilgiler canim cok tesekkür ederim

selam kizlar nabersiniz bakim ??
bende iyi gibiyim spor yapiyorum ama diyet biraz askida kaldi sanki
ama düzene sokacam kendimi insallah yine
hepinizi cok seviyorum görüsürüz

günaydın kızlaaarrr hepimize saglıklı ve keyifli bir gün diliyorum öncelikle....

canım menün gayet güzel, ama nolur ofis ara ögünlerine dikkat et kendimden biliorum sen de beslenmeni bozcaksın die kendim gibi korkuyorum inan :) ben 47 kiloydum neredeyseişe basladıgımda

ayrıca güzel gecmesine cok sevindim tatlım, senin iyiliğinden :)

gayecim gayet karatay olmus :) dısarıda oldugun için amerikan salatası kacması normal, 2 kasık olmus o yüzden telafisi olur :)

tatlım cok tesekkür ederim bir sürü soru sorup basını sisirdim senin:) ben de baslangıc olarak selülit savar alıyım o zaman bir de bir sitede beşli set buldum hepsi 50 tl falan, sayaçlı ip, minder, büyük top, twister, lastik falan.onlardan alıp baslıyım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…