- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
günaydın kızlaaarrr hepimize saglıklı ve keyifli bir gün diliyorum öncelikle....
canım menün gayet güzel, ama nolur ofis ara ögünlerine dikkat et kendimden biliorum sen de beslenmeni bozcaksın die kendim gibi korkuyorum inan :) ben 47 kiloydum neredeyseişe basladıgımda
ayrıca güzel gecmesine cok sevindim tatlım, senin iyiliğinden :)
gayecim gayet karatay olmus :) dısarıda oldugun için amerikan salatası kacması normal, 2 kasık olmus o yüzden telafisi olur :)
tatlım cok tesekkür ederim bir sürü soru sorup basını sisirdim senin:) ben de baslangıc olarak selülit savar alıyım o zaman bir de bir sitede beşli set buldum hepsi 50 tl falan, sayaçlı ip, minder, büyük top, twister, lastik falan.onlardan alıp baslıyım bari :)
cnm evt aralar önmli acımıyorum ama kan şekerim düşüyor onu hissediyorum
birde hareketim kısıtlandı şimdi ii anlıyorum oturarak çalışnları
günadünydın arkadaşlar bugün fark ettiğim birşeyi paylaşıyorum dün değil önceki akşamsize menümübildirdikten sonra
turşu kavurması yedim ve ertesi gün basküle bir çıktım 88.00kg gösterdi çok üzüldüm bugün tartıldım 86.00 kg insan 1günde 2kg alamaz elbet benzeri bir durumu karatay diyeti yapan bir arkadaşımız yaşamıştı araştırmış 3 4kg ma kadar fazla gösterebilirmiş sizkere tavsiyem tartılmadan 1gün önce hafif ve tuzsuz yemeye gayret edin aslında altarnatif olarak tuzsuz yemeye gayret edin
aaaaa bu çok önmli
bn özellikle perşembe akşamlarına dikkat ederim
mümkün mertebe akşam yememeye çalışırım
%100 sabahı etkiliyor
MAŞALLAH 3 SAYFAYI DOLDURUVERMİŞİNİZ.
gülden işinin iyi olmasına sevindim. bakıyorumda boğazı tutuyosun
gaye menünü beğendim canım. çok sağlıklı ve güzel
gülşah güzel bilgilerin için sağol
ayşeciğim monti kolaymı acaba bendeyapsam
saol ufukcum
tutmam lazım boğazımı
75 e 30 var
dahaaaaa çoook var yaniiiiiii
cok dogru canım
bu arada ben aksamları menümü yazamıyorum dünü ve bugünü yazayım;
dün sabah - 1 pogaca ve sekersiz cay ( karataya baslamamıstım henüz:)
öğle - bir kase mercimek corbası
aksam - 4 kasık barbunya ve bolca yogurt
- domates, salatalık - üzerine azıcık zeytinyağı ve bol limon
20-20.30 arası - türk kahvesi ve bir avuç ceviz ve fındık karısımı
bugün;
sabah menüm; -ılık limonlu sirkeli su
1 domates, 1 salatalık bol limon
biraz peynir ve 2 zeytin
avuç içi kadar ceviz ve fındık
ekmeği hayatımdan cıkarttım hafif hissetmeye basladım :)
cnm gayet ii gidiyorsun
regl zamnın ne zmn inşallah söz zamanına denk gelmiyordur
insan hm daha gergin oluyor hm şiş
gayecim gecen gün sayfamız hep bos diye neden dediğini şimdi anladım karatayda cok kişi var ve bir saatte 4 sayfa falan değişiyor burası kimse yokmus gibi geliyor o yüzdenmiş sanırım :)
bu arada tatlılarım şimdiye kadar yarım lt su içtim simdi kendimi bir yarım ltye daha zorlicam ve gidiceğim yer için taksiye binmedim 15dk gidiş ve 15 dk geliş olmak üzere yürüdüm. bu da yarım saat yürüyüş yapmısım anlamına gelir dimi:)
aysecim sen her gün pilates yapıyor musun? her gün mü yapmalıyım?
bir de su bayramı sağ salim atlatsak, hem nişan için hem de bayramda tatlılardan yemeyince insanlara cok ayıp oluyor :/ offf ben saglıklı besleniyorum diye bir pankartla mı gezsem :)
gülşahım hakızlık etmem bebişiiiiim
orası kalabalık burda 1 elin parmağını geçmeyen kadarız
anca
ama bu ara takımda ciddi anlamda paylaşımsızlık ve motive düşüklüğü var
bakın dikkat edin motivemiz ve paylaşımımız ne zmn full se ozmnlar derecemiz oluyor
canlarım kimse yok ben kendi kendime yazıyorum ama olsun girince okursunuz :)
şimdi türk kahvesi içiyorum da ne düşündüm, şöyle hepimiz birlikte karsılıklı oturuyor olsak. kahvelerimizi alıp sohbet etsek ne güzel olurdu dimi :)
ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh ne iii olur
vallahi :) hepinize birer süpriz ucak bleti hazırlıyım da benim düğünüme gelin kızlar :))
beeeen geliriiiiiim